2900-as támadásra készülj!!Cél!Tűz!!Nekünk is kéne valami morzsa már leessen az asztalról,mert nem laktunk jól itt mostanában!Aki nagyon éhes,el fog menni enni oda,ahol kap is valamit!Böjtölünk itt oszti óta!Nekem már felkopott az állam lassan,a szám tátva,várom a sült galambot,de nem akar bele repülni!
Játék a számokkal... Ha csak napi 2 ft-ot emelkedik , közgyűlésig az kb.90 kereskedési nap az 3.080- plusz 300.- oszti akkor kb 3.400.- Milyen könnyűnek tűnik pedig....
-Erste:-A 200 napos mozgóátlag áttörését követően újabb lendületet kapott a MOL. Az MACD 2023 közepe óta nem volt ilyen magas, az RSI 73 pontos értéke szintén túlvettségre utal. A következő ellenállást a tavaly júliusi csúcs jelenti 2.948 forintnál. Az erőteljes túlvettség miatt azonban nem árt az óvatosság.Támasz és ellenállás szintek
Egy csónakban evezünk , amikor kiszálltam 20K az Otp-ből 2 év után tavaly november , nem panaszkodom mert 9.800.- ért vettem és most ránézek 2 hónap alatt emelkedett 4 ezret... És én is dràgának találtam 22K hát nem hittem volna... Pontosan ha csücsölök az OTP-be a mai napig... A MOL ettől függetlenül jó vétel volt nekem 2.638.- de fele akkora hozam ha maradtam volna oti-ban
Ilyen sztorit mindig mindenki átélt már. Mi kis emberek sosem fogunk kiszállni a "csúcson" Korábban a kriptos eladásom nagyszerű példa...Végre eladtam a SOL-t 218$-ért azután pedig történelmi csúcsig ment 293.71$-ig..ez 2.2 milla 1x óra alatt.. De hát ez van... bezzeg ahogy átnyergeltem xrp-be jött a nagy piros :) Jól belenyulok a tutiba mindig...(mondjuk azóta már szerencsére jó nyerőben van mert 3.12-ért vettem most 3.3 de ha eladnám ide a rozsdásat estére lenne az is 4$)
az "semmi."... :) a 40 milla pmamhozamomom mellett... ::)))) Amugy ha tehetném hálául én minden pénzem Molba tenném... engem ugyanis A MOL TETT "GAZDAGGÁ"! 2000 től 2015 ig.... örök hálás leszek!!
Magyar piacon (nem csak a magyar társadalom egyes tagjainak a döntése által) a befektetési logika, akár a számokkal, racionalitással ellentétben közép és hosszú távon. 1. Ingatlan (bármikor, bármi áron, az a tuti) 2. OTP 3. Egyebek..........(futottak még: tanulmányok, MOL) A tavalyi OTP osztalékkal (539 Ft) jelenlegi árfolyamon 2,2 %-os lenne a hozam. Az idei inflációkövetéshez 820 Ft-os osztalék kellene az árfolyamot figyelembevéve. A tavalyi MOL osztalékkal (250 Ft) jelenlegi árfolyamon (ha lefújná a bíró a meccset most) akkor 8,6 %-os hozam lenne. Mi a jó büdös........van itt?
Na a kripto kimaradt az életemből. Egyszerűen nem hiszek benne. Semmilyen gazdasági racionalitás nincs mögötte, pedig már kormányok is benne vannak. Egyszer kitalálta valaki,pillanatok alatt be is lehet dönteni.
-Jó napot!Private Banking friss:-MOL napi: A 2813-as szintet is sikerült elhagyni
felfele, ezzel az emelkedő trenden belüli emelkedő
hullám teret nyitott a 2969 felé. Egyben ez a szint a
korábbi letörési szint is, emiatt lehetne elvárható a
tesztelése.
Az emelkedő trend törése, változása még nincs
napirenden.
A zöld vékony emelkedő trendvonalat érdemes
követni, amikor ez törik, akkor jöhet újabb csökkenő
hullám, de ez még nem aktuális.
Ellenállások: 2969; 3125; 3281.
Támaszok: 2656; 2500; 2375.
1)Ebben a PrivatBanki szovegben csak az a problema, hogy a MOL charton a 2969, nos soha nem volt se letoresi, se nem ellenallasi szint. SOHA. Az a 2969, nos, egyszeruen a gap kozepe, es elotte se volt semmilyen szerepe a charton. 2)Amugy az emelkedo trend torese valoban nincs napirenden, de egy kis korrekcio most idoszeru, lasd az oscillatort. . https://imgur.com/a/kxGAPmS . A regi supportok felsorolasanak meg semmi ertelme: olyan alacsony ar soha tobbe nem lesz MOL-ban.
kerek 300 nyerővel kihajítottam tegnap, gondoltam veszek 4ig-t, mert megyünk a marsra ugyebár, musk-4ig kooperációban hát reggel lemaradtam a dolgokról úgyhogy kénytelen vagyok a molokat elkezdeni megint csipegetni vissza
Én most mondom,ha nem lesz 300Ft,abban a percben mikor ez kiderül,kivágom az egészet mint a szart,és az életbe nem veszek többet egy darab MOL részvényt se!Azt megyek Orlenre tankolni,olcsóbb is!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.