pampa
4
5
4
2015. szeptember 13. | 07:52
#1

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.


23 24 válasz erre
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
január 15. | 07:48
előzmény: #15697  signal2
#15700
Látod ennek sem látom nagy értelmét, hogy a pénz-oktatás eredményessége ... témát újra nyissuk.
.
többször megbeszéltük.
.
rengeteg példát, hasonlatot hoztam... és egyből "kiálltak" a kötekedők a továbbiakból....
.
de azért ez érdekelne:
 ha a FIDESZ 2020-tól megduplázza az oktatásra fordított keretet akkor megduplázódna a:
HHH rétegből sikeres szakmunkás vizsgát letevők aránya?
HHH rétegből sikeres érettségi vizsgát tevők aránya?
 HHH rétegből sikeres diplomát szerzők aránya?
.
.
Az EÜ szintén ugyanaz.
január 14. | 22:03
előzmény: #15697  signal2
#15699
költened = költenek
Törölt felhasználó
január 14. | 22:00
előzmény: #15696  Phylaxa
#15698
január 14. | 20:37
előzmény: #15696  Phylaxa
#15697
Kellemetlen, pont arra a kettőre nem költened. Akkor gondolom, nem a fideszre szavaztál tavaly, mivel gyakorlatilag az összes többi párt többet költött volna erre a két területre.
január 14. | 19:27
előzmény: #15677  Törölt felhasználó
#15696
Ez bizony így van. Az adó az oktatásra, egészségügyre való és nem arra, hogy "mindenki egyenlő". :)
Törölt felhasználó
január 14. | 17:49
előzmény: #15694  pampa
#15695
január 14. | 17:29
előzmény: #15693  capaeledel
#15694
Partner????????????????

miket nem írsz.....
.
Idáig az volt a mantra, hogy KÖTELEZŐ!!!!!!!   :))))

akkor most mégis csak egy lehetőség?   :)))))))
január 14. | 17:08
előzmény: #15688  pampa
#15693

"A MediaMarkt nem használja ki a 400 órás túlórakeret lehetőségét – idézi a hvg.hu az áruházlánc nyilatkozatát."
.
Feldughatja a kormány a törvényét, ha a vállalkozások nem partnerek a dolgozók szívatásához:)))
január 14. | 16:51
előzmény: törölt hozzászólás
#15692

Nem hiszem, hogy ez a tipikusan magyar kisvállalkozónál dolgozó munkás itt képbe kerülne, mint megvédhető alany.
Akárki írta a levelet ismeri egy bizonyos kör helyzetét. (A stílus pedig élvezetes).
https://pestibulvar.hu/2019/01/12/kitorolheted-a-sgged-a-torvenyeddel-egy-munkas-irt-orbannak-durva-levelet/
január 14. | 16:46
előzmény: #15690  pampa
#15691
"„Az áthelyezésekkel csak foltozzuk a problémát, a migráció problémájának egyetlen megoldása az indulások és a kikötések leállítása” – jelentette ki Salvini. Hozzátette: „ha Olaszországot segíteni akarják, rögtön át lehet térni a kijelentésekről a cselekvésre. Ha Európa ezt teszi, megmenekül, ha minden puszta szó marad, akkor Európa nem létezik”.
Salvini kijelentette, ez az első év Olaszországban, amely úgy kezdődik, hogy eddig több volt a kiutasítás (73 fő), mint az érkezés (53 fő).
Dimitrisz Avramopulosz közösségi oldalán hangsúlyozta, hogy az EU és Olaszország céljai egyeznek, ami a hatérvédelmet, a harmadik államokkal való, az illegális bevándorlók feltartóztatását célzó, együttműködést, valamint a hazaszállítások növelését illeti. Avramopulosz hozzátette, hogy ezzel egy időben azonban „szolidaritási mechanizmust” is működtetni kell."
január 14. | 16:32
előzmény: #15688  pampa
#15690
"Szél elmondása szerint be kellett surrannia, ahhoz, hogy bejuthasson, majd kinyitotta Hadházynak az ajtót, miután az az épület, az M elnevezésű, ahova irányították őket, zárva volt. – Ez országgyűlési képviselők esetén abszurd - mondták. Szél és Hadházy megérkezése után négy, fegyveres őr jelent meg a recepció mellett.
Hadházy hozzátette, látható hogy az Orbán-kormány nagyon fél, az MTVA-t védi, mert tudja, hogy ez a legerősebb bástyája. – Sok erőre és kitartásra lesz szükség, és több képviselő kell majd ide – mondta a független országgyűlési képviselő. A hírhamisító Papp Dánielre, az MTVA vezérigazgatójára várnak, akivel egészen eddig nem tudtak beszélni. Most is azt közölte, hogy nem ér rá. A politikusok azonban nem tágítanak. 
Pár perccel érkezésük után az MTVA leküldte hozzájuk a kommunikációs igazgatót, aki azt kérte tőlük, menjenek át vele az M épületbe. Szélék ezután tanakodni kezdtek, nem hagynák el szívesen az épületet, ha már „beszöktek”.  
A két politikus végül úgy döntött, hogy nem megy sehova, maradnak bent, és ott várják az igazgatót a kényelmes fotelben. Hadházy sokadjára elmondta a kommunikációs igazgatónak, hogy nem mennek át az M épületbe, de elfogadják, hogy Papp Dániel helyett Dobos Menyhért főtanácsadóval beszéljenek. 
- Mivel minket innen fizikailag dobtak ki legutóbb, nincsen bizalmunk az MTVA-ban, így nem megyünk ki innen - zárta Szél, mire a kommunikációs igazgató sokadjára elmondta, hogy inkább az M épületet ajánlja. 
Miközben az országgyűlési képviselők várnak, az MTVA egyik munkatársa kamerázza őket. Szél az élő videójában azt is elmondta, hogy az Echo TV már megérkezett a Kunigunda utcába. Várakozás közben Hadházy és Szél a magyar média helyzetéről, a sok pénzzel kitömött kormánypárti sajtóorgánumokról beszélget.
A videójuk alatti kormánypáérti kommentelőknek Szél azt üzente, hogy nyugodtan el lehet őket küldeni melegebb éghajlatra, de ők ezzel is a munkájukat végzik, mivel a parlamentben láthatóan semmit nem tudnak elérni, lepattannak a petícióik, interpellációik.
Körülbelül fél óra elteltével újra visszatért a kommunikációs igazgató, aki megint csak elmondta, hogy Dobos Menyhért az M épületben várja a képviselőket. Hozzátette, hogy Szél és Hadházy tegyék fel a kérdéseiket írásban Papp Dánielnek, amivel Hadházyék nem éltek. 
Végül az öt pontot a képviselők átadták a kommunikációs igazgatónak is. - Látszódjon, hogy mi is kompromisszum készek vagyunk - mondta Hadházy. De Szél  elmondta azt is, hogy addig nem mennek el, amíg nem beszélnek Papp Dániellel az adófizetők pénzét érintő kérdésekről.  – Mi az oka annak egyébként, hogy Dobos Menyhérttel beszélhetünk, míg Papp Dániellel nem? - tette fel a kérdést Hadházy, amire a kommunikációs igazgató nem tudott válaszolni. 
Az országgyűlési képviselők az aulában vannak, és nem tágítanak. Annak ellenére sem, hogy Hadházyt frissen műtötték, regenerálódása után első útja a köztévébe vezetett. Az élő közvetítést többször újrakezdték, lent a két korábbit lehet megnézni."
.
Egyszer már kértek ellenük birtokvédelmet.
 Kérni kell megint.
Esetleg ki kell őket vezettetni, mert nem működnek együtt az intézmény működést biztosítókkal.
január 14. | 16:29
Törölt hozzászólás!
#15689
január 14. | 16:24
előzmény: törölt hozzászólás
#15688
"A MediaMarkt nem használja ki a 400 órás túlórakeret lehetőségét – idézi a hvg.hu az áruházlánc nyilatkozatát."
.
.
Sorra törlik fel a padlót a cégek az ellenzékkel!   :)))))))
január 14. | 16:05
Törölt hozzászólás!
#15687
január 14. | 16:04
előzmény: törölt hozzászólás
#15686
az már régen elszakadt.....
.
.
"Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője akkor azt állította, hiába küldte el közleményét Andy Vajna csatornájának, ott nem foglalkoztak vele. A képviselő ezért először a Médiatanácshoz fordult, amely egy októberi határozatban kimondta, hogy megvalósult a kiegyensúlyozott tájékoztatás médiatörvény szerinti követelménye azáltal, hogy bemondták a Tényekben, hogy Ujhelyi miként szavazott – írja a 24.hu.
Ujhelyi nem hagyta annyiban a dolgot, a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon támadta meg a határozatot, ahol most jogerősen kimondták, hogy meg kell semmisíteni a Médiatanács határozatát, és új eljárásban kell dönteni a kérdésben.
Ezzel Ujhelyi szerint a bíróság azt mondta ki, hogy a TV2 „Orbánt éltetik Európa-szerte” című riportja nem tájékoztatta kiegyensúlyozottan a közönséget, és a Médiatanácsnak is határozatban kellene ezt megerősítenie 15 napon belül."
.
Nézett ez a bíró valaha kámáógátatvn?
január 14. | 15:58
Törölt hozzászólás!
#15685
január 14. | 15:52
előzmény: #15683  pampa
#15684
"A DK politikusa az ellenzéki tüntetésekkel kapcsolatos kérdésre válaszolva azt mondta: a mostani demonstrációk nem hasonlítanak a 2006-os eseményekhez, mert soha nem volt ekkor tüntetéshullám magyar kormány ellen az elmúlt 30 évben, mint most.
Gréczy Zsoltot arról is kérdezték, hogy Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke szerint az ellenzéki képviselőknek az MTVA székházból történő internetes közvetítései miatt felmerülhet a személyes adattal való visszaélés bűncselekménye. A DK képviselője válaszában a NAIH elnökét „fideszes pártkatonának” nevezte és úgy vélte: Péterfalvi Attilát minősíti, ha neki az a problémája, hogy a magyar televízió kamerája mellett, más is dokumentálta a tévészékházban a DK-s Varju László elleni súlyos atrocitásokat."
január 14. | 15:51
előzmény: #15682  bigyula
#15683
ez is egy vélemény.
.
idásig SZABÁLYOSAN működött a T-Ház!
Így értenek egy ülés levezetéséhez az arra jogosultak.
Ez szintén egy szabályosan összehívott ülés volt.
Miért, mitől  lett szabálytana a lebonyolítása?

mert most ez a kérdés.....
január 14. | 15:45
előzmény: #15680  pampa
#15682
Ha az AB kimondja, hogy nem volt szabályos a törvény elfogadása, az azt jelenti, hogy Kövér sem ismeri a házszabályt...
január 14. | 15:41
előzmény: #15678  pampa
#15681

További információk itt:
https://azonnali.hu/cikk/20190113_kileptetne-nemetorszagot-az-eu-bol-az-afd
(Az AfD egy 12%-os német szélsőjobb, Putyinnal nyíltan szimpatizáló párt, indul az EP választásokon).

Topik gazda

pampa
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE