Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Karvalytokes
Karvalytokes 2019. 01. 01. 18:03
Előzmény: #79059  euler
#79060
Tudom tudom .:))A romákat is szeretik onnét integrálni.:)
euler 2019. 01. 01. 17:50
Előzmény: #79057  Karvalytokes
#79059
Szerintem Loliense a budai sasfészkében nem is aggódik a karvalyok miatt. :)
AIDA64 2019. 01. 01. 17:16
Törölt hozzászólás
#79058
Karvalytokes
Karvalytokes 2019. 01. 01. 16:40
Előzmény: #79056  loliense
#79057
Ne aggódj ,adunk rá okot az idén is.:)
loliense 2019. 01. 01. 15:09
#79056

Népnemzetielvtársak a 2018.kiváló évünk volt,meg a családoké is
vezénylőtábornokelvtárs most is megvédett minket a szörnyűségektől és elhozta az újabb 2/3-ot:
sikeresen felszámolta érdekünkben a demokrácia maradékát -a független jogállamiságot -adott nekünk olcsó,központosított média holdingot
-viszont megszüntette a hajléktalanságot
-kormánypárti független közszolgálati tv-t,rádiót, olyan igazi Sorozósosat,migránsosat,
-az év vége felé megnyerte nekünk utólag az I.-ső és II.-ik világháborút,
-elvette a felesleges cafeteriát,lakáskassza lehetőségét, cserébe viszont megajándékozott pár százezer új,magyarul nem tudó,fiktív választópolgárral,
-de a budapestiekről külön is gondoskodott, kaptunk tőle évi kb. 3000 oltalmazott,imádni való muszlim migránst, a diplomáciai uber-taxival elhozta nekünk végre az elítélt bűnözőt, gruevszkielvtársat is,
-40-50 elszámoltathatatlan tolvaj népnemzetioligarchaelvtársat ide adta, a 400 órás ingyenes túlóra lehetőségét meg oda adta nekünk,
pár darab luxus és utasszállító gépet is vett értünk,
elhozta szinte az összes még élő diktátort,többször is
-sok-sok magyar focsit,focsistát,vele a mérhetetlen TAO-t és lakáslottót,
-és szült nekünk egy újabb népnemzeti unokát,na meg gáspárelvtárs lett végleg Jézus menyasszonya is,
-stb.stb.stb-rengeteg sok jó dolog fel sem lehet sorolni a csodákat!!!
-és ebben az évben végre már, bárkit jogtalanul letartóztathat,hiszen 2018.-ban minden akadály elhárult a magyar népnemzeti törvénytelenség alkalmazása elől!
-A vezénylőtábornokelvtárs szerény, a sok jóért,alig kért valamit,vett el viszonzásul:
-a független és oknyomozó újságírás ellehetetlenítését,
-saját,privát bíróságot,ügyészséget és személyi diktatúrát
-gyülekezési és sztrájk jogát -alternatív történelmet
-egészségügy,oktatás,szociális ellátás lerohasztását,állapotának eltitkolását
-tiborczpista örökös büntetlenségét,
-a jogállamiságot,jogbiztonságot,törvénykezést,átláthatóságot,
-kb.20000 család erőszakkal való kilakoltatását,
-ne legyen már többé független média,
-hadd lehessen hivatalosan is a saját stróman oligarcháin keresztül ő a leggazdagabb,
-ne vonatkozzon rá és baráti körére a magyar és a nemzetközi jog sem,
-ne legyen már CEU,viszont saját,átláthatatlan részvénytársaságok,igen,
-hadd repülhessen magángéppel a focsista meccsekre,meg bárhova,bármikor,bármiből, -legyenek kussban a magyarok és legyen totális sötétség a fejükben
-és menjen innen mindenki,aki nem idióta, talán ha még 100-200 dolgot várt el,vett el érte összesen a múlt évben,de nem lényegesek!!!
-budaiként nagyon keveset tettem a múlt évben a ner-ért bevallom,adóztam oszt jó napot, de ebben az évben már népnemzetibb leszek,legalábbis megpróbálok: ezért,minden cideszes munkavállalóval aláíratom az új +400 órás munkaszerződését és az összes vállalkozó ismerősömet is erre fogom rábeszélni,tegyenek már ők is a ner-ért a törvényeikért valamit,többet!
csak ennyi a fogadalmam erre az évre egyenlőre, viszont az összes népnemzetielvtárs,cideszre szavazó nevében most rögtön felajánlom kis és nagykorú gyermekeik első szekszuális aktusának jogát: tállai,németsziszi,smittmária,semjén,mészároselvtársak és ismerőseik részére! -remélem,minden cidesz szavazó megérti majd az őket érintő önkéntes felajánlás helyességét,hiszen a nem népnemzetiekkel,magyar polgárokkal is beleegyezésük nélkül,tehát önkéntesen így járt el a tetves hatalom egész évben! most pedig,innen kívánok a vezénylőtábornokelvtársnak,tolvaj és utálatos családjának,összes féreg ismerősének,szavazóiknak: népnemzeties,viszont nagyon-nagyon rövid életet,évet!
és nem értem a tanulók,értelmiségiek,munkavállalók elégedetlenségét(az összes lumpen tüntető)! a népnemzeti elit(közmunkások,oligarchák,seggnyalók,álkeresztények) milyen alázatosak,szervilisek voltak a múlt évben,inkább az legyen a példa számukra,nem a nyugat!
igazán nagyot belétek népnemzetielvtársak 2019.-ben is és  jajjjj de utállak benneteket
uff
Shortelek 2018. 12. 25. 17:49
Előzmény: #79054  Törölt felhasználó
#79055
Fidesznek erre sem tellet!
Törölt felhasználó 2018. 12. 25. 17:41
Előzmény: #1  saru
#79054
Gyaaaa itt a Magyar Balint fele oktatasi rendszer termeke. Egy ilyen baseline-rol javulni nem nagy feladat.. :(( https://m.youtube.com/watch?v=Xe43tuglk2Y
Nudli 2018. 12. 25. 17:38
#79053

https://www.youtube.com/watch?v=VH-6u-3qglY
egy kis örökzöld :)
Boldog Karácsonyt!
badsector1
badsector1 2018. 12. 24. 11:28
#79052

Már megint új korszak előtt áll ez a szerencsétlen ország  "Legalábbis erről beszélt kiterjedt médiabirodalmának adott ünnepi nagyinterjújában Orbán Viktor miniszterelnök."
badsector1
badsector1 2018. 12. 24. 11:26
#79051
"Visszavonták a törvényt, ami szerint a nemzeti ünnepeken, emléknapokon és gyásznapokon nem lehetett volna demonstrálni a Kossuth téren."
  
Ja, közben rájöttek, hogy csináltak egy olyan törvényt, amit élet felül írt.
Hahaha, ez már a gyengeség jele.
Rabszolgatörvény is csak papíron fog működni.
badsector1
badsector1 2018. 12. 24. 11:23
Előzmény: #79049  saru
#79050
Ez csak egy fidesz által finanszírozott kifizetőhely.
saru 2018. 12. 24. 11:13
Előzmény: #79048  Nudli
#79049
Nézőpont: a Fidesz népszerűsége nőtt, az ellenzéké csökkent a választások óta2018. december 22. 10:46A Nézőpont Intézet szombati közleménye szerint a kormánypártok támogatottsága nőtt, az év végi tüntetésekben aktívan résztvevő pártoké pedig csökkent.A Nézőpont Intézet legfrissebb elemzése szerint a Fidesz népszerűsége nőtt, az ellenzéké csökkent az április választások óta.Az intézet az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményben számolt be a november vége és december első fele között, részben már az ellenzéki tüntetések idején készített pártpreferencia-kutatásáról. E szerint az országgyűlési választás eredményéhez képest a Fidesz-KDNP támogatottsága hét százalékponttal nőtt, így jelenleg a legvalószínűbb listás eredménye 54 százalék.A Jobbik népszerűsége tovább csökkent, az április 8-i 20 százalékos eredmény után, nyolc hónap alatt, 6 százalékpontot csökkent a párt a biztos szavazók körében, jelenleg 14 százalék adná rá a voksát. Az MSZP és a Párbeszéd (MSZP-P) tábora 11 százalékos, hozzávetőlegesen akkora, mint tavasszal.A DK 7 százalékon áll, az LMP és Momentum támogatottsága 4-4 százalékos. A DK és a Momentum minimálisan erősödött a választások óta, az LMP azonban már nem éri el nemhogy a választási eredményét jelentő 7 százalékot, hanem még a bejutási küszöböt jelentő 5 százalékot sem.Az év végére egy szintre került a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Mi Hazánk a biztos szavazók körében, mindkét párt 3 százalékon áll. Ez egyben azt is jelenti, hogy eredményes kampánnyal gyakorlatilag mind a négy, jelenleg az 5 százalékos küszöb alatt álló pártnak (LMP, Momentum, MKKP és Mi Hazánk) megvan az esélye arra, hogy májusban európai parlamenti mandátumhoz jusson – jegyezte meg a Nézőpont.A Nézőpont az elemzésben külön kitért arra is, hogy az áprilisi választáshoz viszonyítva csökkent azoknak a pártoknak a népszerűsége, amelyek részt vesznek az év végi, „helyenként erőszakba torkolló” túlóratörvény-ellenes tiltakozásokban. Az intézet szerint ez azt bizonyítja: „a radikalizmusra nem vevők a választók”. Az intézet utalt korábbi közvélemény-kutatására is, amely szerint a magyarok kétharmada elutasítja az ellenzék parlamenti „botránypolitizálását”.Az utcai politizálást hirdető pártok népszerűsége összességében a választások óta 7 százalékpontot csökkent, azzal, hogy a radikalizmus felé fordulnak, csak a társadalom egy szűk rétegének támogatottságát tudják megszerezni – olvasható az elemzésben.A teljes népességen belül a Fidesz-KDNP 38, a Jobbik 9, az MSZP-Párbeszéd 6, a DK 4, az LMP, a Momentum, az MKKP 2-2, a Mi Hazánk Mozgalom pedig 1 százalékos népszerűségű.A Nézőpont Intézet a közvélemény-kutatását november 26. és december 15. között kétezer ember személyes megkérdezésével készítette. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint. 2000 fős mintanagyság és 95 százalékos megbízhatósági szint esetén a mintavételi hiba 2,2 százalék – olvasható a közleményben.(MTI)
Nudli 2018. 12. 22. 22:49
Előzmény: #79038  ts3
#79048
sokakkal már oviban is együtt jártam, utána végig az általánosban ráadásul a komcsi rendszerben. A gyerekek otthonról hozták az identitásukat az alaptudásukat. Sokaknak alkesz volt az apja anyja, rendszeresen verték még is nagyon érdekelték a versek a történelem, négyes-ötös volt. Voltak zsidók, r.katolikusok, elvhű komcsik, munkásőrök, látszatkommunisták, akik templomban esküdtek vállalva a fegyelmit, voltak svábok, erdélyiek, tajtékpipás kisgazdák, bolgárkertészek, cigány is volt kettő, egyik cirkusz dinasztia a másik putriban nőtt fel. szép volt, az számitott amit tettél amit tudtál. Ami még érdekes ami alaptulajdonság volt oviban az nagyjából megmaradt, szerények nagyszájúak, szorgalmasak, minimalisták, sokakkal még iskolákban és a katonaságnál is találkoztam.
pampa 2018. 12. 20. 08:53
Előzmény: #79039  bigyula
#79047
A kérdés/állítás nem ez volt. Olvasd el. Pampa próbálta elhitetni, hogy minden nem normálisan viselkedő ember még a 2010 előtt elött szocializólódott. Tudod, a szokásos visszamutogatás. :).
.
Egyébként a nevelés az iskola feladata IS. A motiválás IS."
.
Nincsen nekem ere időm!   :)))
Látom képtelen vagy példát írni, hogy mikén végezze ezt a feladatát a pedagógus....
bigyula 2018. 12. 20. 08:49
Előzmény: #79045  pampa
#79046

Ezt kérted tőlem?:
.
"Nézd meg a 1998 után született fiatalokat és hasonlítsd össze az 1978 után születettekkel. Nézd az évenkénti sávokat, elemezd a változást."
.
Szeretném megnézni. Tudnál adni linket? Gondlom Te láttad/olvastad ezeket. Vagy...
pampa 2018. 12. 20. 08:42
Előzmény: #79044  bigyula
#79045
Te hiszel a statisztikáknak?
.
Te írtad, hogy a suli feladata a nevelés és a motiválás is.
.
tudsz írni legalább egy-egy példát arra, hogy a pedagógus erre a feladatra mit "használjon"?
bigyula 2018. 12. 20. 08:38
Előzmény: #79043  pampa
#79044
Nem, nem jó! Konkrét statisztikára, elemzésre hivatkoztál, amit gondolom olvastál/láttál. Én is szeretném látni, hogy ugyanarról beszéljünk!
pampa 2018. 12. 20. 08:28
Előzmény: #79042  bigyula
#79043
Jó, akkor legyen egy-egy példa.
bigyula 2018. 12. 20. 08:11
Előzmény: #79041  pampa
#79042
Milyen statisztikákat/elemzéseket olvasol... :) Légyszi adj már pár linket, ami az iskolások szocializálódásáról, és a motiváltáságáról, annak változásáról szól ebben az időszakban.
pampa 2018. 12. 20. 08:07
Előzmény: #79039  bigyula
#79041
Egyébként a nevelés az iskola feladata IS. A motiválás IS."
.
Akkor soroljál fel legalább kettő!!! lehetőséget amivel a pedagógus NEVELHET!
Sorolhatsz két motiváló "eszközt" is.
.
Nézd meg a 1998 után született fiatalokat és hasonlítsd össze az 1978 után születettekkel. Nézd az évenkénti sávokat, elemezd a változást.

Topik gazda

saru
4 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek