a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Keressed már vissza azt a nicket (lehet hogy éppen te lehettél), akinek ezt a kérdést már megválaszoltam! nincs időm minden nicknek külön-külön ugyanarra a feltett kérdésre naponta külön-külön válaszolni. Mi capisce?
Ezt amit most írtál nem is vitattam! A jogszabályokat kértem alkalmazni a két országban! A magyart németeknél a németet a magyar viszonyok tekintetében. Egyenlőre én a béreket még nem említettem a hozzászólásaimban a mai napon.
Ugyanazon cegek mehetnek oda mint ide. Nem vagyok nemet nem tudom ott melyek vannak most. Kauffland Tesco gondolom ott is van a Lidl Aldi Spar mellett. A CBA meg letezik magyar is "erositettek is " allami reszrol megse emeli ugy a bereket ahogy pampa gondolja sot a gaz multi az akinel jobban lehet keresni. En errol beszeltem.
Mond már meg miért nekem kellene válaszolnom a felsorolásodra, amikor nem is kapok választ az ezekre adott válaszaimra? Kettős mércével mértél! Kaptál bizony válaszokat, csak a lelkiismereted valamiért nem engedi, hogy elfogadd a válaszaimat! Na de hát üsse kő! Mondtam én ezt már elégszer, ne ismételjem miatt(atok)ad, ha nem akar(játok)od érteni.
Törölt felhasználó2018. 08. 29. 14:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
:D, igen, igen, voltak kérdések és nagy menekülések, de vazsi már csak ilyen :D egy kis trollka
Mi lesz veled Magyarország?