Az a baj, hogy 0 (nulla, zéró) a forgalom, így nem merném azt mondani, hogy bármerre is elindult volna. Délelőtt valaki belevett párezer darabbal, az felnyomta 2650 tájékára, de se előtte-se azóta nincs gyakorlatilag kereskedés. Majd fél 3 és 5 között elindul valamerre szokás szerint aztán lesz egy záró aminek semmi köze az egész napi kereskedéshez.
Újra szóba állsz velem? Minek köszönhetem ezt a megtiszteltetést? Legutóbb azt írtad, h nem szórakoztatlak, így inkább nem válaszolsz nekem. Bár, ha jól rémlik akkor is kifejtettem, h nem tudtam, h egymás szórakoztatására jött létre a topik. De, h a kérdésedre is válaszoljak, ha már megtiszteltél vele, h kifejthetem a kérdésedre a válaszom, nem túl jó alatt azt értettem, h de., mikor lelkesen 5percenként írtad az emelkedést, 50 felett jártunk. Azóta visszajött majdnem 1%-ot, miután "elfelejtetted" közölni a realokat és hát olvasatomban a csúcsról az 1% körüli visszajövetel nem túl jó. Remélem kielégítő választ nyújtottam és még1x megragadnám az alkalmat, h hálámat fejezzem ki a megtiszteltetésért, amiért szóba álltál velem.
Továbbá az sem túl jó, ahogy itt az egyik kolléga is írta neked, h 50-el indítottuk a hetet és ugye a 30 az alatta van, tehát a hét JELENLEG csökkenő. Hiába írtad héten többször is, h távolodunk a 600-tól, vmiért megint csak közelebb vagyunk a 600-hoz, mint a 700-hoz. Hát többek között ez sem túl jó.
Ugyan hosszú idő, de olyan alacsony forgalom mellet, hogy nem lesz egy erős bázis. Akár támaszként, akár ellenállásként nem hiszem, hogy olyan jelentős lesz, hiszen nem látunk komoly küzdelmeket, nem cserél gazdát túl sok papír. Egész napos érdektelenség után random odateszik valahova sávon belül egy 150 ezres záróval 2600-2650 közé. Nagyritkán kinéz belőle pár ponttal, de semmi jelentőssége.
Segítek, ezt írtam. mikor lelkesen 5percenként írtad az emelkedést, 50 felett jártunk. Azóta visszajött majdnem 1%-ot, miután "elfelejtetted" közölni a realokat és hát olvasatomban a csúcsról az 1% körüli visszajövetel nem túl jó. Próbáld értelmezni, hiszem, h menni fog, még ha szerinted hablatyolok, akkor is ;)
Probléma az van! Nem veled hanem a papírral. 5700 db volt amit a könyvben láttam 2646-on amikor írtam. A vételin 1700 - 950 darab körüli 2644 és 2642-ön. Hogy tudnak venni 6-8-al olcsóbban kB 3500 darabot!
Ez az egész egy nagy spekulatíven mozgatott katyvasz,nem is tudom,de úgy kezdem érezni ,hogy vmi nagy sokk kell hogy 2500 és a 2450-es vételeim megkötessenek,de lehet hogy csak túl kapzsi vagyok.
Ja, volt benne délelőtt egy 4 milliárdos kötés és meg sem mozdult az árfolyam. A MOL jelenleg a tizedétől padlót fogott volna, az utóbbi hónapokban 1-2 jeles napot leszámítva már egy tisztességesebb civil pakkal nem lehet egyszerre kiszállni, kizárólag záróban.
A TA fogalomrendszerében a bázis egy olyan időszak, amikor karakteres trendben, technikai pontok között egy szűk sávban oldalaz az árfolyam. Így értettem.
Ez tiszta, én csak annyit tettem hozzá, hogy hiába tölt itt sok időt, valójában nem cserél gazdát túl sok papír, nem valami erős jövőbeli támasz vagy ellenállás épül.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.