-Erste:-A MOL a 200 napos mozgóátlag áttörésével próbálkozhat a következő napokban. Legutóbb június közepén próbálkozott a hosszútávú mozgóátlag áttörésével az árfolyam, mindössze átmeneti sikert elérve. A következő napokban az oldalazásé lehet a főszerep. Támasz 2.868 forintnál, ellenállás pedig 2.890 forintnál húzódik, így meglehetősen szűk a mozgástér.Támasz és ellenállás szintek
Úgy, hogy a kormány malacperselynek nézi a MOL -t, emiatt épeszű külföldi befektető bottal sem piszkálja meg. A többiek, és mi magyarok pedig kicsik vagyunk, hogy komoly vásárlóerőt generáljunk.
Valaki el tudja mondani, hogy ennyi ertekteremtes utan mint amit az elmult 2 ev hozott es ilyen boduletes magyar inflacio mellett hogy lehet a papir meg mindig evben 2400-3000es savban?
Viszont élesedet az epr. Minden palack után megy 50 ft a molnak. Amit visszavisznek abból nyersanyag lesz és így egy profit, amit nem visznek vissza, úgy az a profit...
Én nem tudom mit hagyja magát a MOL meg a többi olajos cég, amennyivel több adót meg ilyen marhaságot b@sznak rájuk egy az egybe át kell nyomni a fogyasztóra, azt majd velük tárgyalja meg nagy márton...
Amúgy pont az Investing az “analyst price target” fülön gyűjt össze 7 elemzői ajánlást amik közül 6 vétel, egy semleges, a célárak átlaga pedig 3574Ft. A legalacsonyabb célár 3245Ft. Ugyanezek a számok vannak a Marketscreeneren is. 1-2 éve még 9-11 elemzői ajánlás volt, azóta ezek szerint több elemző abbahagyta a MOL követését vagy az Investing/Marketscreener vette ki őket. Mit jelentenek ezek az adatok? Semmit, szerintem senki ne kereskedjen ezek alapján, se pro, se kontra. Ezek a nagy külföldi siteok alkalmatlanok a hazai papírok követésére.
Az Investing automatikus technikai elemzésére hivatkozik ami akkor éppen órás tf-en strong sell-t mutatott. Azóta strong buy. Annak ajánlott ezekkel foglalkozni akik tisztában vannak legalább a timeftamek fogalmával és az ott szereplő indikátorok közül tudnak értelmezni mondjuk hármat. Ők viszont nem ezt az “automata” TA-t használják.
MOHU 2023-ban 5,6 milliárd forint nyereséggel zárta az évet, nem azt írtad sokszor, hogy hatalmas veszteséget fog okozni a szemétszállítás???? mitől lenne strong sell az ajánlás és kire is hivatkozol?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.