Az EIA (Energy Information Administration) adatai szerint az Egyesült Államokban a múlt héten az olajtartalékok a várt csökkenésnél (800 ezer hordó) nagyobb mértékben, 1,3 millió hordóval 319,7 millió hordóra csökkentek, ez már a hatodik hét volt, amikor sorozatosan csökkentek a készletek. A motorbenzin-készletek a várt 1,5 millió hordós várakozáson felül, 5,6 millió hordóval 209,5 millióra, míg a finomított olaj-tartalékok is várt feletti mértékben 2,0 millió hordóval 135,6 millió hordóra emelkedtek (várt: +0,9 millió hordó).
A februári szállítású határidős olaj hordónkénti ára 57,27$-ra csökkent.
A földgázkészlet adatokat az ünnepek miatt csak holnap teszik közzé.
Itt megfordul (+ -)):1-2% -Nagyon komoly űr tátong a valós fundamentális,és a gyerekes technikai chart között.Ez a jelentős potenciális 15-20%-os profit mozgatja ám a fantáziát...))):!!!??? Lásd:-OTP -micsoda varia ment a piacon???--CEC,,,???vagy nem CEC,,,???- mire beleuntam meglódúlt,pedigüvöltött belőlle az erő........
Társak is mélyponton vannak én spec azt nézegetem amit elöbb linkeltem(VLO), mert iránymuttó, ha lassul/megáll az esése akkor pedig beleveszek, mert nemcsak egy komolyabb pattanást hanem egy 2-3hó alatti 20-30%ot is látok benne.
Meghát vmit vennem kell már mindent kiszórtam röhely minden pénzpiaciban és MOLon kívül semmiben se látok 1-2hó alatt +10-20%ot ami nálam alapkövetelmény. A kérdés csak az mikor vegyem vissza a MOLom.... :)
Hova esne már..????Aki az OTP-ben utazik és egyenlőre bizonytalan a további irányban,annak csak-csak mozgatja a fantáziáját Moliy,aki + ül benne már csak a fogát szorítja,várja a megérdemelt jutalmat.
MOL: A letört 21600ft-os támaszt vissza tesztelte majd lefordult, ami egyre jobban valószínűsíti a 21000ft-os
rés betöltését. Egy fej-váll alakzat is kivehető 21000ft körüli nyakvonallal, ami a szint törésével még további
1700ft-ot jelentene lefelé. Az, hogy oldalazás, vagy letörés lesz, nagyban függ a kinti piacoktól is, de esésben
valószínűleg ez a papír lesz a vezető. Támasz a két rés. Ellenállás 21700ft, 200MA és a rés
MOL: A letört 21600ft-os támaszt vissza tesztelte majd lefordult, ami egyre jobban valószínűsíti a 21000ft-os
rés betöltését. Egy fej-váll alakzat is kivehető 21000ft körüli nyakvonallal, ami a szint törésével még további
1700ft-ot jelentene lefelé. Az, hogy oldalazás, vagy letörés lesz, nagyban függ a kinti piacoktól is, de esésben
valószínűleg ez a papír lesz a vezető. Támasz a két rés. Ellenállás 21700ft, 200MA és a rés
Törölt felhasználó2007. 01. 04. 17:55
Ezt nem értem:-DAmit irtál bubu1.Szóval hogy jött ide a mai nahoz a 21600as szint?És az 1700as minusz az mihez mérhetõ?21000hez?ehát mág benne van hogy 19300ra megy?
fú nem gyenge, akkor csak lesz 230-as benzinünk tavaszra. $73 oil price csak jó viharos, tornádós időjárás esetén lesz megint, szóval aki erre pályázik szerintem jobb ha már most elkezd esőtáncot járni és szar időért, minden olajfúrótornyot elsöprő hurrikánért fohászkodni.
Ez pro is kontra is lesz, mert megint 300huf-ért tankolhatnánk amit senki sem akar szerintem.
Jó reggelt, jó kereskedést!
Mi van itt , 55$ alatt az olaj?
Ma megshortolom mint az állat, mindegy hol nyit. Bár tettem volna az elmúlt 2 napban, nyitóban, akkor most csak 1/3 lenne a veszteségem.
Sajna longba ülök, ilyenkor jó technika a short, a tőke védelmére.
Ilyenkor mit lép a szaros OPEC, hol a 60$ -os szint védelme?
Az elemzők most hol sunnyognak?
Na ennyit ér a funda, meg a TA.
Pszihó van itt kérem szépen, meg érzés.
Vártuk a 23k-s mollyt azt jól beszoptuk.
Már abban reménykedünk hogy nem esik 20k alá-persze a longban ülők- hol vannak a célárak?
Ha egy kicsit jobban fúj a szél emelkedik az olaj, ha csendesedik esik. Hát mi a lóf@sz ez meteorológia?
Persze még az is lehet, hogy 20200 tájékán kipattan mint az összenyomott rugó, és meg sem áll 23k-ig. Ilyen durva szakadás után ez várható.
Persze ezek a vágyaim, az érzéseim, de szvsz úgy látszik ez sem rosszabb mint a TA alapon való kereskedés.
Én már eladtam a molt, de gondolkozom a vételen. Az időjósok szerint ritka enyhe tél várható, sajnos!!!
Ha oroszok beindulnak lehet 1 kis emelkedés a papírban.
Addig is jó várakozást nektek!
Ez egy tragédia, szabadesésben vagyunk. Attól tartok, simán benézünk 20k alá. Nem örültem nagyon, amikor beálltam brahiból 22k-n vételre, és zárás előtt 10 perccel bele is karistolt az árfolyam. Hol volt az előző alja 20k alatt?
Lukasenykó 45$ / tonna tranzitvámja most a jogászok gondja,ki is fizeti???? Az biztos hogy ez a hír nem tölti el boldogsággal a befektetőket .Igy -vagy -úgy ez szar....
Vagy az Adria-vezetéken kikerülik fehérorozsokat???? Mert a MOL-azt mondja -Őt ez nem hatja meg a szerződés a határon leszállított olajra szól,az hogy ki fizeti a révészt ))))): az a kérdés elvtársak????
nem vicces de izgalmas.
Én sem találtam el az alját de bízom a molban.
Régi játék ez, halálkőzeli érzsek borulátások majd egyszer csak hirtelen kisüt a nap minden rozsaszín, a szakértők szovirágkoszorúkokat fonnak.
most hol vannak a célárak a benfenntes nyilatkozatok ...
lehet az uj jegybankelnők lesz a startgomb a titkos jelszo.
20k alatt veszek még,
Ahogy elnézem a MOL chartját, egy hatalmas ékben kezd beszűkülni.2005.06., 2006.06 és 2006.10 minimumok, valamint a 2006.04 és 2006.12 csúcsokat összekötve egyenlőszárú háromszöget alkot.
Egyébként ezt rettenetes látni... nem is tudom, mit szóljak :-|.... ráadásul úgy, hogy ma akartam shortot nyitni, és az utolsó pillanatban visszavontam. Pedig teljesült volna 480-on....
Mind1, kitartás! Másik, kis speki papperbe 4,5 hónapot voltam beszorulva tavaly, és utána olyan szépen tejelt. Ezzel is így lesz!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.