Zolika! Most komolyan, nem bántásból kérdem, de miért van, hogy önként rohansz tátott szájjal a f.szerdőbe?? Folyamatosan jóslásokat teszel közzé, és kb a, telitalálatos ötös Lottóra nagyobb sansz jut mint arra, hogy bejön valamelyik jóslatod... de tényleg, komolyan kérdem, hogy miért csinálod ezt? Pénteken biztosra vetted. hogy 2600 alá megy az árfolyam... ma meg arra voksolsz. hogy 2700ig rántják a héten... miközben az Opus (350 Majd 300 forint) jóslatod is nagyon csúnyán mellément... tényleg jobban járnál, ha feladnál egy lottót, ahányszor csak jósláshoz támadna kedved... garantált, hogy nagyobb sikered lenne
Mekkora igazság, akárhányszor belevettem a FOMO-ba mindig szívtam vele. Erre mondják, szerencse is kell a tőzsdéhez (-: Ez a MOL most teljesen felejtős rá sem szabad nézni, majd egyszer csak felkapják, addig is türelem. A MATÁV-nak is kellett vagy 16 év (benne 10 év oldalazás) az újabb szárnyaláshoz (-:
Majd az osztalékfizetési időszakban meglátjuk, hogy kit mennyire reálisan áraz a piac. Engem az sem zavar, ha egy cég (a papír) kitermeli az értékét 3 év alatt (jelenleg a MOL), mert akkor ahhoz képest aki 8-10 év alatt teszi, értéket képvisel. A kérdés az, hogy a megtermelt eredményből mennyit juttat, sőt egyáltalán juttat-e a közgyűlés a tulajdonosoknak.
És ebben mindig az a szépség amikor már azt gondoljuk hogy ebben már nincs több kraft lásd otp,mtel.... nem merünk venni mert túlvett és még rácáfol +10-20%-ot... Bezzeg ha vennénk akkor lefele menne...a fene azt a karmát 😊
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.