Topikgazda: matgab 2008. 08. 22. 06:20

Mellbevágó drágulás a Zóna Taxinál - Az áremelések nyomába eredtünk  

Ugrás a cikkhez
Meglepő ütemben emelte az elmúlt években a Zóna Taxi a reptéri fuvardíjakat, így a portfolio.hu számításai szerint a két évvel ezelőtt kvázi monopolhelyzetbe juttatott társaság már az egyik legdrágább a piacon. Az átlagosan 40%-kal emelkedő tarifák miértjére kerestük a választ és megvizsgáltuk, hogy a többi taxistársaság milyen árakon szállít a reptérig.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=100474
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 08. 23. 21:06
Előzmény: #6  matgab
Engem egyszer húzott le Zóna Taxi (akkor még Tourist taxi volt) és azóta se megyek vele. Taxi 4-el eddig nem volt bajom sose mikor reptéri fuvar kellett.
matgab 2008. 08. 22. 10:09
Előzmény: #5  matgab
én mindig is azt szeretem , ha rend és fegyelem van az országban. Azért hajlandó vagyok többet fizetni, ha valós szolgáltatást kapok. Illetve azt is szeretem, ha én eldönthetem, hogy igénylem -e a drágább taxit, vag nem...

Én az olyan típusú szolgáltatásokat nem szeretem, mikor köteleznek, hogy egy adott drága szolgáltatást vegyek igénybe, vagy ha olyan piac van, ahol a szabályozottság hiánya miatt csak drága szolgáltatás van, esetleg csak rossz minőségű szolgáltatás van.
Ami még rosszabb, ha nincs szolgáltatás, de mégis fizetni kell...
matgab 2008. 08. 22. 10:06
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
jól látod.
Törölt felhasználó 2008. 08. 22. 09:49
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Klón nick. :-))
Törölt felhasználó 2008. 08. 22. 09:41
Előzmény: #2  matgab
Jól látom, ezt te írtad matgab?
matgab 2008. 08. 22. 09:36
Előzmény: #1  portfolio
anti reklámcikk...Kicsit olyan, mintha a PF valamelyik spúr alkalmazottjának valamilyen személyes problémáját próbálná meg így kezelni.
(pl. focimeccsen a Zóna taxi bal hátvédje felrúgta a PF jobb szélsőjét és nem kért elnézést, sőt...Na majd adok én neked -gondolta a szélső és megírom ezt a cikket, amit majd lehozunk és lesz neked jaj...)
Bárki mehet a reptérre és jöhet a reptérről olyan taxival ahogy akar, annyiért amennyiért akar. Viszont egy szabályozott formában ott várakozó jó minőségű autópark várja a külföldi turistákat, akiket nem vágnak át a hiénataxisok , így nem az az első benyomásuk Mo-ról, hogy egy sz@r kis lehúzós ország. Ezt majd csak akkor tapasztalják meg, ha legalább 1 hétig itt is maradnak...
Szerinte m ennyit megér az, hogy egy kicsit drágább díjon jönnek be a városba...
Akinek nem tetszik meg hívjon más taxit...

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek