24 be oszti után kellett volna menni!Azóta sajnos semmi értelme nem volt itt lenni!Nem mondom a 4ig-et,mondhatok màst is:Alteó,vagy nagyon sok papír van ami nagyon szép pénzeket hozott!
Teljes megértelek, gondolom nem jó árban vetted a mol-t de lehet érdemes lett volna legalább még 2 hónapot kivárni hogy mennyi az oszti és feljebb eladni Lásd otp egész 2024 évben szarakodott 17 és 19 ezer között, aztán nov. elején megindult eladtam 20K ,mondjuk én jól vettem. Szerinted nekem hogy esett rá egy egy hétre 21...aztán 22...most 25K ki hitte volna? Bármi lehet osztiig lehet elmegy 3.300-ig is , és most benne van a levegőben több jó hír is egy kis türelem....
Szerintem ez még 3100 ig is épphogy el fog vergődni ,de ez is egy nagy HA...azt osztalék után ami szerintem 250 ft lesz ,jön vissza ezekre a szintekre mint most
Mekkora osztalékot fizethet idén a Mol? Bár mindkét szakértő azt prognosztizálja, hogy a 2023-as évhez hasonló eredménnyel zárhatta a tavalyi évet a Mol, a 2024-es eredményből fizetendő közvetlen részvényesi juttatás várható mértékét eltérően ítélik meg.Az Erste elemzője a tavalyi 250 fontnál lényegesen szerényebb, részvényenként 150 forintos osztalékkal számol, a kifizetésre a három közalapítvány jelenthet garanciát, melyek igénylik ezt a forrást.A Concorde szerint a kifizetés mértéke több tényezőtől is függ, de az Erste becslésénél így is bőkezűbb visszaosztást valószínűsít. Nagyobb beruházások nélkül akár 250–300 forintot is kifizethet a vállalat, ami adott esetben 10 százalék körüli hozamot is jelenthet. Ha a vezetőség konzervatívabb megközelítést alkalmaz, úgy a sáv aljához eső kifizetés a valószínűbb.
Tessék mondani, hol lehet elvégezni azt az OKJ-s tanfolyamot, ahol a szagértő urak végeztek? Laza 80-100%os eltérést jelezni az osztival kapcsolatban az MI????? Ilyenkor mindig a "woll sztrít farkasa" c. film eleje ugrik be, amikor az öregebb szagértő mondja " di kapriónak", hogy senki sem tudja hova megy a rv árfolyama, még a ki.aszott "Warren Bafett" se tudja." Ennyit a szagértőkről, akik ezért a Nagyszerű munkájukért zsíros millákat tesznek el.
Az Erste elemzője kicsit nagyot szippantott szerintem,azt úgy írta be ezt a 150 Ft-ot!De ha tényleg ilyesmi 150 Ft körül fizetnek,akkor meneküljön ki merre lát innen egy életre!300 Ft körül fognak fizetni!Csak mondom,újra emeltek ma nálunk a pékségbe!Kerek 20% emelés volt két lépcsőben ősz óta!Ennyit az inflációról!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.