4-5%-ot csak nem esik, szerintem ilyen 2% körül lesz, jövőhét első felében lesznek fejlemények elvileg a finomító ügyében is, meg lehet Z is tárgyaló asztalhoz ül ezek vannak kilátásban jó hírként szerintem.
Mi történt, ami miatt egyértelmű, hogy nem lesz 3200??? Erre a hétre én nem írtam hogy 3200 lesz, az tuti. A nem lesz idén 3050-el szembe állítva ez egy kicsit ferde! 😜
Újra és újra elkövetitek azt a hibát, hogy komolyan veszitek Balint! A saját kis világából ki nem mozdítjátok! A héten pedig már 3200-ról írt, de ha ezt ráolvasod, sehol egy "tévedtem", azzal jön, hogy én meg a 3050et néztem be! Oké, én benéztem, ő? És már hányszor? És a "bocs, ez nem jött be" hányszor volt? Szánalmas figura, ahogy a Mol elmúlt években nyújtott teljesítménye is! Csak aktívabb hozzáállással lehetett értelmesebb hozamot elérni vele, mert régóta ugyanabból a kottából megy a műsor.
"naposon mind az MA50, mind az MA200 szép emelkedő trendben mozog 2020 vége óta" Jó jó, de miért 2020 vége? Ja, mert akkor volt a Covid miatt egy lefordulás, ehhez van érdeked hasonlítani, mert így kijön a "szép emelkedő trend"'. De ha 2019-et nézzük, azt láthatjuk, hogy semmit nem emlekedett az elmúlt 5 évben. Látod, ezt hívják úgy, hogy megtévesztés, félrevezetés, befolyásolás, és nem értem miért adnak ennek teret a moderátorok.
Ezzel a hsz.-eddel porig aláztad az elmúlt pár évi munkásságodat! Egy "BOCSI,BENÉZTEM!" beleférhetett volna a végére,zárójelbe téve....). Az ifjú titán,aki tegnap, a megtévesztett befektetőkért aggódot,most mit gondolhat rólad? :-)))
Én is hiszek a MOL-ban, nem itt a helye, de az állam benne van, ez van. Azon meg teljesen felesleges vitatkozni, hogy mennyit hozott, mert a többi papír magasan verte osztalékkal együtt is.
A mozgóátlagokhoz képest értettem, azok meg az árfolyamtól függnek. Ez nem változtat azon, hogy alul van értékelve a MOL. Az árfolyamot mesterségesen szorították le eddig is, nem változott a véleményem.
"Az árfolyam kicsit előre sietett 2022-ben és 2023-ban." Olvasd már el, amit írsz! Akkor szerinted az elmúlt években a MOL felül volt értékelve? Akkor miért írtad állandóan, hogy "ki fig törni", meg az ehhez hadonlóak. Lehetne egy normális topik, ehelyett ez a ....ság megy.
Nem lenne jobb, a mol csak kutakat venne? A petrolkémia mínuszos volt az idén.....kell nekünk az a finomító? Milyen hatással lenne az eredményre, illetve az osztalékra?
"A JANAF ugyanakkor arról is beszámolt, hogy szerződést kötött az INA-val 7,2 millió tonna olaj szállítására a csővezeték-rendszerén keresztül a fiumei (Rijeka) olajfinomító számára a 2027. december 31-ig tartó időszakra, valamint megegyeztek az omišalji terminálban történő olajtárolásra vonatkozó szerződés kiegészítéséről idén április 1-je és december 31-e között." A Rijeka-i finomító látja üzemanyaggal a horvát benzinkutakat,és környező országok MOL tulajdonú üzemanyag töltőállomásait.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.