Topiknyitó: Portfolio 2017. 01. 18. 16:35

Már a héten ehetsz a Meki két új Big Macjéből  

Ugrás a cikkhez
Hosszú tesztidőszak után a héten kerülhet az állandó kínálatba a McDonald's éttermeiben a Big Mac nagytestvére, a Grand Mac, és kistestvére, a Big Mac Jr. - írja a Business Insider. A Big Mac Juniorban csak egy hús lesz, de amúgy ugyanolyan, mint a...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=61&i=242744
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 01. 18. 18:57
Előzmény: #6  exmnbs1
"Szerintem nem a hamburger a legegeszsegtelenebb kaja van benne hus szenhidrat es zoldseg is."

Persze, hogy nem az. De túl kevés benne a zöldség, fehér lisztből készül a buci, és hozzáadott cukor is van benne (ketchup, stb.)

Szóval aki erről él, az nagyon egészségtelenül táplálkozik. Héba-hóba meg elmegy...
exmnbs1 2017. 01. 18. 18:50
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Mekiben volt hamburger fresh az jo volt de megszunt sajnos
exmnbs1 2017. 01. 18. 18:46
Előzmény: #6  exmnbs1
De a Subway tonhalas is nagyon finom
exmnbs1 2017. 01. 18. 18:45
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Whoper szuper a Bcben friss zoldseggel
Reggel pedig a paradicsomos baconos szendvics.
Mc donaldsos sultkrumli jobb mert frissebb
BCben is kicserelik ha nem meleg es az mar jo.
Szerintem nem a hamburger a legegeszsegtelenebb kaja van benne hus szenhidrat es zoldseg is.
Törölt felhasználó 2017. 01. 18. 18:36
Előzmény: #1  Portfolio
Egyszer kóstoltam BigMac-et, de szörnyű volt, a sima hamburger/sajtburger sokkal finomabb. Nem igazán értem, miért lett ez a termékük népszerű. Mondjuk ha már junk food, akkor inkább KFC, ott legalabb húsból és nem húspogácsából vannak a termékek.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 01. 18. 18:09
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Ha van elérhető BK, én is inkább azt választom, de olyan ritkán eszek gyorsétteremben, hogy kuriózumként kibírom akár a Mekit is. Mekiből több van, így nagyobb eséllyel vannak "jókor jó helyen" + a Mekiben ált. gyorsabb is a kiszolgálás, és a sült krupmlijuk jobb szvsz. a BK-belinél. Anno egyetemista koromban 2 irányba lehetett elindulni "kajálni" a Közgázról: 1. BK és 2. kínaiak a Rádayban. Amíg meg nem nyílt néhány jó "gyros-os" a Ráday környékén, addig ált. a BK felé indultam :)
Aztán rákaptam a falafel/kebap kombóra...
Törölt felhasználó 2017. 01. 18. 17:53
Előzmény: #2  upgrayeddAKS
az lenne jó, ha ehetőt csinálnának

júliusban végigettük az usa fast foodjait, hát, sok helyen olyan a hamburger (olcsóbban), mint itthon a Zing, Magic Burger, vagy más hasonló kategória. egyszer még mekiben is találtunk ehetőt, ezt itt ni link

amíg itthon a bigmak a durranás, addig vészhelyzet esetén nálam marad a burger king, persze nem mintha attól be kellene ájulni, de legalább ehetőbb
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2017. 01. 18. 17:45
Előzmény: #1  portfolio
A Grand Mac-et tojásevő kígyóknak ajánlják? :)

Bár sokkal kisebb a Big Mac annál, ami a képeken van, azért nem olyan könnyű azt átharapni. A Grand MAc pedig még annál is nagyobb... (Igen, nagy ritkán még az egészségtudatos user is ráfanyalodik az ilyen kajákra. Standard minőség és kiszerelés, könnyű hozzáférhetőség, tápláló kaja - viszont totál egészségtelen kombináció, így nem szabad \"erről élni\". De néha az előnyök túlszárnyalják a hátrányokat :) - még akkor is, ha már alig van a mekikben Pesti Est... )

:)

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek