Topiknyitó: Coulthard14 2021. 08. 31. 23:10

MOL tulajok normálisan  

Uj topic a Mol részvényrõl normálisan
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2023. 06. 15. 15:44
Előzmény: #4994  HuTi
HuTi  értelek,megértelek, de látnod kell ez így nem mehet tovább! Meggyanúsítanak, provokállnak...persze elszakad a cérna, de ne ez legyen már a baj....ok okozati összefüggések....nyilván én sem jókedvemből írtam, de ez tűrhetetlen...mi lesz a következő megfenyeget,.....és tapsikolnak hozzá....nem köszönöm erre nekem nincs szükségem....tegnap kérdeztem Gabent , Mol hullazsák, te írtad?  büszkén írta igen Mol hullazsák.....még előtted ezért pár napra kizárták ......elegem van az ilyen alakokból....és sorolhatnám... balamber védi farkasfut ez rendben van teheti, de provokál, hogy döntsem el maradok vagy megyek,mert őt ez idegileg zavarja...nyilván intrika...és ez az ember akar oktatni engem.....na ne....  
Coulthard14
Coulthard14 2023. 06. 15. 15:40
Előzmény: #4995  balamber
ezt itt nem fog menni, balamber, sajnalom
kerlek moderald magad, mielott nekem kell megtennem
koszonom
Törölt felhasználó 2023. 06. 15. 15:40
20 ezer Ft + ÁFA áron mediátori feladatokat vállalok. Ajánlatokat "Senki sem fog meggyőzni senkit" jeligére a kiadóba várom.
Ingyenes tanácsként azt javaslom, az érintettek ne reagáljanak a másik levelére, ezzel csendben le is zárhatják a vitát. Sokat segíthet még egy új érdekes téma bedobása, ami eltereli a figyelmet.
csendben 2023. 06. 15. 15:39
Ez egy "normális" topik???   Nem vagytok normálisak......
Törölt felhasználó 2023. 06. 15. 15:35
Előzmény: #4995  balamber
balamber úgy viselkedsz,mint egy óvodás...másik topikban már sikerült megérteni azt, hogy mi is történt...farkasfu-nek kellene bocsánatot kérnie és nem nekem, ráadásul több topiktárstól.......nem nagyon érdekel a valótlan állításod...egyébként te találtál meg a másik topikban egy jó nagy intrikával....nem én kerestelek meg....amennyiben az emberi hangot kéred számon rögtön kezd magaddal és farkasfu írásával.....elfogultságodat leplezni sem tudod......rossz ember mellé áltál....de majd provokállak én is, meglátjuk hogy és meddig bírod, láthatóan semeddig.....elképesztő ez a vakság..... tegyél meg egy szívességet és foglalkozz magaddal és farkasfu-vel....van ott mit tenni jellemből..... részemről lezártam ezt a minősíthetetlen zajkeltést.....ebben a topikban tovább nem szeretnék ezzel foglalkozni.
balamber 2023. 06. 15. 15:06
Előzmény: #4992  Törölt felhasználó
"miért szólsz bele, ha nem vagy képes hitelesen mérlegelni?” „balamber feleslegesen tolod farkasfu szekerét…” „az, hogy téged ez bizonytalanná tesz - nyilván intrikusan írtad - most megkaptad a választ.....” „ha téged farkasfu erkölcsi mivolta vonz akkor hajrá, lehet kibontakozni a másik topikban és valótlanságok halmazához tapsikolni....” „kívánom neked, majd felteszel a topikban egy kérdést , azt a válaszd kapd, hogy tudod te azt nagyon jól.....” „balamber szerettél volna valami frappánsat írni......de nem sikerült ahogy a tényekre ellen érvelni sem....mert nem is lehet.... másik topikban a helyed ezzel a nívóval.....pá” Ezek a tények, amikre reagálnom kellett volna? Az első kommented kb. fele rám vonatkozó nettó minősítgetés és fröcsögés, anélkül, hogy ismernél vagy bármit tudnál rólam… a másodiknak már az egésze. Segítek: köztünk eleve nem az a diskurzus tárgya, hogy mi történt a másik topikban és pontosan kinek is volt igaza, hanem hogy üssünk már meg emberi hangot egymással… ezért írtam ide neked, hogy talán visszatérhetnénk a normalitáshoz. Akár velem társalogsz, akár mással… Az pedig azzal kezdődik, hogy kicsit mindenki lehiggad és ha túllőtt a célon, akkor egy „bocs, túllőttem a cél”-nal tovább lépünk. Ennyi.
HuTi 2023. 06. 15. 15:05
Előzmény: #4974  Balin2020
Most jutottam el idáig a mai eseményeket olvasva. Először is sajnálom, hogy eddig fajult a helyzet! Másodszor pedig én nem foglaltam be semmilyen posztot, a topicot “kaptam”. Én komolyan azt gondoltam, hogy ki tud bontakozni érdemi és értékes társalgás, aminek előfeltétele az, hogy nem vélemények és hozzáállás alapján moderálok. A törzstagok, vagyis a Ti feladatotok az, hogy képviseljétek a józan, értelmes ellenpólust, akár még elfogultan is, mivel egy tulajdonosi fórumról van szó. Egy ideig működött is. Nincs Tanckar, nincs Gaben, nincs Miniferi. Azt is gondoltam, hogy értelmes emberek lévén lesz valami eredménye annak, hogy gesztust gyakoroltál és elismerted/befejezted az OTP Topicos tevékenységed, de tévedtem. 
Törölt felhasználó 2023. 06. 15. 14:48
Előzmény: #4989  balamber
 balamber szerettél volna valami frappánsat írni......de nem sikerült ahogy a tényekre ellen érvelni sem....mert nem is lehet.... másik topikban a helyed ezzel a nívóval.....pá
Magus_21
Magus_21 2023. 06. 15. 14:45
Be is vásároltam még egy keveset :)
Törölt felhasználó 2023. 06. 15. 14:43
Előzmény: #4986  Balin2020
Na teljesült a 2960. Reméljük visszapattan innen 300 fölé legkésőbb a holnapi kereskedés végéig.
balamber 2023. 06. 15. 14:38
Előzmény: #4987  Törölt felhasználó
Sajnálom, de az van, hogy ez a kommented is téged minősít...
Balin2020
Balin2020 2023. 06. 15. 14:20
Előzmény: #4986  Balin2020
Persze az is egy lehetőség, hogy a következő napokban kioldalaz az alsó csati szegélyig, 2970-3050 között, és utána indul meg jóval magasabbra. Akkor már szabad lesz az út 3160-3170-ig is. Szóval no para, nincs ok az aggodalomra. Forgalom meg van ma is, veszik továbbra is, mint a cukrot. Jó sok rv. cserélt gazdát az elmúlt hetekben. 
Törölt felhasználó 2023. 06. 15. 14:16
Előzmény: #4985  balamber
ha már ide tévedtél....nekem kellene bocsánatot kérni ember?   olvastad az előzményeket?  miért szólsz bele, ha nem vagy képes hitelesen mérlegelni?  nem arról beszélt? én nem arról beszéltem, nem is neki írtam, de még ekkor is kértem tőle , hogy írja meg mire kérdezett rá? erre a válasz "tudod azt te nagyon  jól.".. ....továbbá meggyanúsított engem és a fórumozókat , hogy vissza tartanak információkat.....balamber  feleslegesen tolod farkasfu szekerét ,mert ő volt az egésznek kiváltója.....nem is először...ami pedig a marad vagy megy döntést illeti...HuTi kapott esélyt moderálni a topikot.....szinte lehetetlen vagy keményebben kellene beleállnia....részemről eddig tartott a bizalom amihez neked nyilván semmi közöd....az,hogy téged ez bizonytalanná tesz -nyilván intrikusan írtad - most megkaptad a választ.....ha téged farkasfu erkölcsi mivolta vonz akkor hajrá, lehet kibontakozni a másik topikban és valótlanságok halmazához tapsikolni....kívánom neked, majd felteszel a topikban egy kérdést , azt a válaszd kapd, hogy tudod te azt nagyon jól.....köszönöm ebből a primitív módszerből nem kérek...
Balin2020
Balin2020 2023. 06. 15. 14:12
Előzmény: #4979  Törölt felhasználó
Mind a napos BB szalagban, mind az emelkedő csatornában van már bőven hely 3050 fölé szökkenéshez. 3070-3080 közé is elmehet, ma-holnap!
balamber 2023. 06. 15. 14:00
Előzmény: #4980  Törölt felhasználó
"egészen elképesztő amit egyesek megengednek maguknak a másik topikban....." Remélem, magadat is ide sorolod, mert csúnyán farkasfu torkának ugrottál nem túl irodalmi stílben, miközben ő nem is arról beszélt, ráadásul a "bocsánat, túlreagáltam" kommented is mintha lemaradt volna... 
Balin2020
Balin2020 2023. 06. 15. 13:49
Előzmény: #4983  Balin2020
Balin2020
Balin2020 2023. 06. 15. 13:49
Előzmény: #4977  Magus_21
Igazából az emelkedő trendvonal a lényeg. Persze fordulhat felette is, lényeges, hogy az ne törjön szignifikánsan. Leszúrás, alászúrás sem probléma, csak ne zárjon alatta az árfolyam. Kvazír nem véletlenül tette be a 2870-es támaszt célnak, mert azzal már törne a trendvonal. :)
Nem nagyon emlékszem, hogy sokszor tett volna be építő jellegű, MOL szempontból pozitív tartalmú posztot. Farkasfűvel még veregetik is egymás vállát. 
Visszatérve a támaszokhoz, az első 2998-3000 már letört. De ez nagyon kis korrekció lett volna! 2970 egyelőre tart. Ha ez kitart az nagyon jó, arra mutatna rá, hogy erős a trend.
Ha letörik nem baj, mert ott van még a 2920 is. Szerintem az alá nagy valószínűséggel nem megy az árfolyam, ebben a korrekcióban. Ahhoz erős szerintem a vételi oldal.
Törölt felhasználó 2023. 06. 15. 13:48
Na de, hogy a részvényről is beszéljünk, jelenleg 2990.
Törölt felhasználó 2023. 06. 15. 13:47
Előzmény: #4980  Törölt felhasználó
A szimpatizálók nagy része ugyan az az ember, csak különböző regisztrációkkal. Mondjuk ügyesen eljátssza az egyiken a nyeretlen kétévest, a másikon a közepesen fogyatékosat, a harmadikon meg a hozzáértő szerűséget, stb.

Topik gazda

Coulthard14
Coulthard14
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek