A mostani MOL jegyzésen kedvezménnyel vett részvényeknél az árfolyamnyereség adó vonatkozásában mi a beker ár? 19592 vagy 21592? Mert az eBroker pl. az utóbbit irja.
Kösz
Ha ma vissza ugrik 2%nál többet én én olyan de olyan leszek.....
A tegnapi -3% valódi okáról kinek vmi fogalma? Csakmert gyanus így OTP -2%al karoltve, hogy nemtudom.
Egyébként rohadtul utálom az ilyen cikkeket, egy ember szubjektív véleményét nagy dobra verik, a sok kisspeki meg bedől.... aztán majd jól bevásárolnak occsón cashline-ék....és röhögnek a markukba.
igen, ez kb. olyan mint a Citigroup 19900-as célára, amit a Portfolió előszeretettel harsogott a híreiben... persze a legtöbb elemző cég 24K-n felüli célárat határozott meg a Molra, amiről már persze lapítottak, mint szar a fűben...
Leminősítette a MOL-t a Goldman (2006. december 14. 12 óra 19 perc)
A Goldman Sachs elemzői vételről tartásra minősítették le a magyar olajtársaság, a MOL részvényeit. A leminősítés okaként a szakértők azt említették meg, hogy más olajtársaságok részvényei magasabb árfolyamemelkedési potenciállal rendelkeznek (főleg a magasabb upstream kitettséggel rendelkező társaságok). A Goldman a MOL papírokra adott korábbi 27.000 forintos célárfolyamát ezzel párhuzamosan ezer forinttal 26.000 forintra csökkentette.
EWI Video Series: The Elliott Wave Crash Course
Time and again, we see that what financial news writers call causes, really aren't causes at all. You should steer clear of this misguided forecasting. Take part in the Elliott Wave Crash Course to learn the Why, What and How of the Elliott Wave Principle.
Az amerikai befektetési bank 2006-ra 3.135 forintos, 2007-re 2733,50 forintos, 2008-ra pedig 2823,30 forintos egy részvényre jutó eredményt (EPS) prognosztizál - írja az EMFIS.
IEB - elég szar, 4 ezrelék. Januárban váltani fogok - nagy esélyes az Equitas. Nekem 3 forinttal alacsonyabban, hogy előtted fogok borítani :DDDDD. Ja, nem, mert az még csak 0, kell egy kis zsebpénz. :)
Sziasztok!
Ma reggel megint szervízbe kellett mennem, ezért nem trédeltem, csak 30 mollít b@sztam ki, hogy legyen zsebpénzem 22100-on.
A büdös céda tiszta speki papír lett, ha jól számolom 12-szer pattant vissza 22k fölöttről.
Ma is szép kasza lett volna 22200-ről shortolni, mint már annyiszor.
A reggeli nyitásnál a long is szépen hozott volna, de a tegnapi után nem mertem úgy, hogy nem vagyok a gépnél. Ezt jól tettem mert így kettőre megint szoptam volna mint a torkos borz.
Ez a szerencsétlen Mollyka úgy bukdácsol le-föl mint vasórú bába a mágnesmezőn.
De nem szidom a rohadékot, mert mégjobban megszívat.
Most meg már TA alapon is betámadták, ha mégegyszer 22k fölé kerül rövidtávon, úgy megshortolom hogy bezúg20k alá a cemendéje. :-))))))
Bocsánat kislány gyerünk föl a hegyre.
egyet értek:
Egyébként rohadtul utálom az ilyen cikkeket, egy ember szubjektív véleményét nagy dobra verik, a sok kisspeki meg bedől.... aztán majd jól bevásárolnak occsón cashline-ék....és röhögnek a markukba.
TomiBone
OPEC: további napi 500 ezer hordós csökkentés, Angola jan 1-től OPEC tag
2006-12-14 14:34
A Kőolajexportáló Országok Szervezete december 14-i abudjai ülésén további 500 ezer hordós napi termelésvisszafogásról hozott döntést.
A döntés nem okozott nagy meglepetést, bár az utóbbi napokban sok kételkedés látott napvilágot, miszerint az OPEC el fogja halasztani a teremelés visszafogását a következő évre. Legközelebbi tervezett ülésük március 15-én lesz.
A ülés másik fontos témája Angola OPEC tagsága volt. Az olajminiszterek végül úgy döntöttek, hogy Angola már január 1-től tagja lesz a szervezetnek.
A hír hatására az olaj spot és határidős ára is jelentős növekedésnek indult, ismét 62 dollár fölötti a hordónkénti árfolyam.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.