Sziasztok Csak miheztartás végett. Nem mondtam, hogy szakember vagyok (1997-ben kezdtem a tőzsdét Matáv jegyzésekkel) Nem mondtam, hogy megérzésem lenne. Nem mondtam senkinek tippet, tanácsot, adjon vagy vegyen stb. De van tudom, hogy van trend, visszateszt, Elliot hullám, stb. A hullámokat , trendet kell meglovagolni rövid vagy hosszú távon , ki milyen befektető. Ismerek olyat aki 2% nyerő után dobja a papírt akkor is ha emelkedő trendbe van és ebből csinál 10-et 1 évben. Neki elég, lehet igaza is van, nem ragad be egy papírba se. Üdv
még mindig megy a szédítés és a hazudozás, amihez még ez a trumli is aszisztál, csak hogy mentse a pityunnal közös pedovanjuk bőrét...a jövőévi választások kapcsán...? ez a mostani slovnaft történet is érdekes... a megrendelt, már 'csőbetöltött' olajat nem a szlovákok felé írányították, hanem az orosz olaj miatt megszankcionált - bindzsizé barátja - milsecicsék felé... mégpedig azért, hogy a szerbek - még a csővezetékben lévő olaját kinyomják nekik amit az épp kéznél lévő szlovák olajjal tudták... tehát a slovák olaj most ott maradt 'pufferként' a szerbia felé menő csövekben... és ezt sztem tuti bindzsizé tudtával és jóváhagyával, sőt felajánlásával tették...(?) közben megy a kamu, hogy lám-lám milyen megbízhatatlan partnerek a horvátok...(?) szvsz
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök pénteki találkozójával kapcsolatban kijelentette, hogy Ukrajna nem engedi az oroszoknak, hogy olajat adjanak el Európában. Az ukrán államfő az Unian riporterének adott válaszában arról beszélt, hogy Orbán Washingtonba azért utazott, hogy megvédje Magyarország orosz olajfüggőségét.„De azonnal meg kell értenie a mi hozzáállásunkat is. Nem adhatjuk meg az oroszoknak a lehetőséget, hogy ezen keressenek – az energetikán. És még ott is, ahol különböző szerződések, kötelezettségek miatt csavarják a karjainkat – még akkor is megtaláljuk a kiutat, hogy ne legyen orosz olaj Európában” – hangsúlyozta Zelenszkij.Az ukrán elnök szerint nagyon jó, hogy az Egyesült Államok ebben érdekelt. „De mi, mint egy ország, amely Oroszország agressziója alatt áll – mi biztosan ebben érdekeltek vagyunk. És Orbán, aki folyamatosan különböző játékosokkal, fontos szereplőkkel beszél, hogy ránk hassanak – véleményem szerint nem gyűlöletkampányt kellene építenie Ukrajna ellen a választási kampányában, hanem barátságot. Arra, hogy: van egy problémam, segítsetek megoldani az energetika kérdését. Ő nem az emberekre gondol, a probléma megoldására, hanem magára. És úgy gondolja, hogy az Ukrajna elleni gyűlöletkampánnyal ezt el fogja érni. Nem fogja elérni. Miért? – Mert mi nem hagyjuk. Nem engedjük az oroszoknak, hogy oda olajat adjanak el” – jelentette ki Zelenszkij.
ÚGY Vegyétek hétfőn a MOL-t és tegyétek bele a pénzeteket, hogy Z. most nagyon nagyon mérges! Ha Trump nem csinál semmit akkor majd az Ő emberi csinálnak! Stratégiai gondolkozás! Viktor kijött a fényre! Megmutatta, hogy mennyire fontos a Fidesznek az Olcsó Orosz Olaj es Gáz!
MÉGEGYSZER!!!!!!---Bemásolom ide! . De azonnal meg kell értenie a mi hozzáállásunkat is. Nem adhatjuk meg az oroszoknak a lehetőséget, hogy ezen keressenek – az energetikán. És még ott is, ahol különböző szerződések, kötelezettségek miatt csavarják a karjainkat – még akkor is megtaláljuk a kiutat, hogy ne legyen orosz olaj Európában” – hangsúlyozta Zelenszkij.
Kit érdekel, hogy Z mennyire mérges? Ha sokat pattog, majd Trump leváltatja és az utódja majd jó fiú lesz. Z annyit tud tenni amennyit hagynak neki. Amikor Usában volt Z és Trump úgy beszélt vele , mint a kutyával, azon is felháborodott Z. Aztán Trump ment pitizni Z-hez vagy fordítva? Usa a világ vezető hatalma, Ukrajna meg addig létezik, amíg Usa máshogy nem dönt. Sajnos ez a szomorú valóság, pedig a szerencsétlen ukránok halnak meg.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.