Sokszor bebizonyosodott, hogy semmi nincs 3000-en. Simán közlekedik át rajta az árfolyam oda-vissza. Jelenleg sincs ott technikai szint ha jól emlékszem.
Ha 3 ezer lenne, akkor mit csinálnál? Annyira uncsi ez a 3 ezer emlegetése részedről, hogy az nem igaz.... Ha jól emlékszem, akkor ott eladnád a pamkod. Lett volna már párszor lehetőséged, akkor miért nem tetted?
Sziasztok! Be kell látni mindannyiunknak (mert sajnos én is rosszul ítéltem meg) hogy a mol az egyik legszarabb választás hogy "megtartsd" a pénzed értékét. Egyszerűen képtelen elmozdulni erről a szintről miközben az infláció meg száguld. Az hogy egy ekkora mammut cég évek alatt ne tudjon értékben növekedni (adók ide vagy oda) ép elméjű embernek felfoghatatlan. Nem is értem hogy a spekák miért nem vásárolják fel ezt a sz@rt hiszen az árfolyamát tekintve ingyen van a külföldi valuták árfolyamához képest. Megérdemelné a kormány hogy egy határozott és átfogó shortos támadás érje az árfolyamot, majd pedig egy felvásárlási vagy jelentős részesedési kisérlet, hogy észre térjenek azok a b@rmok akik itt tartják érthetetlen módon az árfolyamot! Remélem hogy külföldön is olvassák ezt a fórumot és felébrednek hogy ez a "csoda cég" a magyar tőzsdén ingyen van! Én ma léptem, vagyis kitáraztam belőle, elég volt! Sok sikert és reményt azoknak akik úgy gondolják hogy van értelme "bízni" ebben a papírban. Ui: Ha jönnek a spekák és kellően lenyomják visszaszállok.
Nem viccből jellemző manapság a MOL-ra az osztalék rally. Az már biztos pénz. Minden más pedig bizonytalan, hiába egy pénzgyár. A MOL P/E rátája fele pl az OMV-nek, egyszerűen ennyi most az országkockázat, a költségvetés helyzete borzalmas, és egy szempillantás alatt lehet fejni egy ilyen pénzgyárat, és teljesen lényegtelen, hogy előtte mit ígértek, és mit vártak el bárhol a kormányzattól, mert a szükség nagyobb úr, mint az ígéretek betartása. Tehát a recept, osztalék bejelentéskor megvenni, aztán osztalék előtt eladni.
Ne kábitsátok a népet,idén ez kuka,jövőre menni fog...De még ott is sok a kérdőjel....Hulladékkoncesszió brutális veszteség a horvátok pénzét be is nyeli simán,jövedéki adó,kereslet csökkenés,olajáresés....stb...
Olaj: Nagyobb esést szenvedtek el a tegnapi napon az olajárak, így a Brent árfolyama ma reggel már a 73 dolláros szint alá csökkent vissza, megközelítve a 72 dolláros idei mélypontok szintjét. A WTI is nagyobb csökkenést mutatott, jól láthatóan a túlkínálattól való félelem mozgatja az olajárakat. Az orosz kőolajexport heti átlagszintje július óta nem látott szintekre ugrott, kétségbe vonva az OPEC+ korábbi próbálkozásait az olajárak szinten tartására. Emellett az amerikai EIA szerint 2023-ban a globális kínálat 12,93 millió napi hordóra nőhetett, ez a becslés közel 300 ezer hordóval magasabb a korábbi előrejelzésnél
https://finviz.com/futures_charts.ashx?t=QA&p=d Rossz hírek jöttek az olaj további emelkedésével kapcsolatban. Arra készülnek - most már bizonyos - hogy több olaj kínálat lesz, mint a kereslet.
Minden napra jut egy ilyen idén 3k-s csodavárás? Ha tudom többször jövök röhögni. Jövő nyáron nézegessétek a 3k-t osztalék környékén na akkor biztos felviszik
A napos BB közép és a 200 napos mozgó felett zárt. A napos BB felső szalgja 2860-nál jelenleg. Az a rövidtávú cél. Ha sikerül 2840 fölé verekedni, akkor még idén is meg lehet a 3K! :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.