13791379
5
4
1
péntek, 11:08
#1

Migráció pártolása = tevőleges antiszemitizmus és nemzetellensség  

"Tömegével hagyják el Nyugat-Európát a zsidók a muszlim migránsok miatt
Az elmúlt években állandósultak a zsidók elleni erőszakos cselekmények Nyugat-Európában, emiatt a zsidó közösség tagjai tömegével menekülnek. A modern kori exodusnak is nevezett folyamat hátterében elemzők szerint egyértelműen a migráció áll - írja a hirado.hu."
.
A II. Világháború után Európában a keresztény-zsidó gyökerű kultúra stabilizálódott, békés, virágzó gazdaságot teremtett.
Érdekes, hogy ugyanazon a hangon szólalnak meg migrációt pártoló hangok egyszerre és egész Európában.
Az idézett tények ismerétben kijelenthető, hogy migráció megengedése, sőt forszírozása nyiltan megbontja a kialakult helyzetet.
Egyelőre egyértelmű zsidó exodusról beszélhetünk máris.
A holokausztot is ilyen folyamat előzte meg.
Ma sem jelent mást a muszlim migráció, mint egy újabb holokauszt előkészítését, de ugyanez a sors várhat a kereszténységre is..., nem kell sok idő hozzá, minden jel felismerhető máris.
Bátran kijelenthetjük a migráció pártolása tevőleges antiszemitizmus és nemzetellenesség, de tovább megyek, egy újabb európai holokauszt előkészítését, sőt nemzetállamok teljes megsemmisítését sem tartom kizártnak pár évtizeden belül.
Igen, Magyarországra is érvényes.
Gyenge ellenérv az, hogy jelenleg nem vagyunk célország.
Ez csak idő kérdése.
.
A willkommmen kultúrától csak egy kis visszalépés kell a jelenlegi célországokban és célország leszünk.
0 1
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
péntek, 12:53
előzmény: #4  Peterbond
#5
ugyan már :/
fizetett troll így épít fórumot.
amíg etetik a vitatkozók (mint pampát), addig megél belőle.
vagyishát a mi adónkból él.
eteted?
péntek, 12:51
előzmény: #3  13791379
#4
Esetleg egy kulfoldi cikk statisztikai kimutatas errol?  Mert konkretan emlekszem egy ilyen vitara amikor wgy fideszessel talan Simone val ment itt a vita arrol hogy kulfoldiek tomegevel menekulnek keleteuropaba es lehozta ezt a kormanymedia is.
En megneztem az eredeti francia cikket es mar ott is csak par tucatrol beszeltek ( egy 60 millios orszagban ) es amikor megneztuk a magyarorszagon elo kulfoldi allampolgarok alakulasat kiderult hogy franciabol van kb par szaz osszesen 2018ban, az itt elo nemet allampolgarok szama pedig meg csokkent is 2015 ota. Ok kb 10.000 en vannak.
péntek, 11:17
előzmény: #2  13791379
#3
A minuszok is sokmindent elárulnak, de a lefelé nyíl sunyi nyomkodása mellett lehet véleményt is nyilvánítani, persze, csak, ha van...
péntek, 11:11
#2
Nem moderálom.
0 2

Topik gazda

13791379
5 4 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE