azért a nagy hurráoptimizmusban ne felejtsük el, hogy 1-2 hónapja állt már itt az árfolyam, akkor én is itt vettem, eddig kellett ülnöm benne, hog ne bukjak...
"Kereskedők szerint több pozitív tényezőre vezethető vissza a Mol erősödése. Az olaj szerdai drágulása és a kedvező globális részvénypiaci hangulat mellett a tegnap megjelenő, oroszországi akvizícióval kapcsolatos hír is jót tett az árfolyamnak"
Reméljük, 600-on ez megint csak egy kis csalogatós-erőgyűjtős játék. Ezzel együtt tényleg reális egy kis korrekció, bár az már a korrekció korrekciója lesz :). Bár még messze van, de azért egy 5-600 körüli záróval kiegyeznék.
Nem igazán szoktam ilyen kérdésekkel foglalkozni, mert szerintem nincs sok értelme. (Ezt nem bántásból mondom, csak az én koncepcióm nem napi minimumra és maximumra épül) , de kedvedért válaszolok.:)
Szerintem a 21 meg lesz.:)
A 22-ön ma(!) meglepődnék.
Mióta vártunk erre a napra, kedves tulajok! :))) Reméljük, ez nem egy kivételes nap, és az elkövetkező napokon is legalább tartjuk a szintet, és lassacskán megyegetünk fölfelé.
800-on megváltam kis MOL szeretetcsomagomtól. Félő, hogy a tdt longosok beverik...
Törölt felhasználó2006. 11. 09. 13:54
21800 hm szvsz én vennék 21450 en vennék még......majd gyj után...vagy azon a napon....
szal 7530 as otpm van
meg 1080 as synergonom
meg amugy nyakamat tettem volna rá hogy 200-300 pont esés jön de nem ez állatok most akko irány a 30 k-s buxi év végére vagy mi a fasz lesz....
Törölt felhasználó2006. 11. 09. 14:20
Tavaly és tavaly előtt is novemberben még lelátogatott mélyebb szintre.
Talán idén is ez lesz.
21650-en eladtam.
19666-on vettem (beker. ár)
A hülye sávos mozgás miatt eladtam, bár jóval feljebb várom.
Remélem lesz lehetőség visszavenni 20K körül még novemberben.
Mit szóltok nagy marha voltam?
Tartani kellet volna?
Azért jobb ma egy tyúk, mint holnap egy kövérebb tyúk... Ez legalább zsebbe van.
Még a gyj előtt visszaveszed?
Mennyin vennéd vissza?
Valami azt súgja, hogy az jó lesz.
Csak az a kérdés, hogy a piac hogy reagálja le. Mint ahogy nem egyszer volt már hogy jó volt mégis profitrealizálás lett a válasz. Meg hogy megint fogy e az olaj. Hideg lesz e meg ilyenek...
Kis kedvencünk végre életjeleket ad magáról.
Rob, én még tartottam volna, de rövid távon biztos vissza tudod venni pár 100 Ft-tal lejjebb. Az jó, ha vissza-visszakorrigál, attól egészséges a növekedés. Egy jó ideje lassú de stabil emelkedés van. Most kell keményen tartani! Lehet, hogy átmegy vágtába, mint az OTP, mert egyre többen nem akarnak lemaradni a vonatról. Mindenesetre a vezetőség nem ül a babérjain (orosz, pakisztáni megmozdulások), ez jó jel.
Rob, irigyellek a prímán elkapott beker ár miatt, nekem még várnom kell. Túlságosan viszketett az ujjam az egéren...
Bocs,hogy beleszólok,de a rést ma már betöltötte ,inkább lefelé várom innen,az alatta levő kis rés betöltésére számítok.Segítene valaki ,hogy a Brent oil spot árfolyamát hol lehet követni.
Törölt felhasználó2006. 11. 09. 15:24
szvsz a cashline a nagy vevõ
ha elfogy a cash pangás......
Törölt felhasználó2006. 11. 09. 15:25
illetve remélem bent állok hátha leszúr addig napon belül......
Törölt felhasználó2006. 11. 09. 15:28
holnap vagy hétfön:):):):):):):):)
amugy meg szvsz otp cél 8500 decemberig februárra 10000
mol meg 30 k
ez a szerénys véleményem gyogyók meg panganak......
ja és econet rába synergon fotex rallit is szeretnék decemberig me ba vagyok tankolva belőlük...........
Meglátjuk a mai zárót és a holnapi napot. Szívem szerint 21e alatt venném vissza, de nem hiszem, hogy arra nagy esély van. Mondjuk múlt pénteken még 20e alatt volt, úgyhogy képes elég szép mozgásokra. 21-21.200 között mindenképpen visszavenném.
Hát nem akarok azok ellen beszélni, akik benne vannak, és bíznak a további emelkedésben.... de én jelenleg 2 stratégiát fontolgatok:
1. Ha hirtelen bármi miatt 21e alá vagy környékére visszaesik, akkor vétel.
2. Ha ez nem történik meg, várok 1,5-2 hetet, és megnézem, milyen sávban mozog, és annak az alján veszek, tetején skalpolok (kis nyerőket gyorsan realizálok). Persze ha közben nagyon beesik 1-2 napra, akkor is vétel (ld. 1. pont).
Nagyjából ennyi a stratégiám.
Abszolút nem. Bár nem vagyok ősi tőzsdés, mégis sikerült magamra erőltetni és megtanulni: tuti nyerő a számlán. Kész. Ennyi. Örülök neki. Nem lehetek benne minden nyerőben. Most türelmesen keresek új beszállási pontot.
Látod, azóta egyszer ment 800 fölé egy pillanatra, ha jól emlékszem, volt egy vagy két 830-835 körüli kötés. Kíváncsian várom a holnapi napot, és az sem fog zavarni, ha 22e fölé megy. Ahogy írtam, az elkövetkező napok árfolyammozgása alapján kialakítok valami taktikát, és figyelem, hol lesz érdemes beszállni újra.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.