Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Vettem egy kisebb pakkot. Az ilyen elfeledett papírok tudják a meglepetést szállítani. A sok eladó a kiábrándultak számát jelzi csak. Pszichésen már megindult..... :)
Kösz, de szkeptikus vagyok, mivel még csak a volt takarékos, átváltott
részvények lehetnek kint a BÉT-en, és ott nem nagyon látok felhúzásra
irányuló jeleket, az eladói oldalon az első ötnél a könyvben kb. tízszer annyi eladó van, mint vevő.
Valaki tudja, hogy hogyan lett az 1,13 %-os közkézhányadból 13 %-os, ami jelenleg 11,87 %-os? Én ezt a tőzsdei kereskedésben nem látom, mert a napi pár-milliós forgalom ezt nem mutatja.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban