Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 08. 26. 13:51

mennyit bukik az állam a manyupoktól kapott részvényeken?  

Sziasztok!

Felmerült már bárkiben, hogy a manyupok az átadott 2678mrd forint nem államapapír részét (1345mrd állampapír volt) az állambácsi előbb-utóbb pénzre váltja, hogy kifizesse a MAV/BKV tartozásokat, az elvesztett ÁFA pert, stb.

Csak mert a manyupok nagyjából pont a csúcson adták át a részvényeket, de azóta mind a MOL-on mind az OTP-n kb. 30%-os bukó van, amin ki tudja hány 100mrd forint veszteséget kénytelenek realizáni...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2011. 08. 26. 15:04
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
eltőzsdézték a zemberek pénzét a globálkapitalista-pénzszivattyú-fattyú pénztárak! monnyonle!
e mögött is a zsidó-bankármaffia van!
megtudták, hogy szívatja őket a nemzeti ügyek kurmánya, nosza, osszerittyentettek egy kis medvepiacot
kinyírták kenny-t! a szemetek!
:)
SteveBux 2011. 08. 26. 15:03
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
az a baj hogy ez nekem veszteség nem nekik!!

engem az bax fel nagyon hogy ugyan az megy mint a görögökkel
1. mentőcsomag
tessék használjátok egészséggel, majd
nagyon nagy a kaki megint
2. mentőcsomag,de ugyan nézzük már meg hogy mire megy el
jah 15-6-7-8. havi fizetés a közszférában
jah ezt alakitsátok már át egy kicsit mert igy nem fog menni!

ugyaz az történik
azu mynpből kifizetik a máv bkv stb adosságot ugy hogy semmi átalákitás költség optimalizálás nem történik
hát akkor mi a francnak????

jah mert most az ő haverjaik ülnek ott hát nehogy nekik ne jusson egy 100 millás végkielégités!

undorito féreg lehuzo az összes
nincs különbség semmi viszik amit érnek!

az igéretekből meg nincs semmi
:(
Törölt felhasználó 2011. 08. 26. 14:57
Előzmény: #5  SteveBux
@SteveBox

az a nagy helyzet, hogy nem tudjak csak a nagyokat megtartani, mivel több 100mrd-os kitettégről beszélünk, amit a kicsik összkapitalizációja nem ad ki, még akkor sem, ha 100%-ot tulajdonolsz bennük.

Ergo bele vannak kényszerítve, hogy adjanak a nagyokból, ami szükségképpen veszteséget realizál.
Törölt felhasználó 2011. 08. 26. 14:56
Előzmény: #5  SteveBux
Nem tarthatják meg, mert már gyakorlatilag az egész manyup összeget már kijelölték mint forrást ilyen-olyan költésekre.
Esetleg letehetnek a PPP kiváltásokról és a BKV-MÁV adósságátvállalásról. De ilyen döntés még nincs.
ujonc 2011. 08. 26. 14:54
Mennyit bukik az állam...
Mennyit buki az egyén?
SteveBux 2011. 08. 26. 14:47
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
sztem
a nagy cégekét megtartják
mol
otp
ricsi
egis
rába
any
cig

a többi kuka

a fenti cége értke(érfolyama) növekedni fog haegyszer a különadók nem sulytják azon beszedhetik még egy évig legalább
ennyi eszük csak van
(bár persze szerintem nincs)

de azt biztosan tudom, hogy ők most valóban eltőzsdézték a pénzt! látom!

egyébként azt nem értem hogy ha már ekkora férgek ülnek mindig oda akkor miért nem csináélták azt hogy valami korrket áron beszáltak volna ezekbe a cégekbe és nem lopnák el a mi pénzünket mindig

utálom bárki is ül a parlamentben mind csak lehuz minket! :(
Törölt felhasználó 2011. 08. 26. 14:40
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Csodalatos lesz latni, h a GDP aranyos allamadossag semmivel sem lesz lejebb, mint 1 eve, mikozben 11%-nyi vagyont lenyultak.

Matolcsy fele gazdasagpolitika gyumolcse :)
Törölt felhasználó 2011. 08. 26. 14:01
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2011. 08. 26. 14:00
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Hónapok óta mondogatom én is azt hogy nem lesz egyszerű mutatvány pénzé tenni, illetve annyi pénzt kapni érte mint amire számítanak. Azóta csak romlott a helyzet, és még tovább fog romlani.
A manyup vagyon jelentős része köddé fog válni.

Topik gazda

rokakoma
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek