MP-t aljas módon provokálta a műsorvezető, ez eddig tiszta sor. De erre fel kell készülnie, sőt egyre több ilyen lesz. Ezt meg tanulnia kezelni a jövőben.
Nem csak itt látom ezt. Pl. az FB-n is beszálltak a fidesz részéről a vezető politikusok is ebbe, pedig a választás előtt nem láttam tőlük MP-t lejárató posztot. Érzik a bajt a fideszben...
A Magyar Újságírók Szövetsége alelnökének a véleménye :“Ha
a főszerkesztőnek baja van az éppen legerősebb ellenzéki párt
vezetőjének korábbi nyilatkozatával, akkor azt biztos, hogy adáson kívül
kell megbeszélnie a politikussal. A tv-t nem használhatja erre.
Lépre csalni a politikust, lekutyakomédiiázni a nyilatkozatát, és a cég
sértettségét a választási siker kapcsán aktuális kérdések elé helyezni,
lemondani a kérdezés lehetőségéről, az önmagában az újságírói pozíció
feladása. Nem egyenes beszéd...”
Annyira látható, hogy mindenhova kirendelték a fideszes embereket azért, hogy kisebbítség, sőt, jelentéktelennek állítsák be MP sikerét, mert orbánék látják, hogy a baj elkezdődött, fogy a tábor. Nem veszik észre, hogy elkéstek vele. Nagy erőlködéssel nagy nehezen sikerült 2M embert elvinniük választani, ahogy egy fideszes mondta, elvitték az utolsó szálig az embereket, nem volt több. Ez a 2022-es 3M-oz képest elég nagy csökkenés. A fidesz 2026-ra nagy bajban lesz.
Én is megnéztem. Rónai egy geci volt, direkt provokálta MP-t, ami be is jött neki. Szerintem MP kezelhette volna jobban a helyzetet. erre fel kell készülnie, főleg ha tényleg be akar a köztévébe is menni.
"tehát infin és dehogynincs: nem veszitek észre, hogy itt semmi változás nem történt, azaz MP semmi újat nem hoz a momentumhoz képest?" Nem újat, hanem többet hozott. Szerintem a 7 ep-mandátum 5-tel több annál a 2-nél, amennyit a momentum hozott öt évvel ezelőtt és 7-tel több, mint amennyit idén hozott a momentum. Választók számában is többet hozott mint a momentum vagy az összefogás. Az is fontos, amit vitt. A tisza árja elsodorta a fidesz számára kedves és kellemes ellenzéket, amelyik a rendszer része és amelyik sorozatosan verhető kétharmaddal. Én nem szavaztam sem a tiszára, sem a momentumra. Mire alapozod azt a tévhitedet, hogy a választókat érdeklik a programok? A fidesznek még programja sincs. Jobban mondva a lopás a programja, de azt nem kötheti a választók orrára.
Szerintem úgy érkezett. Aztán rendkívül elegánsan (nem) elkezdett vele szórakozni Egon. Majd megint. Újra. Szerintem felmérte, hogy lejáratni hívták be, inkább nem vett benne részt. De kivételesen elfogadom a véleményed, te láthattad így.
Szerintem meg kurva gaz volt.Egy hatalmas siker masnapjan egy epeszu ember nem viselkedhet igy.Neki kellett volna a vilag legboldogabb emberenek lennie es meg igysem tudott uralkodni magan.Egon ide vagy oda.Amator a srac.
Ok legyen.Nagyon ugy tunik,hogy a Tisza part legnagyobb ellenfele maga Peter.Ha nem tudja fekezni onmagat akkor megy a sullyesztobe.Erdekes jelenseg a csavo,de semmiben sem kulonbozik mint amikor Vasarhelyen meghekkeltek a szavazast Marky Zay-al.Hatott az ujdonsag varazsa,de amikor probaltak tobbszor eljatszani ugyanazt mar nem mukodott.Most boldog boldogtalan ra szavazott,de ezek nem biztos hogy mellette is maradnak a tovabbiakban.Most jo heccnek tunt,de a jovoben lehet csak a fele marad meg.A fideszt ez a felallas nem tudja levaltani,mertha kell akkor a Mihazank is besegithet a Fidesznek akar.Lenne jopar dolog amiben egyutt tudnanak mukodni.Mikozben a kormanypart rengeteg olyan eszkozzel rendelkezik amivel siman megtarthatja a politikai folenyet.Penz.Media.Valasztasi rendszer. stb.
Aki mp támogató és discordon is van, és még szabadideje is akad: Keresse ki Rónai Szijjártó, stb kormánypártiakkal készült felszopós interjúit. Aztán a levegőbe maradt legközelebb tisztázzuk elköszönéseket, és a legközelebb fel sem merült témákat... Egon felfedte lapjait.
Én csak röhögök ezen a megafonos ócska proaganda szövegen. Nekem kár nyomnod, ezért felesleges koptatnod a billentyűzetet. Annyira apad, hogy a fidesznek 13 helyett 11 EP képviselője lett, a Bp.-i közgyűlésben meg ugyanannyi képviselője van, mint a fidesznek. Belsős infók szerint a fideszes vezetés meg összecsokizta magát tegnap az eredményem.
Én most néztem meg, szerintem nem volt gáz. Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok MP rajongója. Egonnak testhezálló volt ez, mivel egy ideje a stúdióban ritkán megjelenő fideszeseket szopkodja.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)