Végül is, amit ki akartam fejteni, hogy nekünk kicsiknek a tömeg mozgását kell felismerni, és igen éberen kell lenni, mert a cápák bizony vadásznak.
Szóval ha az ösztöneink azt súgják hogy adjunk, vegyünk és esetleg az árat is elképzeljük, előbbre vagyunk a többi kishalnál.
Pl a barátnőm börzézik, mire ő kiszámolta a helyes árat (ráadásul tévedett 100 pontot én megvettem az aljától 20 pontal feljebb)
De megvettem!
Mikor anno katona voltam a kecskeméti vadászrepülő üzembentartó alakulatnál, az emo egy kiszolgáló csoport rövidítése volt: emo, mint elektro-műszer-oxigén. De itt valószínúleg nem erről lesz nagyban szó...
ez nem egy nagy ördöngősség... sok tőzsdepszichológiával foglalkozó könyvben megírták már, hogy amit a sok kisbefektető gondol, annak pont az ellenkezője történik!.
Mennyi ideje várja mindenki a korrekciót? 4000-es otpnél? 4500nál 5000nél...
majd mikor már mindenki úgy van vele, hogy baszus, nincs itt korrekció és én meg kimaradok az emelkedőből tehát jól bevásárolok, na akkor jön majd az igazi szopatás...
Én inkább online stratégia játékokat játszok, és ezen a téren vannak tapasztalataim.
A bevált stratégia mindig is az volt hogy a már bevált stratégiát kellett megfelelően ötvözni az uj dolgokkal.
Ez most kicsit tág fogalom volt.
Ha a tömeg jobbra megy, akkor alőbb utóbb célszerű balra fordulni, a kérdés hogy mikor?!
Magyar Börze a csodák országa!
Azok akik megmondják, biztosan nem mondják meg hogy mi is lesz, szóval találgathatunk!
Tippelni lehet.
Hogy mi a cél?
A cél az hogy mindenkitől elvegyék a lehető tegtöbbet a bennfentesek!
Ebben mi asszisztálunk, az elméletek felállításával.
Bukni mindenki fog, nyerni kevesen!
Szerintem fogjátok a tanfolyamototokat és kenjétek a hajatokra, ott többet használ :)
Ez tipikusan az a játék, ahol az nyer aki a vaglószínűtlen dolgra tesz!
Vélemények?