Korrekt! Az interjúban Mészáros Lőrinc Magyar Péterről is beszélt...
„Bár a bankunkban felügyelőbizottsági tag volt, Magyar Pétert
én személyesen nem ismerem, nem is avatkozom bele az ügyeibe. A nevét
is csak onnan ismertem, hogy Varga Judit volt férje. Ő a politikai
színpadon van, én a gazdasági életben élek, nincs közös pontunk. Ha
valakinek én vagyok a témája, azt nem veszem támadásnak, Pesty László
esetében sem, aki egyébként egy vicces ember. Lehet, hogy nekik ez a
dolguk, hogy a köz érdeklődését fenntartsák, nekem meg az, hogy a
vállalataim minél sikeresebbek legyenek."
nyilvan az emberek polcokon vannak meg mindenki befott - en ehhez a magas feri szinthez nem ragaszkodnek szembol kered vagy hatulrol? izombol viperaval meg egy szemkifolyatas ez a "feri minoseg", amit feri hozott nekunk az o idejeben ha tulelted, akkor beszelgethetunk tovabb ez vallalhato?
Feri nem fog lealacsonyodni egy puzsérhoz. Azért itt is igaz hogy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá. Feri meg Róbert a polc 2 végpontja, nem Robi van felül, ennyit súgok. :)
gyava? ugy mint a bator, tisztesseges, vitez pandantja? dehat haboru van!!! ok mar mind halottak ok halnak meg leghamarabb es ovi meg mindig eletben van, fent van a sakktablan es jatszik nem hosiesen meghalni kell, hanem tulelni es ez is van erre van kimaxolva a rendszermechanika es mara mar ez lett a vegzete egy lemerevedett statikus nepotista feudalista orszag de ovi tulel.. es az orszag?
Orbánnál gyávább vezetője még nem volt az országnak. Sokan mekkora politikusnak tartják, de szerintem politikusnak is csapnivaló. Nem mer független újságirónak nyilatkozni, nem mer vitázni, a megszólalásait papírból olvassa, ha nincs neki előre leírva valami, akkor csak ostobaságokat hablatyol össze-vissza. Ez nem egy politikus, hamem szánalmas pojáca.
Orbánt Gyurcsány tartja (még) hatalomban. Vele lehet összefogni a tábort. Csak a pedokegyelmezők nem számolnak azzal, amivel anno az MSZP se számolt, fogy a nyugdíjas szavazótáboruk, a fiatalabb korosztály és a 40-es, 50-esek pedig rühellik őket.
Csúti komcsi azóta retteg a vitától, mióta Fletó felmosta vele a padlót 2006-ban. Évek óta pedig csak előre regisztrált, válogatott közönség + seggnyalók előtt mer beszédet mondani kordonok mögött.
lesz ebbol valami? eddig teli voltunk jogaszokkal a politikaban - lathatjuk mire vittek; marmint nem ok, hanem ok az orszagot egy ujabb jogasz... elosztani tudnak, de azt nagyon azt mindenki tud, mar az oviban is megy mindenkinek: kie a piros lapat, a zold forma, meg a kek vodor --- tovabbra is remenytelennek nez ki az egesz az hogy valaki kimondja, hogy baj van, az nem jelenti meg, hogy tudja is mi a megoldas bar pofa az van mindenutt, mindenkinek primitv fizikai narcisztikus allatok orszaga vagyunk
Gyurcsány Puzsérral sem mert leülni vitázni. A Jólvanezígy-es srácok hívták gyurcsányt beszélgetésre. Gyurcsányék visszajeleztek, hogy ok. Majd mondták a srácok, hogy Puzsér is ott lesz, gyurcsány rögtön visszamondta. Ezek a vén kommunisták (orbán is) nem mernek már leülni vitázni.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)