Topiknyitó: Portfolio 2016. 07. 31. 16:57

Miért adnál ki 70 ezer forintnál többet egy mobilért?  

Ugrás a cikkhez
Egy helyett három Tesztelésre kaptam saját márkás telefonokat a Vodafone-tól, aminek azért is örültem, mert lassan érik a mostani telefonom, az LG G2 cseréje. A G2-vel nagyon elégedett vagyok, de sajnos nem lehet frissíteni rajta az oprendszert...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=235452
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
elemes
elemes 2016. 08. 01. 08:22
Előzmény: #1  Portfolio
a vodafone "gyári" telefonja nyilván egy másodvonalbeli kinézer gyár piros emlémával ellátva.

a másodvonalbeli kinézer gyárak telefonjain szokott lenni spyware.

ez nem baj, csak ne használdt a vodás telefonokat olyasmire, ami felkeltheti a kínai titkosszolgálat figyelmét.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 08. 01. 01:23
Előzmény: #6  Bekre_Pal
Amúgy az Android sem valami rugalmas OS, amíg a developer mode be nincs kapcsolva... vagy pl. az USB debugging...
Anno a DOS volt az igazi :)
Himem.sys, config.sys, autoexec.bat, memmaker.exe, stb. :)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 08. 01. 01:07
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
WP téren azért változóban vannak a dolgok, mióta a Mikrófos megvette a Nokiát. Az Apple cuccait nehéz megszokni, az tény, és az is genyóság, hogy folyton agyonb..ák a kompatibilitást - pl. az iPhone 7-nek már jack bemenete sem lesz, vagy amit a töltőkkel műveltek eddig is, az is jó példa. Nem rosszak amúgy, csak agyon vannak dizájnolva... MacBookot használtam régebben elég sokat, de nehéz volt megszokni. No nem azt, hogy működik minden, ahhoz hozzá lehet szokni :)
Az Androiddal meg pont az a baj, hogy "eddig ez még működött, wazze" :)
Ha nem engedem az automatikus frissítést, az a baj, ha engedem, az a baj...
Ha 70-es vagyok, az a baj, ha 80-as vagyok, az is baj... ja, az nem lehetek, az a baj :)
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 08. 01. 01:00
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Az ios korlátai mennyiben okoznak valódi gondot felhasználóknak? Most nem a geek igényekre gondolok, hogy így meg úgy lehessen kondigurálni hajánál fogva előrángatott dolgokat.
Törölt felhasználó 2016. 07. 31. 22:48
Előzmény: #2  upgrayeddAKS
Vannak hátrányai az Androidnak, de egyelőre nem látok normális alternatívát. WP-ra eléggé hiányos az app kínálat, IOS meg erősen le van korlátozva. Mondják, hogy majd a Tizen, de azt egyelőre tizen sem használják...
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 07. 31. 17:52
Előzmény: #3  Bekre_Pal
Ja.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 07. 31. 17:43
Előzmény: #2  upgrayeddAKS
Hát igen, szóval a topic kérdéshez: hogy működjön.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 07. 31. 17:21
Előzmény: #1  portfolio
Kevés szó esik a cikkekben a szoftverről, pedig az a szűk keresztmetszet. Az Android megbízhatatlan, könnyen feltörik, hamar válik \"rémálommá\" még kismillió vírusirtó mellett is. Kb. olyan, mint a Windows 95 ill. 98 volt anno. Annyi fejlődés van, hogy a 4.4.2.-től valamivel kevésbé sz..r mondjuk az 5.1-es, attól meg a 6-os \"sorozat\"...

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek