pampa
4
5
4
2015. szeptember 13. | 07:52
#1

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


23 24 válasz erre
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
január 15. | 13:42
előzmény: #15739  pampa
#15740
Akkor pontosítsd, hogy mennyi a szükséges idő!
Szerinted mikor van az mtva-ban a hivatalos ügyfél fogadási idő?
január 15. | 13:40
előzmény: #15736  badsector1
#15739
igen, beengedték...de...határozat van arra, hogy ott csak a szükséges ideig tartózkodhat!
.
és gondolom, hogy a hivatalos ügyfél fogadási időn túli idő már nem meríti ki azt a kitételt.....

milyen árat számoljon fel az MTVA az ott töltött éjszakáért?    :))))
január 15. | 13:38
előzmény: #15735  pampa
#15738
Igen kötelező, de ettől még rengeteg igazolatlan hiányzás fordul elő a VALÓ életben.
január 15. | 13:36
előzmény: törölt hozzászólás
#15737

Ne trollkodj mert a rendszergazda hamar kitilt.
január 15. | 13:34
előzmény: #15732  pampa
#15736
"Rendőrt hív az aki ellen van egy jegyzői birtokvédelmi határozat egy intézmény kérésére?  "
Képviselő ellen látod, hogy nem ér semmit ez a jegyzői valami, hiszen beengedték az mtva-ba.
január 15. | 13:34
előzmény: #15733  badsector1
#15735
KÖTELEZŐ!
mi az, hogy nem akarnak oda járni?
valaki a napokban azért harcolt, hogy vigyék vissza a kötelező korhatárt 18-ra!
ahogyan hiába adsz az oktatási rendszernek dupla keretet ezek a HHH gyermeke akkor sem "fognak szeretni suliba járni"....
ebből indult a beszélgetés....
január 15. | 13:33
Törölt hozzászólás!
#15734
január 15. | 13:30
előzmény: #15730  pampa
#15733
Előre is bocsánatot kérek, de arra próbáltam utalni, hogy a hhh-sok gyerekei már 16 éves kor előtt sem a rendszeres iskolába járásról híresek.
január 15. | 13:28
előzmény: #15724  pampa
#15732
"Hadházy Ákos azt is elárulta, azért nem árulták el képviselőtársaiknak a tervüket, mert meglepetésszerűen szerették volna ezt meglépni. Ettől függetlenül várják majd őket, tekintve, hogy – ahogyan Szél Bernadett is fogalmazott – ez csak valaminek a kezdete.
A két képviselő azt ígéri: addig maradnak, amíg közérdekű közleményüket leadják, illetve Papp Dániel válaszol 10 kérdésükre.
Újra megpróbáltak bemenni
A képviselők újra megpróbáltak bemenni az MTVA épületébe, ami szintén sikertelen volt, tekintve, hogy zárt ajtókra bukkantak, ahol Hadházy Ákos elmondta, hogy nincsen joguk kizárni képviselőket. Szél Bernadett eközben bekopogtatott, de semmi, Hadházy Ákos a rendőröket hívta fel, azzal, hogy az MTVA korlátozza a jogaikat, és intézkedést kérnek."
atv.hu

Ez egy szappanopera lesz... én már látom!    :))))
.
Rendőrt hív az aki ellen van egy jegyzői birtokvédelmi határozat egy intézmény kérésére?   :)
kérdezze már meg valaki hadházitól vagy széltől, hogy a képviselő igazolványának melyik része jogosítja őt fel a közintézménybe költözésre?   :))))

bemehet, kérdezhet és távoznia kell.
ennyit nem képes megérteni egy képviselő?   :))))
január 15. | 13:28
Törölt hozzászólás!
#15731
január 15. | 13:24
előzmény: #15729  badsector1
#15730
Most akkor döntsd el, hogy beszélgeti szeretnél erről vagy kötekedni?
január 15. | 13:20
előzmény: #15728  pampa
#15729
Ki mondta, hogy járnak addig iskolába?
január 15. | 13:13
előzmény: #15727  badsector1
#15728
Kötelező suliba járni 16 éve korukig.
addig telik utána már nem?
esetleg a CSP-ot nem lehet a gyermek iskoláztatására fordítani?
január 15. | 13:01
előzmény: #15708  pampa
#15727
" Miért lenne pénzkérdés, hogy egy HHH rétegben élő lány elvégezze a szociális gondozó szakmát??????
Miért lenne pénzkérdés, hogy egy HHH rétegben élő srác pékként szakmunkás vizsgázzon?"
Pedig ez is pénz kérdés, kell venni tankönyvet, kell venni közlekedési bérletet, ezek a kiadások is megterhelik az általad hhh-soknak nevezett családokat.
január 15. | 12:45
előzmény: #15724  pampa
#15726
Nem kapott kihajózási engedélyt a barcelonai kikötői hatóságtól az Open Arms nevű civil mentőhajó, amely vissza akart térni a líbiai partok közelébe - közölte hétfőn a hajót üzemeltető, Proactiva Open Arms nevű spanyol szervezet alapítójára hivatkozva az MTI.
Oscar Camps felelőtlenségnek és kegyetlenségnek nevezte, hogy megakadályozzák őket az életmentésben. Gyáva politikusok elindítják a halottszámlálót - fogalmazott bejegyzésében.
A BARCELONAI KIKÖTŐI FŐIGAZGATÓSÁG AZZAL INDOKOLTA A DÖNTÉST, HOGY A MENTÉSI ZÓNÁHOZ KÖZELI MÁLTAI ÉS OLASZ KIKÖTŐK NEM FOGADJÁK A MENTŐHAJÓKAT. EZÉRT AZ OPEN ARMS SEM TUDJA TELJESÍTENI MAJD NEMZETKÖZI EGYEZMÉNYEKBEN ELŐÍRT KÖTELEZETTSÉGÉT, HOGY A LEGKÖZELEBBI BIZTONSÁGOS KIKÖTŐBEN TEGYE PARTRA A TENGEREN BAJBAJUTOTTAKAT."
.
Ennyi volt, már a spanyolok is besokalltak....
január 15. | 12:37
előzmény: #15724  pampa
#15725

Ez azért kemény: háromszor annyit keres egy magyar Németországban, mint itthon
https://www.penzcentrum.hu/utazas/ez-azert-kemeny-haromszor-annyit-keres-egy-magyar-nemetorszagban-mint-itthon.1073825.html
Téma: eMIGRÁCIÓ, Magyaroszágból  való kilépés ,napi hírek, BÉREK!
január 15. | 12:27
előzmény: #15723  pampa
#15724
"Továbbra is ottmarad a közmédiánál Szél Bernadett és Hadházy Ákos – mondták el kedd délelőtti sajtótájékoztatójukon. A két politikus célja az, hogy Papp Dániel távozzon az MTVA éléről és a pártok konszenzusos alapon egyezzenek meg a parlamenti pártok egy új vezérigazgatónak.
Azt is követelik, hogy törvényileg tiltsák be a fizetett kormánypropagandát, illetve, hogy Papp Dániel érdemben álljon szóba velük, hallgassa meg őket és válaszoljon tíz kérdésükre."
.
Ne, már!!!!!
ez már az ovis szintet sem éri el!  :)))))))))))
január 15. | 12:21
előzmény: #15722  pampa
#15723
Nagy arról is beszélt, milyen reakciókat kap a környezetétől. Az iskolája elhatárolódását úgy egészíti ki, hogy csak a csúnya beszédtől határolódott el az intézmény. Túlnyomó többségében pozitív visszajelzéseket kap, a kisebbség pedig vagy kamuprofilról érkezik, vagy begyepesedett 65+-osok véleménye.
"Azt sokkal nehezebb elfogadni, hogy megállítanak az utcán és gratulálnak", mondja Nagy, mert úgy érzi, amit tett, abban nincs semmi különös, gratulálnivaló. Volt, hogy valaki ki akarta fizetni a forró csokiját egy helyen, mert büszke volt rá, ezt Nagy abszurdnak érzi. A rengeteg pozitív visszajelzés annak köszönhető szerinte, hogy a tüntetéseken sok olyan beszéd hangzik el, amely ismeretterjesztő anyagként elmondja a tényeket, de nincs benne hév. Ő pedig beszólt a köztársasági elnöknek, ezt más nem tenné meg, szerinte ezt gondolják az emberek.
Ugyanakkor nyilván jólesik neki, amikor egy pénztáros percekig dicséri, de semmivel nem érzi magát különbnek a többieknél.
Üzen-e valamit Bayer Zsoltnak?
"Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja."
.
.
ha valaki képtelen híres lenni.... az a hírhedtséget választja....
10 p. neki is kijár!   :)))))))
január 15. | 12:09
előzmény: #15721  pampa
#15722
"Bolondot csinálnak az ellenzékből, már a balosoknak sem tetszik Szél és Hadházy magánakciója
Volt olyan, aki szerint "Szél Bernadett inkább szerepelni akar és még a WC-re mentelét is levideózza. Viszont ha nem vesznek vissza, nevetségessé teszik nemcsak magukat, de az ellenzéket is."
Közben pedig a baloldali politikusok nem értik, hogy a két "független" képviselő miért magánakciózott. A Hírklikk (korábban Sztárklikk néven futott és baloldali blogszolgáltatóként hirdette magát) megkérdezett pár ellenzéki politikust, akik nehezményezték Hadházy Ákos és Szél Bernadett műsorát az MTVA székházában.
Mint írják: 
zavart okoz az ellenzéki együttműködésben Szél Bernadett és Hadházy Ákos mai próbálkozása az MTVA székházában."
A balos politikusoknak leginkább az a problémájuk, hogy az önjelölt bohóc szerepébe öltözött Szél és Hadházy páros nem értesítette őket, így csak ketten vitték el a show-t. 
"Még azoknak sem szóltak, akik velük együtt részt vettek a decemberi akcióban, amikor az ellenzék 5 pontját akarták beolvastatni. Azért sem örültek a pártok képviselői, mert Szél és Hadházy is rendszeres résztvevői az ellenzék megbeszéléseinek. Ezeken a tárgyalásokon arról született megállapodás, hogy az ilyen horderejű akciók közösek lesznek" – írják.
Baloldali kommentelők is ízekre szedték a két politikus akcióját. Többen kételkedtek a műsor hasznosságát illetően, sőt már kezdik azt is érteni, hogy nem elég simán gyűlölködni:
"na de tényleg... ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy ilyen baromságokkal valamit el lehet érni? nyilván ez a két idióta ezt hiszi ...nem kéne talán valami jövőkép, ígérgetés, stb... elég a gyűlölet?"
A tegnapi műsorszám annyira individualistára sikeredett, hogy nagyon sokan arra voltak kíváncsiak, hogy:
Szél Bernadett és Hadházy Ákos ugye eljutott WC-re?Hiszen abból próbáltak médiacirkuszt csinálni, hogy őket még mosdóba sem engedik be az MTVA gonosz biztonsági őrei. 
Jelentjük: sikerült eljutniuk a mellékhelyiségbe, de valami rejtélyes oknál fogva ma reggel már megint visszamentek a köztévéhez. Talán pont pisilni."
január 15. | 11:55
előzmény: #15720  Bekre_Pal
#15721
Ebben nem leltem a "rendszer"  ELLENŐRZÉS jogát!

Topik gazda

pampa
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE