Topiknyitó: Portfolio 2010. 09. 01. 16:25

MNB: az országnak az IMF-re, néhány banknak friss tőkére lehet szüksége  

Ugrás a cikkhez
Szüksége lehet Magyarországnak az IMF és az EU pénzügyi biztonsági hálójára, amennyiben a globális befektetői hangulat negatív irányba fordul, márpedig ez egyáltalán nem valószínűtlen - közölte emailben a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Reuters-szel. Az...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=137937
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szivacs
szivacs 2010. 09. 01. 23:23
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Grat, szép megfogalmazás, igazad van!

Engem kissé összezavart, hogy épp most mondták a hírekben, hogy ma lépett hatályba a 2 milkás bérplafon.
Netán úgy gondolták, hogy 2 milkáért már lehetnek ennyire hülyék?
Törölt felhasználó 2010. 09. 01. 23:04
Előzmény: #1  Portfolio
Ezek is meghülyültek. Minek egy bizonytalan helyzetben fokozni a feszültséget? Ráadásul a szöveg többi része éppen arról árulkodik, hogy meglehetősen stabil a helyzet, akkor meg nem értem, hogy miért kell ilyen rossz üzeneteket küldeni a piacoknak. Illetve értem, csak baromira nem értek vele egyet. Simornak nem kéne felvenni a politikai harcot, hanem végezni a korrekt, szakmai munkát. A fizu esetében is ezt gondoltam, itt is tartom.
szivacs
szivacs 2010. 09. 01. 22:40
Előzmény: #1  portfolio
Most látom, ez nem is nekünk szól, egyenest a rajterszhez küldték, nem sz@roztak!
szivacs
szivacs 2010. 09. 01. 22:37
Előzmény: #1  portfolio
\"Az MNB-nél megismételték: az inflációs kockázatok előtérbe kerülésével vagy az ország kockázati megítélésének tartós romlásával sor kerülhet alapkamat-emelésre, a globális kilábalás még törékeny, a befektetők hangulata erős ingadozást mutat, ezért Magyarország az IMF és az EU pénzügyi biztonsági hálójára szorulhat.\"

Atyavilág!!! Tisztára mint egy hitelbróker aki jutalékra hajt!

Sokba lesz ez még nekünk!

Szokott vajon focizni? Ott előfordulhat, hogy hanyatt esik és lenyeli a nyelvét...

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek