A Portfolio.hu a Fórum szolgáltatások fejlesztését tervezi. Ezeken az oldalakon szívesen fogadjuk Olvasóink javaslatait, kéréseit, melyeket a fejlesztések megkezdése előtt feldolgozunk.
Ha lehetseges, sajat e-mail cim, es minden szemelyazonossagi adatok, mas altali hozzeferesehez nem jarulok hozza.Ez(ek) az adat(ok) ugyanis, barki keresere publikalhato, vagy nem. Ott viszont meg nem tart a portfolio.hu, hogy sajat e-mail cimes inboxokat biztositson az idelatogatoinak, ha netan egyesek bizlamasabb ker(d)esekkel fordulnanak masokhoz.
Kedves portfolió! Én havi 4-550 ezer forintért szívesen segítenék eligazodni a tőzsde káprázatos világában itt a fórumon. számlaképes vagyok, eurót is elfogadok! :-)
Törölt felhasználó2006. 01. 08. 14:46
szólókhoz
Törölt felhasználó2006. 01. 08. 14:45
Szeretnék csatlakozni szintén az előttem szóllókhoz. Minden rendezvényen résztvettem régebben, szeretnénk, ha folytatódna. A női befektetők nevében! (nem Mari nénik!)
Csatlakoznék Tbarná-hoz , a tőzsdeklub is nagyon jó Rendezvényetek és egy ídeje már hanyagoljátok.
Még amikor fizetőssé tettétek , akkor is voltak szép zámmal erdeklődök. De pl.. Concord, Equitás vagy bármely cég gyakorló brókerét el lehetne hívni , elemzőt is, netalán valamelyik forumozó is husz percben elmondhatná módszerét. Komoly pl. Tancs, Lau, Wedge , aki nem írtam fel ne sértődjön meg.
Nem feltétlen a tárgyhoz tartozik, de volt szerencsém egy-két igen élvezetes és hasznos rendezvényen a T. Szerkesztőség szervezésének köszönhetően résztvenni. BCHEM TVK, Daytrader nap, MOL tájékoztató stb.
Az ilyen jellegű rendezvények mintha mostanában háttérbe kerültek volna. ...
Ha rajtam múlna én ezt nem hagynám....:).
A fórum alapjába véve így jó, ahogy van, ennek köszönheti népszerűségét is, ami hat az egész portfolió.hu sikerére is, beleértve a light rovatot is.
Ezen kívül csak 2-3 oldalt nézek már szinte a neten, ami nagyságrendekkel kisebb a régi csapongásaimnál.
Úgy érzem bármi olyan változás, ami
a fórum közönségét két részre osztja:
VIP, és pórnép
megöli az egészet !!!
Amiben a szerkesztőség segíteni tudna hogy rábeszélne minnéll több profit hogy nickname mögé bújva segítse a fórum olvasóit.
Az idő úgyis megmutatja ki az akinek a véleménye igazán számít.
(pl.: ARP, Wedge1)
sorry a fejlesztőktől ha ugy gondolják nem ide kéne irnom, mert nem javaslat, inkább pro-kontra...
Knight Tyris
Ez a zárt topik, szvsz nem egy jó ötlet szvsz... Hannibál nyit egy topikot "Giga emelkedés lesz aGAREXben, nagybefektetői felvásárlás" cimmel amiben kezdő kispekikere akarja rátukmálni honapokig alacsony áron begyujtött abszulet illikvid papirjait.Kitiltja azokat a nickeket akik segitségképpen beleirnának hogy nem biztos hogy belekéne venni egy kezdőnek ilyen papirba-szvsz nem kezdő bele se venne Garexba-de lehetne akár bármelyik más illikvid név mellyel csak a részvények listájának hosszát befojásolják.... Tbarnával ezügyben nem értek egyet, szvsz ez a forum azért ilyen jó és sikeres és ezzel együtt a portfolio.hu is- azon felül hogy a legjobb hirforrás szvsz- mert a résztvevőkben él egy "1mindekiért mindenki 1ért" szellem...nyitott, segitőkész társaság csupa jó indulattal, extraveltált egyéniségekkel! :) Többnyire tőzsdei, gazdasági , időnként politikai, de néha magán jellegü beszélgetésekkel. Meg lehet kérdezni vegyek e molt TDTre és 8-10ember válaszol segitőkészen hogy szerinte igen/nem mert... Beszélhetunk Fecoland miniszterelnőkével!:))) matgab mesélnekunk a kaszino és a kekszcsenelek világáról, Tancs rá koppint mancsunkra ha hujeséget akarunk csinálni, ARP és Wedge piaci elemzései nélkul már nem is tudom mihez kezdenénk, Tbarna a régi idők csatornája-bezzeg az ő korában-, hannibál és alteregoi tudjátok én azt mondom hogy kell az is... ha nincs egy kissebb kutyakaki a gondosan muvelt virágos kertedben amit eltakarits időnként gyorsan ráunnál a szebnél szebb virágokra is-ugye tancs?-...Szal szvsz ennek a forumnak és "társadalmának" az alapja a komunikácio szabadságábán és a személyiségek alapvető beállitotságában rejlik ,melyet ha korlátoznánk egy idő után szétesne... Mindenkinek fel kell nőnie-illetve szvsz sokan már fel is nőttek- arra a szintre hogy a zavaro tényezőket tudják kezelni illetve lekezelni.... Csak egy példát hagy mondjak: Wedgével az elején elég becsületesen egymásnak estunk anno, ha tehette volna szvsz tuti kitilt a topikjábol és szvsz én is őt az enyéimből és akkor nem jutottunk volna el odáig hogy egy nyockeruleti cseho WCjében eljáccam neki a pszihomokust hogy kapjon a bukosisakjához.... Micsoda élménytől lettem volna megfosztva.... :DDD Hát még őőőőő:)))
/a nickek felsorolása a teljesség igénye nélkul történ-sorry a kimaradoktól.aki ismer az tudja aki nem annak most mondom nem kell minden betut komolyan venni,csak a lényegét :) /
A szerkesztőktől mégegyszer bocsi, de kikivánkozott belőlem!
Éljen a forum , a hozzászolok és éjjen május eseje!!!:DDD
Kedves Portfolio köszi, hogy minket is megkérdeztek!
Tényleg jó ötletek, és elkelnének az említett plusz keresési technikák, lehetőségek, a nickek-hez rendelt személyes adatlap, melyen fel lehetne tűntetni, hogy az illető férfi vagy nő-e rajt lehetne az e-mailcíme stb. amiket a többiek is írtak. Színválasztás is jó lenne.
Az adott topic indítója, tulajdonosa, számára lehetővé tenni, hogy saját maga megszabja, hogy kinek engedélyezi és melyik nick-nek nem a hozzászólást a topicjához.
Meglenne a lehetősége például, hogy mindenkinek engedélyezi a hozzászólást, de úgy is dönthetne, hogy csak az általa felsorolt nick-ek szólhatnak hozzá, illetve az engedélyezettek közül is letilthatna bárkit, ha olyan irányba változna az illető magatartása.
Ha csak utólag (miután már beírt), tud egy nicket letiltani a topictulaj, az nem elég hatásos, mert az illető nickgyáros egy új nick-el belépve barmikor beirogathat ismét minden hülyeséget, mire megint ki lesz rakva.
Viszont, ha alapból senki sem írhat be, és később is csak azok, akik a listára felkerülnek a tulajdonos által, például a topic indításakor, illetve utána szép folyamatosan, akkor hiába vesz fel a klóngyáros ezer nevet akkor sem tud belépni, ameddig nem nyeri el a topictulajdonos bizalmát és nem kerül fel a hozzászólást engedélyező listára. Aztán, ha mégsem szolgált rá a bizalomra, a listáról bármikor törölhető lenne és megszűnne a probléma.
Esetleg lehetne az topichoz kapcsoltan egy külön ablak, ahol meg lehetne kérni a tulajdonost, hogy engedélyezze a hozzászólást, vegye fel a listára a megadott nick-et.
Komolyra fordítva: egyetétek BZJ-vel a kibővített adattartalmú felhasználónévvel (ez a legtöbb amit meg lehet tenni klónszűrésre), magaménak is érzem bp privát email gondolatát (tényleg nekem is volt már amikor hirtelen valakinek emailt akartam küldeni, de kutlászni kellett a cím után) a topiccímek közötti átláthatóságot meg szvsz talán meg lehetne oldani azzal hogy ne legyen humet így, humet úgy, eco így eco úgy, hanem csak HUMET, ECO, stb.
Már némely céggel hapcsolatos topicnak annyi variációja van hogy nehéz köztük keresni.
Jonapot szerkesztök...a technikai dolgokat meghagyom másnak...."Mi "csak minnél igazabb hireket szeretnénk...Ne a pánikkeltés legyen a cél,hanem a megodáskeresés....köszönjük,munkájuk.,szerkesztök,fejlesztök...és mindenki.
Ip azonositást felejtsétek el. BP kolléga Neked sem kell mondani. Ha egy cégtől többen fórumozunk egy ip-t látni. Fizetős fórum hmmm... kihalna. :))) Mindenesetre a regisztrálás dátuma meg a phpbbből ismert regisztrálási idő aktivitás stb nem ártana. Legalább tudnánk mennyire veendő komolyan
Esetleg adott nicket a többi olvasó osztályozhatna...
Pl. Wedge vagy Laurion tábornok, vagy észak -dél tizedes...De ez csak szórakoztatásképpen a törzslapon...
Szerintem az is jó ötlet lenne ha rákattintva a beíró nevére megjelenne egy adatlap róla, amin szerepelne a személy regisztrációjának dátuma,email címe,eddigi hozzászólásainak száma,hány topicot indított stb.
Netán bizonyos hozzászólásszám ,vagy regisztrációs idő eltelte után lehetne jelölést is tenni ,hogy pl.:törzstag,újonc stb.
Ezeket más fórumokon már tapasztaltam és szerintem hasznos lehet!
SEHOGY NEM LEHET KISZURNI A PACCOPOKAT...:(((
Ez minden szájt rémálma... csak egy féle képpen lehet kigyomlálni a gazt, ha a zödségek erőssődnek meg jobban... szal nekunk kell szelektálni és egyes nickek hozzászolásaira nem reagálni!!!Ez a fizetős forum szerintem is elég agyament....Mi van ma veled Tbarna!!!!????? Nem vagy valami jo formában.... Kéne má az a hatizáro söröcske mi???:)))
KÉRJÜK, HOGY EZEN TOPIKBAN MINDENKI CSAK A TOPIK ELSŐDLEGES TÉMÁJÁHOZ ÍRJON HOZZÁ. HA A TOPIC ELMEGY SZEMÉLYESKEDŐ IRÁNYBA, AKKOR BIZTOS NEM LESZ ENERGIÁNK KIBOGARÁSZNI AZ EGYMÁSNAK SZÁNT MEGJEGYZÉSEK KÖZÜL A FEJLESZTÉSI JAVASLATOKAT.
CÉLUNK, HOGY AZ IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN FEJLESSZÜK, DE EHHEZ KÉRJÜK FENTIEK FIGYELEMBEVÉTELÉT.
Törölt felhasználó2006. 01. 06. 14:33
Amióta az új rendszer működik alig tudok belépni.Rákattintok a válasz gombra megjelenik a név és a jelszóablak, azon kívül csak a nagy fehérség.Rendszerint kerülővel a webtrader felől tudok belépni( ott sem mindíg).
Ez most komoly? Ezért csinálod?:))))))))))))
De ha már a klónoknál tartunk..
Tisztelt Portfolio!
Nagyon kedves gesztus!
Köszönjük.
Sok embert bánt itt a "klónprobléma" Azaz: egy ember több felhasználónévvel.
Ezt kellene valahogy kiküszöbölni...
Egy ötlet, ami nem biztos, hogy olyan jó, de talán gondolatébresztőnek megteszi...
"Aktívfórumozó" előfizetés. A lényeg azon lenne, hogy olvasni bárki továbbra is tudná, azonban hozzászólni beirkálni csak érvényes előfizetéssel lehet. Így aki abban lát fantáziát, hogy több néven "beszólogat" az fizessen eme szórakozásáért.
Még egyszer mondom csak egy ötlet. Na és persze ez az előfizetés nem lenne drága...:)
Mondjuk egy prémiumhoz gratis járna...:)))
:DDDDD
1pont alainek!!!!:)))
De nekem ez a netes arculatom!!!Ezen zsivenzsi dolgozott apukám honapokig!!!:DDD
/Azért ha akarok, akkor tudok írni is, csak nem nagyon szeretek,mert akkor könnyen lehetne kopizni... Láttál te már bpmcwap klont???:)))/
ez meg van most is jp!!!!Oldatl a keresőben rákereshetsz időre, csak az a baj hogy csak időre.... Topikra illetve hozzászolora nem mert a hozzászolásban illetve cimében keres... ezt kellene kibőviteni hozzászólóra illetve topikra!Ezt irtam én is!!!!
Erre tényleg lenne kereslet!!!!
Ja igen, epp BPMCWAP juttatta eszembe, hogy peldaul az olyan topicok ahova honapok, sok evek ota vannak ujabb es eujabb beirasok, nagyon nehez meglelni egy mondjuk 6 honappal ezelotti idopontot, amit ekkora idotavbol meg csak saccolni sem konnyu.Peldaul, a regi valtozatban ez nagyjabol, eleg konnyen meglelheto volt, de mondjuk mindegyik topichoz rendelhetnetek egy datum keresot.Az az , mondjuk a tippsaroknal kivancsi vagyok mit irtak 2004 dec.1 -en, ezert a topic keresojeben benyomom a datumot es jon az info.
... ez sajna nálam is gond... az asszony egyre surubben kérdi miért van vérben a szemem... szvsz be lehetne iktatni egy CSAK A FORUMRA vonatkozo szinezési lehetőséget illetve előre definiált kulsokbol lehetne választani, de csak a forumban-igy nem keveredne az ilyen olyan szponzor oldal, meg nem kéne az egész portál arculatát átirni....
Ez kedves toletek!
En inkabb a regi szinekkel volnek megelegedve, vagyis vissza, foleg a forumos oldalakon, mert ott sokat jarok, annak ellenere , hogy megigertem, hogy nem rontom az ujjal a szemeimet.
Egyelore ennyi, de egy ilyen napon mint most is, nem lehet ilyenen gondolkodni.
Elore is koszonettel ;
:)))Ez tok szupi!DEJO!!!
Én máris mondom!Egy csomoszor kiváncsi lettem volna arra hogy milyen hujeségeket irtam 1-2honapja illetve 1éves, pl a TIPPSAROK topikba vagy az ECONETES topikba vagy egyébbe, vagy mit irt tavaj ijenkor tbarna a molrol a tippsarokba... szvsz ez megoldahto lenne a keresés kibovitésével hisza ha jol vettem észre a hozzászolok a hozzászoláshoz kapcsolt de kulon kezelt tomben vannak... na az naggyon jo lenne ha lehetne benne kotorászni... THX!
A LINKELÉS megoldásáért ezuton is köszi!!!!! Nagy szukség volt már rá!
Esetleg lehetne wapos felulet... :)))
Privát uzi vagy nickre kattitva e-mail HA user hozzájárult!!!!
Milyen fejlesztéseket szeretnétek a Fórumban?
A Portfolio.hu a Fórum szolgáltatások fejlesztését tervezi. Ezeken az oldalakon szívesen fogadjuk Olvasóink javaslatait, kéréseit, melyeket a fejlesztések megkezdése előtt feldolgozunk.
Portfolio.hu