MOL daytrade Kicsit komplikaltabb a MOL fel-korrrekcioja, de tovabbra is felfele van a fo irany rovid tavon. Nem a-b-c, hanem inkabb W-X-Y hullamszerkezet van. De. De lehet, hogy sokkal bullosabb lesz a rally, mint eddig gondoltam. . https://imgur.com/a/b9KB6oq
"A Világgazdaság most azt írja, bár a MOL szeptember elején már megállapodást kötött a Barátság kőolajvezetéken a folyamatos szállításra, az ukrán fél mostanáig nem szólalt meg nyilvánosan a kérdésről. Ám az ukrán sajtóban most frissen megjelent egy nyilatkozat a Naftogaz részéről; ez a cég foglalkozik a földgáz és kőolaj kitermelésével, szállításával, valamint feldolgozásával.A Naftogaz először nyilatkozott a magyar MOL-csoport oroszkőolaj-tranzitjáról. Jelzik, hogy az Ukrtransznafta – ukrán állami cég, amely az ukrán csővezeték-hálózaton keresztül történő olajszállítást irányítja – és az orosz Transznyefy közötti olajtranzit-megállapodás 2030. január 1-jéig érvényes. A Naftogaz kiemeli, hogy ezt a 2030-ig érvényes szerződést nem lehet felmondani, tekintettel Ukrajna és az EU közötti társulási megállapodásból eredő kötelezettségekre."
Tök röhej hogy mennyi ellendrukker van még mindig ebben a topicban, az emelkedésünket mínuszolják, de hát szerencsére nem az ő mínuszaiktól függünk! -:)
Igen pompi, én is egy bullosabb rallyra számítok. Szinte az egyetlen papper ami a kovid okozta zuhanást meg az egyéb szándékos árfolyamnyomást még nem heverte ki. Továbbra is tartom hogy előbb lesz 3500 a mol mint az otp 24.000!
-Jó napot!-Erste:-A csökkenő trendből való kitörést követően egyelőre inkább oldalazik az árfolyam. Viszont az MACD egyre határozottabban olyan alakot vesz fel, amelyből emelkedés jöhet, s akár a következő ellenállás szintje is áttörésre kerülhet. Ez nyilván összhangban van az emelkedő kőolajárakkal, ami kicsit kedvezhet a cég fundamentumainak.Támasz és ellenállás szintek
-Jó napot! Private Banking friss:-MOL napi: A piros vékony trendvonalból kioldalazott
a papír és a korábbi emelkedő trend meredekségével
kezdett felfele araszolni.
Amíg a vékony zöld felett tartja magát, addig a long
oldali kereskedés maradhat, de sokkal több, mint a
2813-as szint ebből a mintából egyelőre nem látszik.
Több hónapos felfele korrekció is jöhetne a közel
féléves csökkenő trend miatt.
Ellenállások: 2813; 2969; 3125; 3281.
Támaszok: 2500; 2375.
Azért trükkös vagy, hogy behozod az inflát az osztalékok ellensúlyozására, ekkora infla mellett öt éves távlatban kevés magyar részvény állta a sarat (kb. Any, MTEL, és tsai). A MOL ettől függetlenül idén valóban eléggé gyengén teljesít, de mivel te kizárólag trolkodni jársz ide több nickkel, kevésbé hiteles az aggódásod,
Szerintem félreértetted. Nem csak osztalékkal számolt, hanem az árfolyam nyereséggel/veszteséggel is. OTP is ment 40+% -ot, Richter 100+% -ot az elmúlt 5 évben, és erre jön még rá az osztalék. Én legalább is így értelmeztem R00 sorait. Az inflát kompenzálni persze hogy kevés az osztalék, de ha még az árfolyamot is rászámolod....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.