"Először kapott ki a Fidesz a magyar külképviseleteken leadott szavazatok tekintetében, eddig az összes EP választáson nyerni tudott a követségeken is. A június 9-én személyesen, valamelyik külképviseleten szavazó magyarok abszolút többsége (51 százalék) a Tisza pártra szavazott, de saját maga országos eredményéhez képest sokkal jobban szerepelt a Kutyapárt (9,2 százalék) és a Momentum (12,8 százalék) is. Messze a saját országos eredményüket alulmúlva kapott mindössze 18,7 százalékot a Fidesz és a 3,8 százalékot a DK vezette baloldali szövetség is. Sokkal rosszabbul szerepelt nyugaton a Mi Hazánk is (2,2 százalék)." A mi szavazókörünkben durván 5%-t vert a Tisza a fideszre (XII. kerület).
Ez legyen a legnagyobb problémád. Mit kellett volna kívánnia? Dicső halált? Gyors halált? Az nem lenne sértő? Esetleg Boldog Karácsonyt? Vagy Viszontlátásra (kacsint)? Nyilván nem is számított rá, hogy szóba kerül Karsai. Te hirtelen mit mondanál egy halálos betegnek, ha jobbulást TILOS? Kívánhatott volna kitartást is, de az is sértő, hiszen azzal azt üzeni, hogy ne adja fel, szenvedjen a haláláig, ne akarjon eutanáziát. Megint sikerült a fingon lovagolni.
inkább a palotásra mondjon valamit-csak a jobbik és márki zaj-nyujtotta be .ez is mindent elárul .hol van az ellenzék és majd a 11 eus szavazat ugrik a fidesznek pápá az eubol.
KD az emberi méltóságért küzd, a Momentum mellé állt. KD az én emberi méltóságomért is küzd, jogi lehetőségeit kimerítette, végig elutasíttatott, cinikusan, szenvtelenül. Az ezzel kapcsolatos politikusi szenvtelenséget ijesztőnek látom. Semmiből nem állna megalkotni az eutanázia törvényi kereteit, még pénzbe sem kerülne. Ha Orbán szarik rá, mert ő akkora keresztény (rohadtul nem az), de MP szenvtelenségét nem értem. Emberségről van szó elsősorban, nincs is hatalma dönteni MP-nek, nem értem ezt a táncot és nem is tetszik.
Elmondhatta volna kevésbé vaddisznó módjára is, hogy nem ért egyet vele, legalább minimális együttérzést mutatva, nem pontosan úgy beszélve róla, mint ahogy Rogánról szokott, ridegen. A videó vége felé is szép, ahogy szimpatikusan belefojtja a szót egy nő műsorvezetőbe, és a legvégén az állát ráfekteti a kezére. Szép testbeszéd. Na mindegy, ha ez kell a választóknak... Nekem MZP sokkal szimpatikusabb volt, minden hülyeségével együtt.
Ez komoly, hogy az urnákat úgy bontották fel, hogy nem volt ott ellenzéki bizottsági tag. Ezeket a szavazatokat mind érvénytelennek kell azonnal tekinteni, mivel simán cserélhette a szavazólapokat.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)