vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Balinnak viccből írtam, nem is vette zokon! Erre Te válaszoltál és belekezdtél a soha véget nem érő hisztérikus kommentjeidbe. Ezekre itt nem kíváncsi senki. Miért kavarod a szart? Minden kommented személyeskedés! Hagyjál engem meg másokat is békén, megvagyunk nélküled!
Ez már tiszta óvoda... #1980-as hozzászólásban írtam, hogy mivel kellene foglalkozni. 2 nap felfüggesztés nagyon belegyalogolt a lelkedbe. Szerinted a Mol tulajok normálisan topikban jó a moderáció, csak kérdezd meg a moderátorát, hogy hány fórumozót tiltott ki véglegesen. Örökre. Te meg 2 napért hisztizel és számonkérsz, amikor mást orvosi esetnek minősítesz és orvost ajánlasz? Majd ha Coulthard moderátort is számonkéred - hiszen Neked 2 nap is fáj - hogy miért tilt ki örökre fórumozókat, akkor talán itt is megkérdezheted. Addig ne. Szerinted ez a topik úgy is részrehajló lett, akkor dönthetsz úgy szabadon, hogy nem olvasod vagy írsz bele. Molly topiknak nincs moderátora, átveheted és moderálhatod elveid szerint.
Azután ismerted be részlegesen, hogy szembesítést kaptál. Én biztosan nem hazudtam, megbeszéltük, elismerted és lezártuk, majd kezted itt előröl. Milyen más tevékenységért kritizálsz? Mol célárakkal szembesítesz egyeseket, elmondtam már, hogy én soha nem írtam 4-5k célárat. 3k-t vártam osztalék utáni hetekben. Amikor volt még Mol részvényed és ezen időszak alatt folyamatosan kritizáltad tulajdonképpen a befektetésed akkor megfogalmaztam kritikát veled szemben. Ez nem egyszeri alkalom volt részedről, hanem folyamatos heteken keresztül. Majd gondolom eladtad a részvényeidet és megtaláltál pár embert akik magasabb célárat vártak korábban, mint ami realizálódott jelenleg. Kifejezetten emlékszem arra, amikor Balinnak ezt írtad: " megbocsájtok neked akkor, ha a Mol 3000 felett lesz majd" az árra pontosan nem emlékszem , de biztosan 3k feletti értéket írtál. Ez a beszélgetés kifejezetten arról szólt, hogy mi vagyunk a felelősek a te veszteséges befektetésed okán. Később írtál olyat, hogy te tudod a saját felelősségedet, de. Részemről itt lezártam , hetekig nem szóltam hozzád, ebbe a fórumba nem is tudom mikor írtam már, majd tegnap olvastam nekem címzett írásodat . Ez a topik totálisan részlehajló lett, kíváncsi vagyok, hogy Kvazir hajlandó e orvosolni az egyértelműen megjelölt "házirend " sértést. Oldrider hazugnak neveztél, vissza kereshető, hogy most is igazat állítottam. Még mindig itt tartasz, de annak örülök, hogy sikerült felfogni, hogy a befektetéseidért senkit nem vonhatsz felelősségre.
Most akkor nem kellene felfüggeszteni Oldridert, Turbo Ladát? Múlttal foglalkozik , személyeskedik és nem a Mollal kapcsolatban oszt meg véleményt!!! Kíváncsian várom véleményedet.
Mol, az iszappakolás. Régóta ez a funkciója: amolyan meleg vizes medence ez, megfáradt tőzsdéseknek. Tőkegarantált alap, amibe nyugodtan rakhatod a zsét, bukni nem fogsz vele. Igaz: keresni se... :D
Valószínűleg orvosi végzettsége is van - nem tudhatjuk. Viszont a hazudozása az tényszerűen bizonyítható. Többek között azt írta, hogy én a bukóm miatti felelőséget Balinra és őrá hárítom, amikor többször megírtam már - ami egyébként rajta kívül - azt hiszem mindenkinek egyértelmű, hogy azzal, hogy én veszek részvényt mind a nyereség, mind a veszteség felelősége az enyém. Ezt nem érti meg. Balint és őt is más tevékenységük miatt kritizáltam, jogosan!
Még jó hogy hiteltelen vagy. Kijöttek már azok a júliusi üzemanyag fogyasztási adatok? Nahát. Akkor még mindig nem tudod alátámasztani amit mondtál. Hazudtál. Vagyis hiteltelen vagy. Ráadásul amit utána műveltél, ahelyett hogy elnézést kérsz, miszerint a véleményed tényként közölted. Szerinted hogy hivják azt az embert, aki belinkel egy mol nyilatkozatot, majd aláhazudja a véleményét, és oda irja hogy az adatok később várhatóak? És te minősítesz embereket orvosi esetnek? Amit te művelsz, az a legalja.
Törölt felhasználó2023. 10. 11. 09:30
Sziasztok .Kivárás van. Délutáni USA termelői árak.. Este amerikai jegybank szeptemberi ülésének jegyzőkönyve. Sok nyerőt
MOL topik