szerintem azt kéne nézni, hogy 3050-ig mennyit vettek meg....egyáltalán 3044 eladási érték lehessen....így nem a felszúrás a fő kérdés,ha az felszúrás egyáltalán az előző napok 3040.es értékeit nézve.... hanem az 1-2 hét folyamatos menetelés költsége.... 25k ért nagyon aránytalan.....én akkor kezdenék aggódni, ha Csányi is eladná Mol részvényeinek egy részét.... addig nem.... a 3k szint lélektani határérték a Molban.....lassan már senki nem hiszi el, hogy lehet tartósan felette....most érdekes volt a felmenetel, nagy forgalommal és vételekkel.....ha nagyon vissza esne pl. 2870-ig ,igen költséges lehet a 3k feletti értéket elérni.... a mai záró még jó érték, de további lejtmenet már lehet nem lesz jó,ha 3k feletti értékben gondolkozunk.....
kicsit aggaszt h 90k van bent meg eladason.. nem sok jot vetit elore a kozeljovore.. de teny h valaki fel is szivja, a forgalomhoz merten nem nagy az eses
igaz beszéljünk a lényegről.....úgy látom,most megpróbálják sokadszorra a 3k-t ellenállásként védeni....nagyon remélem sikerül átütni.... forgalom majd 2mrd eddig....szép....záró izgalmas lesz....
ez nem így működik, ha valakit alaptanul provokálnak, támadnak akkor nem fogja lenyelni egy idő után...elfogadom ez nem megfelelő,de van egy határ.....az én elvem: mindig a provokatőr a felelős és nem az aki megvédi magát.....akkor sem ,ha a sokadik után már nem irodalmi a stílusa... kéretik így látni a világot....
MOL tulajok normálisan