Hát ez igazán érdekes lesz innen január 20 Trump beiktatása február 21 Mol 2024 IV negyedév jelentés április 24 Mol éves, eredmény , közgyűlés! Na ez utóbbi van még 3 hónap , az.oszti mértéke. Közben egy szerb , bolgár akvizicó befuthat. Izgalmas hónapoknak nézünk elébe ha innen 2.880.- folytatjuk , soha rosszabbat!
Akkor kicsit letisztul a kép április 24-re,ott már elő kell jönni a farbával hogy mennyi lesz az a 310,meg mikor pengetik ki!Kérdés hogy mennyi lesz akkor az árfolyam is addigra?Mindegy én figyelek,ha buli lesz 25be,akkor maradok,mert szeretem a bulikat,de ha nem lesz buli,akkor oda megyek ahol lesz!Izgalmas hónapok voltak itt eddig is,jó lenne inkább már izgalommentes árfolyamemelkedésre váltani!Elsőre alulról kéne szagolni a 3000et 1x,hogy mutassunk valami életjelet!Azt ha befutott az oszti,az megy be a zsákba,az évet meg 3300-3500 közt kéne már zárni!nem 2700on!Remélem akik még itt vannak,hasonló terveket szövögetnek!
Sziasztok 2024-ben április 25.-én szintén csütörtökön volt az éves közgyűlés, most 1 nappal hamarabb lesz (24.-én) 2024 május 23 volt a szelvényvágás napja és június 5-től a kifizetés. Remélem 2025-ben sem lesz később.
tökéletesen igazad van... de ha jól megfigyeled a kötéslistát, itt nem egyszerűen megjelennek az eladók, hanem időről időre leöntik a vevői oldalt... ergó nem a kötési árfolyam mozgatja elsősorban az eladót, hanem sokkal inkább az, hogy gátolja, akadályozza az árfolyam-növekedést. Ahogy már harmadik napja világosan látszik... küzdés van ezerrel
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.