És akkor mi van, ha nem a diákokról szól? Akkor talán nem hazudtál több napon keresztül, hogy szerinted ugyanannyit ér a kétféle papír, aztán mégis elismerd, hogy nem? Sok lesz ez az orrodnak már, Pinokkió.
Törölt felhasználó2017. 05. 13. 16:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mire kellett volna reagálnom, olvasásra ajánlottad. Mit lát-e rosszul szerintem? Mi a kérdésed?
Nocsak ki az aki megvádolt, és melyik bíróságon? Mondtam állok elébe!
Törölt felhasználó2017. 05. 13. 16:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
De, olvastad tölem is, és olvastad a linkelt cikkben is, söt, idézted is ide. Pinokkió."Ez az a rész ami módosítva lesz." ezt egyelöre csak te állítod, ami tekintettel arra, hogy most már gyakorlatilag folyamatosan hazudozol, elég értéktelen és megbízhatatlan forrás.
De megmagyaráztam. Te pedig elismerted, hogy hátrány.Öszintén szólva, ez már a sokadik pofátlan hazugságod, unalmas már.A feltett kérdésre pedig nem válaszoltál, Pinokkió.
Leírom mégegyszer: USAban senki nem fogadja el a CEUs diplomát, csak abban az esetben, ha van mellette egy USA diploma is! Aki Soros papánál végez azt csak a politikai szervezeteinél veszik ajánlónak, a politikait és nem a gazdaságit!
Nézz utána a kormányszóvivő diplomájának! Nem a CEUn szerzettel dicsekedik! Ti sem azért dicséritek, mert ott végzett! Simán lejáratjátok a CEUs diplomáját! Nem kell ide a magyarázat, tiszta ez mint a forrásvíz.
Felesleges, mert az USA általában a tagállamaira is ráruházott ilyen kérdések megoldását!
Ha nem akarnak tudomást venni róla, akkor egy USA állam miatt tényleg bezárásra kerül a CEU, de a KEE-en továbbra is folyhat az oktatás ugyanúgy mint eddig, csak nem kaphatnak a hallgatók USA kreditet!Egyszerű ez mint a pofon!
Tudjátok, hogy ellehetetleníthetitek ezt a CEUt, de szeretnétek az Orbán.-kormányra kenni! Nem fog az menni, hiába hozsannáztok!
Ja, mert egy alkotmányjogász nem koholt indokokkal operál! Nem kell ahhoz alkotmányjogásznak lenni, de strómannak már elmegy azóta az alkotmányjogász véleménye. Mert egy vélemény a sok közül, amit nem mindenki fogad el! Mintha volt köztársasági elnökként is teszi is!
Persze a jelenlegi köztársasági elnök az nem lehet már a SÓLYOM!
Továbbra is állítom, hogy belemagyarázás a CEUs törvénybe nem érdemes a vitára!
"Gondold át, hogy 30 évig szabálytalanul működött ez a csodálatos egyetem"
Bíróság elött is vállalod, hogy megvéded az állításodat? Ha nem tudod bizonyítani, akkor ez rágalmazás.
Gondold át, hogy 30 évig szabálytalanul működött ez a csodálatos egyetem. Ha nem működött volna szabálytalanul, ma sem lenne probléma vele. Gondolkodásra alkalmas az felsorolt kormányok tudatlansága, beleértve a 98-2002-es Orbán kormányt is!
Most amikor észrevették, hogy nem igazán államok közötti ez az egyetemi campus, elakarják fogadtatni a törvényekkel!Van is felháborodás! Az igaz, hogy 30 évig te sem vetted észre. Most már nem tudod védeni a védhetetlent, mert részese vagy ennek az átmulatott 30 liberális évnek.
Törölt felhasználó2017. 05. 13. 15:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tehát úgy támogatsz egy tv-t, és véded a kritikákkal szemben, pl magyarország volt alkotmánybírájával szemben is akár, hogy a tv koholt indokait alátámasztani nem tudod, de mint kiderül, az új törvényt magát sem ismered egyáltalán. De nem is érdekel. Fantasztikus. Megemelem a kalapom, ezt a fajta szervilis gondolkodást kimaxoltad. Bizonyára sokan büszkék rád..
Mert a Sólyom László mondja? Le van az sározva!Ki az a Sólyom ebben a kérdésben, 2017-ben?
Láttál már olyan véleményt, ami támogatja a CEU-ért hozott törvényt? Olvastad a törvényt, de nem tudod magyarázni, csak belemagyarázni ami nincs benne!
Na erről vitázni abszolút felesleges, a belemagyarázások nem a vita tárgyai.
Törölt felhasználó2017. 05. 13. 15:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
30 évig nem volt elöírás anyaegyetem müködtetése, sem antall kormány idején, sem orbán kormány idején, sem mszp kormány idején, söt a fidesz is mindig megszavazta így. "Nem kell szövetségi megállapodás, elég a tagállami is." rosszul tudod. "Miért nem kér haladékot a CEU a kormánytól ha úgy érzi rövid a határidő?" kért, és nemcsak ö kért. Ezt is rosszul tudod.
Mert te nem vádaskodsz te mindent látsz, mindent értesz, nélküled már nem is létezik a világ, ami magyarázatra szorul. Na és nyugodtan nézhetsz hülyének másokat!
Hihetetlen mélység, amiben létezel. Vádaskodás, kérdésekre mellébeszélés, de azt el kell foganunk, mert te a mellébeszéléseddel válaszoltál! Való igaz válaszoltál a magad által felállított kérdésedre, de nem a neked feltettre.
Nem érzet kérdése, hanem egy tv-böl kiolvasható, ha az kivételez. A CEU nyilatkozatban nem ismerik el a kivételezést, csak te értelmezed úgy. Másrészt, nyilván nem a CEU vádolja saját magát, hanem a kormány, illetve néhány fórumozó, a vádakat tehát nekik kell alátámasztani. Mégegyszer, nagyon egyszerü dolog ez, csak arra kell válaszolni, hol és miben privilegizálták konkrétan a CEU-t?
A Magyarnak írt levélre is kaptál tölem választ, továbbra is megsértesz azzal, hogy úgy teszel, mintha nem.
A CEU azáltal lehetetlenül el, hogy rendkívül rövid határidövel állítottak olyan feltételt, ami eddig nem volt feltétel, és amelyet nem tud teljesíteni. Nevezetesen, föderatív állam esetén is mindenképpen államközi szerzödéshez kötik a müködést, nem fogadható el a föderatív állam tagállamával kötött szerzödés. Megint belinkelem neked Sólyom Lászlót ehhez a következö hsz-ben.
Szerinted rendben van, hogy olyan dolgokkal vádaskodsz, amit nem láttál, nem értesz, nem tudod, hogy létezik-e, de nem is érdekel??Szerintem gyönyörü ars poetica az egész rendszeretekröl, és még büszkék is vagytok rá.
Hihetetlen az a mélység, amit mutattok.
A kérdéseidre nem kerülöm a választ, lévén hogy hosszasan kifejtettem és átbeszéltem veled, rendkívül türelmesen (azért is emlékszem rá, mert gondolkoztam erösen, hogy rászánjam-e az idöt, de megelölegeztem a bizalmat). És mint látom, teljesen hiábavalóan.
A továbbiakban kérlek ne sérts meg azzal, hogy úgy teszel, mintha ez nem történt volna meg. Nem szeretem, ha teljesen hülyébe néznek. Az idömet sem szeretem pazarolni olyanokra, akik visszaélnek az efféle bizalommal.
Sorban: 1. "Nem vádaskodik senki sem, kifogásoltuk, hogy volt egy LEX CEU Soros kérésére. Ez tény. Értelmetlen letagadni."A tv-t értelmetlen letagadni, nem is tagadja senki. (te amúgy tudod mit tartalmaz az a tv? Láttad már milyen súlyos és titkos dolgok vannak benne? ) de nem az a bajotok, hogy létezik, hanem hogy "privilegizál". Ez a vád (azon kívül, hogy orbán szerint csal). Tehát: mit tehet meg a Ceu, amit magyar egyetem nem, a tv szerint? Miben privilegizált? 2. "Azt sem tudtad cáfolni miért nem oktathatnának tovább a CEU-n magyar magánegyetemként?" hogyne cáfoltam volna. Csak téged sem érdekelnek ellenvélemények, ugyanazokat a paneleket ismételgeted, mintha nem érkeztek volna rá cáfolatok. A CEU amúgy amerikai egyetem, csak jelzem. Magyar egyetemként nehezen oktathatna...tudom, bonyolult kérdés ez. 3. "te is elismerted,hogy a CEU által kiadott diploma csak akkor ér valamit ha mint USA diplomaként állítják ki." ahogyan te is elismerted. Ezért nem marad minden ugyanaz, ha magyar diplomát ad ki csak, de ha te is elismerted, miért szajkózod ezt még mindig?
"Mezei Ferenc (Budapest, 1942. január 17.) Széchenyi-díjas magyar fizikus: "... a CEU jelenlegi üzleti modelljét (tanítás magyar egyetemen, USA diploma kiállítási jogosítvány egy asszociált USA-beli postafiók egyetem által) csak akkor lehet, szabad és az ország számára előnyös fenntartani, ha ugyanezt az elvi lehetőséget biztosítjuk a többi magyar egyetem számára is, beleértve többek közt a versenytárs állami egyetemeket, pl.: ELTE, DE, SzTK, BME stb.
Ehhez annyi kell, hogy egy befektető cég az USA-ban akkreditációt szerezzen be, és szerződést kössön egy magyar egyetemmel az oktatási tevékenység ellátására, mint ahogy a KEE teszi a CEU számára.
Az egyetem diákjai részére ez USA-beli diploma egy térítésköteles külön opció lenne, ami az amerikai illetőségű befektető cégtől szerezhető be. Az utóbbi pedig a magyar egyetemnek fizet térítést a tanításért és így előmozdítja az egyetem fejlesztését, segíti kiváló hallgatók és oktatók vonzását, megnyerését."
"Újabb rangsorra került fel a CEU: a Times Higher Education összeállította azoknak a felsőoktatási intézményeknek a listáját, amelyekben magas a külföldi hallgatók aránya. A lista élén az Egyesült Arab Emírségekben található American University of Sharjah áll: az ötezer hallgató 84 százaléka külföldi. A második helyet a CEU szerezte meg, ahol öt kontinens száz országból érkeznek hallgatók, 133 országból 13 887-en végeztek eddig az intézményben."
"Amennyiben jól emlékszem volt egy rádiós műsorvezető aki hasonló módon fogalmazott."
Nyilván a Barangóra célzol. Az első orbánság alatt mindent el is követtek hogy betiltsák a rádiót, jónéhány hónapra el is némították, komoly hörgés volt a rádió előtt, ott volt ugye amikor Sickratman mint Jézus ment a tüntető tömegbe egy táblával, hogy nem az igazság, csak a hús irgalmatlan tömege. Aztán ugyanez a rádió a jelenlegi orbánság alatt majdnem elvesztette a frekvenciáját, sokáig ment a baszakodás, csak közben lettek más célpontok. Úgyhogy kiváló példa a kettős mércére, mert ezzel szemben ez a fidesz lovag gyakorlatilag még annyit sem kap hogy ejnye.
Magyarország-Európa-Világ hírek