Minden magyar ember politikai és nemzet fejlesztési topikja ez.Ceu, gdp, roma kérdés, dolgozói szegénység stb.Miért fogy a magyar?Ex, Vazsmegyei? Vélemény?
Macika, ha nem akarsz hazugságban maradni: Hogyan tudnád bizonyítani, hogy én evatavi nicken regisztráltam itt a portfolión?
Tudtommal kitiltották, mert egyáltalán nem reagál a folyamatos rágalmazásodra! Én sem helyette, hanem a hülyeségeiddel foglalkozom, amiket nekem címezgetsz!
Hogyan maradhatsz te Magyarországon Horthy nélkül?
Erről beszélek!
Eladnák Magyarországot egy tál lencséért! Ők nem kritizálnak, ők árulják az országot! Megtagadják a történelmét , meghamisítják, ahogy neki tetszik! Aztán fel vannak háborodva, hogy rajtakapták őket!
Ha jól tudom és látom te, NagyBarnaMacika, Vazsmegyeinek válaszoltál, még hozzá idézem::"sajnálom, mondtam trollt evatavit nem etetek"
Azt hiszem túlmentél azon, amire emberileg eddig képes voltál! A pofátlanságnak is van határa! Remélem a jövőben a saját családoddal fogsz többet törődni, mint a Portfolio fórumával! Amennyiben nem tudod bizonyítani az állításodat kénytelen leszek az esetedet kivinni a Portfolió hatáskörén kívülre, mert vannak még Magyarországon törvények! Annak ellenére, hogy szeretnéd kivonni magad ez alól a véleményeddel!
Remélem ragaszkodni fogsz a rágalmazásodhoz, mert arra nagy szükséged lesz!
Majd a "pny" megtanítja helyesen írni. Mindenkit ez a "pny" próbál helyes írásra szoktatni, jó kezekbe kerülevatavi
előzmény: #59066 -pny #59071Na és kik azok, akik a magyar helyesírásnál jobban tudnak helyesen írni?Vazsmegyei
no comment hülének ne nézzen
Majd a "pny" megtanítja helyesen írni. Mindenkit ez a "pny" próbál helyes írásra szoktatni, jó kezekbe kerül
evatavi
előzmény: #59066 -pny #59071Na és kik azok, akik a magyar helyesírásnál jobban tudnak helyesen írni?
Vazsmegyei
evatavi vasmegyei
Magyar mindennapok Kárpátalján képek!! link
2017.06.26.
A kiskutyákkal a szénakazalban játszadozó makkosjánosi testvérek szerencsésnek mondhatják magukat, édesapjuk a falu pásztora, édesanyjuk is el tudott otthon helyezkedni takarítónőként.
A nélkülöző kiskorúak nemcsak kirándulásból vagy játékokból, hanem sokszor alapvető tisztálkodószerekből, élelmiszerekből, meleg ruházatból is hiányt szenvednek. A nehéz sorsú gyermekeket a magyarországi egyházak és a magyar állam is többféle – például gyermeküdültetési, otthonteremtési, étkeztetési – programmal, a határon túli magyar egyházakat, az iskolákat, az árvaellátó intézményeket és a kórházakat pedig élelmiszer-, ruha- és pénzadományokkal segíti. A nemcsak tartóssá vált, hanem egyre inkább fokozódó válság ellensúlyozására azonban mindez egyelőre nem bizonyult elégnek.
evatavik kíméljenek
+++++)))
Végre megértetted az őseik földjén élőket! Pedig az is Európa és nem az Orbán meg a Putyin kormányoz!Mégis gondol rájuk a magyarság aggódó szeretete!
Tényleg érdekes békasperpektívából nézve!
Nagy tudással ruházott fel a teremtő, hogy kilométerekről megtudod állapítani ki az oroszimádó és kik állapítják meg, ki legyen az oroszimádó!
Na ez az amihez semmi közöm és befolyásom rá! Hajrá Macika!
Ebbe nem szólok bele, feltéve, ha már nem a reálbérekről lesz szó!
Törölt felhasználó2017. 06. 26. 20:45
"Anyukám nyugdíj után ment külföldre dolgozni"
Egyre gyakrabban hallani, hogy egyre több magyar gondolkodik azon, külföldön vállalna munkát. A külföldi munkavállalás kérdése nagy indulatokat váltott ki olvasóinkból.
link
figyelem ez nem lakájmédia, ez valóságriport!
Magyarok fóruma.