Rengeteg papír van, most ez a cég 85 forinton van különben ha normalizáljuk a részvényszámot. Ha véletlen átmenne egy metamorfózison és lenne belőle KÉSZ NYRT, akkor mehet az ötszörözés is akár szvsz :D
Azt tudjuk a tőzsdén bármi elofordulhat . Sajnos nem vagyok jós , de láttunk már sok minden a béten. 4IG , Konzum , master , Opus, Est, Set . Ha rajtam múlna már hétfő az lenne :))))))
A Wabiba is nagybefektetők szálltak be és láttuk mi lett az árfolyammal, és az is veszteséges volt előtte. Szóval itt is ez lesz, ezen a szinten még olcsón lehet venni.
lehet az több is ki tudja mi készül,mert hogy készül az biztos,eddig nem volt a nagy lofs,sem ,de most,ezzel a hirrel,más a leány fekvése már.hiába irják a veszteséget,az már a mult most a jelen van,a j
Pedig esélyes a kivásárlás. Úgy persze , hogy mindenki jól fog járni . Ha átmennek standard kategóriában több lehetőség nyílik meg előttük. Erre a cégre szemet vetettek már. Kérdés, hogy mikor veszik meg . Sok idő és pénz mire egy ilyen céget összerak valaki.
ez is durva ,egy cikk készröl és itt van egy stumf jános nevü valali aki részvényes a cégcsoportban egyik legnagyobb,azt tudom van egy stumf istán és testváre jános vajon ez az a jános?
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint