"Idén március 15-én a hatalom ismért zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét. Mutassuk meg a dicsőséges nagyuraknak, hogy elég volt! Mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy a haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak! Viseljünk kokárdát és lobogjanak a tavaszi szélben a nemzeti zászlók! Mutassuk meg, hogy a nemzeti szimbólumainkat senki nem sajátíthatja ki alantas politikai célból! Mutassuk meg, hogy nem hagyjuk, hogy darabonként ellopják a hazánkat! Mutassuk meg, hogy minket sem forintért, sem rubelért, sem dollárért nem lehet megvásárolni! Legyünk minél többen a legszebb magyar ünnepen, március 15-én 15.00 órakor a belváros szívében és mutassuk meg, hogy “habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr.”
...sajnos problémát jelentene, mert tudod a bűnösöknek a börtönben a helye, én meg inkább a palávert nézem...s szeretnem ha Te is szabadlábon élvezhetnéd a madárcsicsergést.
"Nagyon utálom a korupciót,mert nem vagyok benne,ez a bajotok nektek is és másoknak is Üdv!." . Ertem en hogy van egy kis erkolcsi hianyod. Csak azt nem ertem hogy ezt miert vetited ki masokra? Vagy igy konnyebb a tukorbe nezni? Mondogatod hogy sebaj mindenki mas is ilyen elvtelen csak nekik nincs lehetoseguk? . Igy konnyebb aludni hogy azt mondod mas is lopna hazudna csalna ? Tenyleg igy nezed a vilagot?
Anyakönyvi hivatali dolgozo szerint a kórházban meghaltak nagy része vérmérgezésben hal meg. Látja a halotti bizonyítványokon, teljesen el van keseredve...
Igen elvagyok, csak éppen el kellett menekülnöm az országból, mert a gyerekeim az iskolában lószart kapnak, nem oktatást, mert mindenhonnan ömlik az uszítás és a gyűlölet, mert ha gáz van, nem kapod meg a megfelelő eü ellátást. Ember, pont az a baj, hogy az állam a feladata végzése helyett az emberekre borította a pénzt. Persze, hogy sokan elvannak. Még. Aztán majd amikor napi szintű lesz a vízkimaradás, a kátyúk miatti defekt, a kórházi fertőzés miatti halál, majd pislog mindenki.
Igy van, főleg a korrupcio a baj....meg nekem még bajom a fékek és egyensulyok rendszerének műkődésképtelensége....a végrehajto, az igazságszolgáltato és a tőrvényhozo hatalmi ágak nem teljes körű szétvállása es fuggetlensége....ja meg az ócska propaganda....kik azok akik ezt beveszik....mert beveszik...képesek szinte 100 százalékban visszaadni.
Sziasztok!Tudjátok olvasom,hogy az új üstökös aki az asszony szoknyája mellett,egész jól elvolt a luxusban megtért.Most mindent feltesznek egy lapra,Márki-Zay és a többiek lapát, a cilinderből előkerül az új megmondó ember.Csak az a baj,hogy hiteltelen ,szépen lehúzza majd akiket tudd és érdekes már pártot is alapit,de biztos tele van pénzzel, birni fogja a bukszája?Tudjátok,ahol minden szar,mégis a sirásokat olvasva milliókért tőzsdézünk,egy évben háromszor megyünk nyaralni,étterembe akarsz menni asztalt kell foglalni,mert nem tudsz leülni, 480-as benzinnél anyáztatok,nem a Dáciákkal van tele az ország stb.Az tény,hogy lehetnénk előrébb is, van és hol nincs közbeszerzés,korupció,de a sok megmondó ember azért nagyon jól elvan.Nagyon utálom a korupciót,mert nem vagyok benne,ez a bajotok nektek is és másoknak is Üdv!.
....jót szoktunk rohogni még a nikotinoskezu volt kasler m8miszteren...nagy kár hogy o már nincs...de jo a matolcsy mikor forgatja a szemeit...jo a zsiroshaju nagy marton...igen jo mindegyik szinte.A paksi csavo is jo volt, alig fért be a székbe.
Eleg okosnak tűnik pedig.....én mindig meghallgatom....demeter szilard meg egy fotelt kért jogy az 5 munkanapjan tudjon legalabb az 1iken olvasni....hat ha ilyenekkel meg a palaveres arcokkal kell megkuzdenie eselye nagy...addig meg nézem a palávert meg az agóinia remelhetoleg utolso szakaszát, jót lehet rajt rohogni...ma hazaleptem belehalkgattam az a sapkás csáko volt...vmi csaj hivta aki a felsobb hatalomban hisz...marha jo volt....ennyi marhát egy helyen...mondjuk jovo héten megint hivom majd oket.....
"Rengeteg kérdést kapok, sokan kérik a politikai állásfoglalásomat olyan fontos politikai kérdésekről, mint az Európai Ügyészséghez történő csatlakozás, elszámoltatás, Magyarország viszonya az Unióval és a NATO-val, hazánk viszonya az orosz-ukrán háborúhoz, a világ vezető hatalmaihoz és a szomszédaihoz. Kérdeznek az euró bevezetéséről, a kisebbségek helyzetéről, az oktatás leépüléséről és az egészségügyben valamint a szociális szférában uralkodó áldatlan állapotok felszámolásáról és persze a mindent elborító korrupcióról, kivagyiságról. Sokminden mellett ezekre a kérdésekre is igyekszem válaszolni március 15-én 15.00 órakor. Az ünnepi rendezvény és egyben zászlóbontás helyszínével még a hétvégén jelentkezem. Csak együtt sikerülhet, legyünk minél többen és mutassuk meg, hogy nem félünk és hogy közösen képesek leszünk új hazát építeni!"
Még az a kopasz gyerek is csatlakozhat hozzájuk...az is igen értelmes, pont oda való...müsorvezetőnek meg az a fiatal csóka, aki olyan okosan eloadja magát...nem jutveszembe a neve...na Kohan Matyi...értelmes nagyon...igazi tehetség...már béget is kicsit.....na ő lenne a bemondo a csatornán.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)