..köszi, ne adjatok el egy rohadt darab papírt se, és akkor elcsodálkoznak a nagybüfik, (mert figyelnek minket) és észnélkül venni akarnak , de csak a f@szom jut nekik.:-))))) és akkor aztán UP a Kékestetőig.
Nyitás előtti mozgások
------------------------------------------------------------------------------ --
Vegyes kezdésre utalnak a főbb amerikai határidős indexek, egyrészt kedvezőek lettek a Lehman Brothers és a Bear Stearns eredményei, másfelől azonban az OPEC termelés csökkentés bejelentése elbizonytalanította a befektetőket.
Na..ekkora perecre az elmúlt 2 nap alatt szerintem senki nem számított.
Na mindegy én még nem akarok eladni, 20450 -ről vagyok bent átlagban.
Ha visszanézünk ezekre a szintekre inkább hozzáveszek még.
Kb Fél éves távlatban jó lesz az még.
USA nyitás nem sok vizet zavar, ha már az olajár emelkedés sem tudott...
szerintem holnap már nem darálják tovább, vagy ha meg igen, akkor megint benne ülök majd egy jó ideig...
Köszönöm, rendesek vagytok, éppen azt az oldalt hívtam telcsin, de nincs csak egy néhány nyugati országra külön-külön, Európa csak elnagyolt, Magyar meg egyáltalán nincs.:-(((((
TomiBone mondd meg a holnapit is jó. ???? :-)))))) Én csak álmodtam, de az szebb volt . :-))))
Jules2 köszi ,én is azt hiszem hogy nem is létezik magyar cd.
Hát ha hagytam volna autozárásra, akkor jobban jöttem volna ki, de az autozárás nagyobb lutri, mint bármi más, ezért kis bukóval inkább tutira zártam. Nem vészes 30k-t vesztettem (brokidíjjal együtt), le lesz dolgozva :). Aki tdt-ésen kap engem, egy zsilettpengével lenyiszálhatja a kukimat!! (a lá Galla :))
[off]
Akit esetleg érdekel a válasz a tegnapi kérdésemre: 19592 Ft a beker ára a kedvezményesen jegyzett MOL részvényeknek, majd ha áfonyát kell számolni.
A ricsit én is figyelem, de azért megvárom, hogy az előző alja alá korrigál-e majd. Voltak már ilyen nekibuzdulásai eddig is. Igaz, quick bucknak jó lett volna a hétvégére...
A MOL és az OMV jöhet (2006. december 15. 11 óra 59 perc)
A PKN Orlen a Fitch hitelminősítő elemzőinek véleménye szerint kimaradhat a közép-európai olaj- és gázipar konszolidációjának következő szakaszából, mivel a lengyel olajtársaságnak a litván finomítónak, a Mazeikiu Naftának az akvizíciójára kell koncentrálnia. Így a 2007-2008-ban folytatódó olaj- és gázipari konszolidációban most a regionális vezetőkön, a MOL-on és az OMV-n van a sor. A PKN pedig a hitelállományának csökkentésére és a litván szerzemény integrációjára figyelhet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.