Topiknyitó: Portfolio 2017. 08. 24. 15:49

Megtört a miniszter, visszaadta a Tesláját és kért egy Mercedest helyette  

Ugrás a cikkhez
Néhány hónap alatt nagyot fordult a világ, Észak-Rajna-Vesztfália környezetvédelmi minisztere, Johannes Remmel visszaadta szolgálati Tesláját és kért helyette egy plug-in hibrid Mercedest. A Zöld Párt politikusa döntését az
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szivacs
szivacs 2017. 08. 24. 17:10
Előzmény: #2  airmax_2_0
#5
" de a "dízelbotrány" csakis arra volt jó, hogy az amerikai piacon taroló német márkáknak betegyen...a nemzetközi mainstream sajtó pedig rögtön fújta hozzá a passzát szelet." Nem véletlenül. Szépen meg volt az egész csinálva. Sikerrel is jártak az amcsik, elérték mekelanyónál amit akartak, visszaállították a helyére. Sajnos ezzel együtt egész Európát is megszivatták, azaz ismét csak úgy történt, ahogy szokott: a haszon a németeknél csapódott le de a károkat már megosztják másokkal...
signal2
signal2 2017. 08. 24. 16:52
Előzmény: #2  airmax_2_0
#4
A dízeleknél az elsődleges probléma az, hogy olyan szoftvereket találnak bennük, melyek felismerik, hogy éppen környezetvédelmi teszten vannak, és lejjebb tekerik a teljesítményt. Azaz csalnak.
Törölt felhasználó 2017. 08. 24. 16:19
Előzmény: #2  airmax_2_0
#3
Van benne valami, amit írsz, de azért itt nem annyira egyértelmű a helyzet, gondolj pl. az autók gyári fogyasztási adataira, egy csomóan sírnak, hogy irreális, a valósagban sokkal többet eszik az autójuk, aztán kiderül, hogy megint mások meg simán a gyárit vagy azalattit hozzák ugyanazokkal a modelekkel, mert egyszerűen ez erősen vezetési stílus függő.
airmax_2_0 2017. 08. 24. 15:49
Előzmény: #1  portfolio
#2
Érdekes... a dízelek paramétereiből egész nagy perpatvart sikerült csinálni, mondván nem annyi az annyi...A Tesla hatótávolságnál sem annyi az annyi...A dízeles gyártóknak is azt kellett volna mondani, hogy bezzeg ha úgy használtátok volna, ahogy én megadtam a paramétereket, akkor stimmelt volna a szám...Ettől még szeretem az elektromos autókat... de a "dízelbotrány" csakis arra volt jó, hogy az amerikai piacon taroló német márkáknak betegyen...a nemzetközi mainstream sajtó pedig rögtön fújta hozzá a passzát szelet.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek