Miért ne lehetnék itt? Csak az jár egy fórum topicba aki venni akar? Bőven elég ha érdekel a részvény, és a véleményetek. Nem nehéz kiszámolni hogy mi a reális értéke egy cégnek, de látom neked fáj az igazság. Nem sajnálom senkitől a pénzt, félreértés ne essék. De így hogy elkezdtem az itthoni tőzsdével foglalkozni, inkább szánalom amit érzek, mert csak játszótérnek használják sokan, és 2-3000ft-ért kiszúrja a másik szemét. Ennek ellenére érdekelnek a frissen bevezetett részvények, mert ha jó buli akkor beszállok játszós pénzel.
Ha játszós pénznél ennyit kell gondolkodnod akkor te még 50 ft-nál is agyalni fogsz. :) Elférsz itt nem arról van szó. Csak annyira negatív vagy, mint aki bottal sem piszkálná meg....
Azért van annyi pénzem amennyi, mert 50ft-on is gondolkodok. Máshogy sajnos nem tud fejlődni az ember egy ilyen országban, főleg ha alkalmazottkéne tengeti napjait. A játszós pénzem pedig egy átlag fizu sokszorosa, így persze hogy meggondolom mibe fektetek. Eddig jól sült el a BÉT-es pályafutásom, ugyan akkor a telekom miatt már keményen elgondolkodok hogy mitévő legyek. Bár plusszban, de bennt ragadtam ott rendesen. Itt jöttem rá arra, hogy nem lehet a tőzsdénket egy külföldihez hasonlítani, mert a fundamentális elemzés itt konkrétan semmi. Ez az egész egy nagy rulett.
Jól hangzik hogy 4 forint, de ha érdemben keresni akarsz rajta akkor 100.000 darabokat kéne venni, és kivárni. Csalóka nekem, ezért jobban örülnék egy 100-as szorzónak legalább.
Nekem még a 3,9 ft is sok érte, a jelenlegi számaihoz viszonyítva. Bár pár éve a lélek sem vitt be hozzájuk, pedig régen sok gépet béreltünk tőlük. Valamit idővel durranthatnának.....
A jelenlegi számok tényleg nem jók. Nézegettem mielőtt vettem. Lehet direkt lefelé van kozmetikázva, így később csak jobb lesz... Amire ugorhat majd az árfolyam... Folyamatosan fejlődnek....
Belevettél a matávba, aminél nincs rosszabb üzlet.... :) 50-ért vennél, de 4.6-ért most nem, de 3,9-ért meg igen. :) Ameikai piacról jössz... Lassan Pomperji magasságokba emeled magad. Ha ismered az itteni (magyar tőzsde) munkásságát....
Pár hónapja figyelő listás nálam. A szar számok mellett még nem szeretem ha pl.: ekkora mennyiség van egy kézben (Langmáhrnál). Vonzhatna be valakit, vagy valaha nyilatkozott, hogy mi a terve az rv-kkel (én nem emlékszem rá)?
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint