Azonnal nem adhatják el, annak van időkorlátja. Az viszont nagyon nem tetszik, hogy ilyen nagy mennyiséget kaphattak. Van nekik szép nagy fizetésük, de, hogy ennyit kapjanak, az kiveri nálam a biztosítékot. Remélem a piac is értékelni fogja.
Nyilvàn csak vicceltem , nekik sem érdekük hogy elárazzák a mol-t Mondjuk inkább a részvényesekre gondolhattak volna hogy a szórás helyett értékesítették volna és osztira adják a befolyt pénzt
Szerintem ha 3480ft lenne az árfolyam ma,akkor más szájizzel olvasnánk ezt a hírt!De a papír 24-es teljesítmény után nem tudom!Vagy lehet hogy ezt azért kapták,mert a 3700-as 2025-ös év végi zárót díjazták neki előre???Akkor sorry!!Nem szóltam!
Egyetértek. Illetve nem ismerem pontosan a MOL részvényjuttatási szabályait, de általában amikor a vezetők kapnak egy új pakkot, akkor az előző, 1-2 évvel korábbi pakkoknak lejár a kötelező tartási periódusa, azokat már adhatják.
Szórják is majd mint bolond molnár a lisztet!Miért ne adnák?Jövőre kapnak megint!Irány a Pappas,S580,fehér,fehér bőrrel,azt nagy gáz le görögbe!Gyereknek meg egy SL,tudja magát prezentálni az is!Le van minden zsírozva,nem fog homokszem menni a gépezetbe,meg vannak olajozva a fogaskerekek!Egy haverom mindig azt szokta mondani,úrnak születni kell,a paraszt meg terem mint a gomba! Amúgy meg mit ér a gazdagság,ha nem látszik?Ezt már nem a haverom szokta mondani,ezt én szoktam!
Tegyük fel van ugyebár 800 ezer db részvényed amit kaptak a vezetők. Ez pár napra elég az árfolyam letöréséhez. Nyitásba beshortolják majd napközbe szépen apránként adogatják lefele majd záróban egy nagyobb pakkot lekötnek egymás közt persze lefele,miért is ne hisz ingyen van. A kisbüfi persze bepánikol eladja.... Miután eljátszották ezt pár napig persze jön egy pozitív hír , máris jól kerestek vele.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.