Hogy kenyeres kollégát idézzem: "ez MOL topik" Nem gondolnám, h az OTP árfolyamának esése nagyon releváns lenne a MOL gyengélkedésével kapcsolatban. Azt hiszem azt is mondta, h erre van több másik topik is, amiknek ez a témája. Maradjunk meg MOL témájánál légyszi és arról beszélgessünk inkább, h miért nem vagyunk már 2700-nál, miért esünk hónapok óta gyakorlatilag folyamatosan! Még, ha ma zöld is, a múlt hónapot 2668-on zártuk, most meg éppen csak 2600 felett vagyunk nem sokkal. (2614) Ezek az idevágó témák, ha jól gondolom, nem az OTP.
Szerintem azért szakad mert te megmondtad már régen. Úgy mint ahogy azt is megmondtad milyen erős a MOL. Csak rá kell nézni az árfolyamra,milyen okos vagy.
Gyenge forgalommal kevesebb mint egy százalékos esésben van, néhány százalékkal az ATH-tól. Ha ilyen helyzetben lenne a MOL is, a fenekünket a padlóhoz vernék. Amúgy meg a lőtéri kutyát nem érdekli, ha esik az OTP (rajtad kívül), sőt nem jó jel, mert bármit is hiszel, nincs inverz korreláció a két részvény között.
Z: 2626, napi max. :) Inverz korreláció az valóban nincs, nem tudom mi ez, csak valami! Nekem tetszik, csak folytatódjon! Egyébként a super star esetében érdemes figyelni a havi gyertyákat! No, meg a pálya íve is konyulni látszik!
Még mindig azt gondolom, hogy tök random és lényegtelen, hogy 600-660 között épp hova rakják. Közben a forgalom is egyre gyengébb, tegnap 0.7, ma már csak 0.6mrd. Lassan tényleg el kéne dönteni az irányt.
-Jó napot! Private Banking friss:-MOL napi: Elég gyenge a papír, még mindig nem látni a felhalmozásra utaló jeleket. A kevésbé meredek piros csökkenő trendvonalat lehet érdemes majd figyelni, amíg azt nem haladja meg, addig a long oldalra állni, nem tűnik jó ötletnek. A 2656 fölé kerülés esetén alakulhatna fordulós minta, de ehhez nem szabadna új több hetes mélypontot ütnie. Vétellel még mindig kivárás javasolt. Ellenállások: 2813; 2969; 3125; 3281. Támaszok: 2500; 2375.
Tőke kivonás van a régióból az amerikai választások miatt, az olajtársaságok gyengéket jelentenek, szerintem van egy kis bojkott is mo-val szemben, így nehéz emelkedni, illetve semmi üzleti jellegű hír nincs szinte egész negyedévben a molról, így arra megy amerre a szél fúj. De az tetszik, hogy végre nem csak hernádi beszél, hanem Bacsa is megszólal, és egy hét múlva q3, az sok mindent helyre tehet. Ha nem esik csak oldalazik, míg a többi esik, az relatív emelkedés :)) Mondanám, hogy valaki tud valamit, de például q2 sem szivárgott ki...Tényleg nincs most céges, irányt adó hír...mire menjen?
"Ugyancsak fontos változás, hogy 2025. január 1-ével a kormány kivezeti a légitársaságok különadóját is. A kormány ígéretéhez híven a gyógyszergyártói és távközlési különadó szintén megszűnik az idei év végével." Kormányzati bejelentés. Mol megint kimaradt a buliból sőt .....
Nagy Márton gazdaságpolitikája megbukott, a folyamatos kormányzati beavatkozás, különadók, extra profit adók, ársapkák megfojtották és padlóra fékezték a belföldi gazdasági aktivitást, beruházási kedvet. Nagy Márton legnagyobb problémája a lakossági fogyasztás drasztikus vissza esése, emberünk nem érti miért. Óvodát sem bíznék rá. Pechére vagy pechünkre még az export piacaink is gyengék, de sebaj, kormányzati költekezésen ez nem látszik, Vodafon, reptér, kétszeresen túlárazott irodaház vásárlási mutyi , titkos kínai hitel több ezer milliárdos tételekben. Ezek nem hibák, it's a SIN!!!
Nem úgy látszik. Propagandistaként nem emeled a topik színvonalát. Keress olyan topikot, ahol a kollégáiddal megbeszélheted, hogy miből lesznek fizetve a számláitok 2026 után.
gemes.bp: "Az ország többsége őket támogatja, és azokat a dolgokat amit csinálnak!" Persze, hogy nem kell a többségnek lenni, de a kolléga azt írta, hogy az ORSZÁG többsége. Ezzel vitatkoztam.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.