Én a hét elején vettem MOL részvényeket , azóta nézem sűrűbben. Amit a napi kötés listákban látok inkább kisbüfi darabszámok mozgatják az árfolyamot , nagy darabszámmal nem öntik. Szerintem a nagyok tartják , valószínűleg magasabb áron van jóval több darab a piacon , nem hinném hogy nagyobb öntés lenne ebből , bármi is lesz.
Ha 200 Ft-ot fizet egy részvényre akkor a 4000 ft/részvény árszinten hozna 5 %-os osztalékhozamot úgy, hogy mindenki 5% alatti inflációt prognosztizál jövőre. Már ha fizet, már ha 200 forintot (ami nem elrugaszkodott). Egy normálisan működő piacon ez egy durván alulárazott papír.
És magadat hogy jellemeznéd a Mol-al kapcsolatban? Mert a lebeszéléses erőlködésen túl még mást nem olvastam tőled! De most komolyan: a 2580ért túráztatod magad itt minden nap?
Szerintem csak 150-200 Ft lesz az osztalék, és lehet elmarad az osztalékrali. Tehát kb. 2700-ról esünk. Ez elég rossz forgatókönyv. Persze ennél is van rosszabb: 2400.
Tömni kell az alapítványokat, plusz ha elmaradna (csak a COVID miatt volt rá példa az utóbbi időben), azzal végképp elszállna a bizalom. Ha muszáj lenne tippelnem, 200-250 környékén lesz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.