mai nyereség allokáció előtt: 84 958 forint kicsit több lesz, mert ott1-ben ma kötöttem ide-oda sikerült 25K futurt adnom ma, de még mindig rengeteg van, 110-től lefelé nagy mennyiségeket gyűjtöttem be
tegnap ott1-et kihagytam a papírok közül, de abból már csak 1K-m van mai nap eddigi legnagyobb nyeresége futur, 14K-t tudtam adni 112-ig, második legnagyobb nyereség app, eddig 3K ment ki 449, 452, 453-on, harmadik nyereség est, a 119.2-est adtam 124-en eddig 53 ezer nyereség a 3 papírban nyenyefit kaptam 480-on, van még 491-ről is
én már csak azt kívánom, hogy választott papírjaimat el tudjam sütni jelenleg 10 féle van:) de nem lesz könnyű app, est, futur, nord, opus, set, enefi, takarék, wallis, richter cifra szerzetek:)
feel, téged elfogadnak a wallis topikban, mert teljesen hiteles vagy ott ha bemásolod a véleményem, mint egy meglátást, esetleg azok az elvakult wallis-emberek is elgondolkodnak, akik azt mozgatják, vagy csak azt a topikot olvassák, ha olvassák
csak est-hez tudom hasonlítani, est hatalmas karriert fut be szinte naponta, ezt a nyomorult wallist meg nem engedik sehova est-ben hetente-kéthetente történik 15-20 forint elmozdulás, wallisban meg szinte semmi nem történik ha ezt megértenék a wallis-mozgatók, hogy lehet versenyezni az est-el, sokkal több wallis-rajongó kerülne elő:) arról nem is beszélve, hogy mennyien többen vennék a papírt ezt a véleményemet esetleg bemásolhatod feel a wallis topikba, hátha csak ott elvakultak vannak, akik nem látnak tovább az orruknál:)
akkor elvileg a 136-ot illene visszahoznia minimum mindig csak találgatok, fogalmam sincs, mi az érdek, kinek az érdeke, csak emlékszem körülbelül a múltra
bubu, app aránylag elegáns papírnak számít, concorde kijött egy 700 fölötti elemzéssel, akkor gondolhatjuk, hogy 550-nél fejvesztve fognak adni tehát 500-ig kb "biztonságos lehet" mondjuk a péntek után én csak nagyon rövidre fogom megjátszani /szeretem az elemzőket -- jelige/
nem nagyon érzek már lefelét benne mesterségesen lehet csinálni /442-es eladó/ de sok értelme nincs szerintem jó jelentés, elmehet 500-ig, és akkor nem mondok nagyot mennyi volt ennek a teteje? 1100?
alapvetően jól csináltam a mai napot app-ban, nap elején tudtam adni 453-ig 2500 darabot, aztán visszakaptam 438-ig 2500 darabot, azokat tudtam adni 446-447.5-közt, egy 1000 darabom maradt függőben csak --- az 442-es vétel , tehát hétfőn megy tovább a buli benne ---- vagyis 442 alatt veszem majd nézted a 442-re "beterpeszkedő" 25K-t? azt gondoltam, ott lesz a vége mára de aztán tudtam adni a cuccost 446-447.5- közt elég jó kereset volt ma app-ban nekem
esőt látok a rajz alapján a concodde-os elemzőt kéne megkérdezni, mi alapján mondott 700-at:) ma az utolsó 1K darabommal beálltam 470-re adni, esélyem sem volt:) aztán persze "okultam" és egész jól lekereskedtem a mai napot:)
nem vagyok érdekelt benne és nem is követem szorosan tudom a képet nem szereted de ezen azért csak látszik merre tendál :) https://www.tradingview.com/x/wOPna5UK
bubu, érdekelt vagy az appeninnben? ha tudnál róla elemzést, nagyon megköszönném bár úgysem tudok olvasni grafikont, inkább írd le, mit gondolsz, meddig mehet el:) ez a condorde-os elemzés annyira röhejes, főleg a mai nap fényében, hogy tényleg érdekelne, mit gondolsz ---- grafikon nélkül is érdekel a véleményed ---főleg grafikon nélkül:)
elengedik csak ki kell varnunk.......egyebkent a takarek-ban is megy a sumakolas nem lesz az sokaig 600ft korul szvsz de most valamiert ez az erdek ott is.
feel, sokszor olvaslak, te tartod a lelket a wallisban nagyon kiváncsi vagyok ----- papírral ---- hogy mi lesz benne: további lealázás, nyűglődés vagy elengedik ezt a 110-es szintet feljebb én általában akkor veszek bele papírba, amikor úgy gondolom, már nagyon gyötrik na, ezt a wallist hónapok óta gyötrik bár, takarékba is belevettem 600-on, és az sem megy sehova viszont: app kicsit megindult, pedig abban is a reménytelenség ment hetek óta
nekem az a rettenetes furcsa a papírban, hogy el tudott vágtatni 250-ig, és most olyan kínlódást hajt végre, ami elfordítja a befektetők figyelmét róla engem érdekel, mert szeretem a kihívásokat, de szerintem rengeteget árt a papírnak, hogy állandóan visszaütik
köszönöm egy kicsit szeretném rendbetenni ezt a wallis-dolgot, mert elhallgattam belőle valamit szóval 20-án kijöttem belőle végleg, aztán 25-én, amikor felment 120-ig, kaptam 111-en nap végén akkor írta feel, hogy majd el tudom adni másnap sajnos nem figyeltem, nem tudtam eladni , tehát 111-ről maradt vételem amit elhallgattam, hogy tegnap nap végén kaptam 109.5-ön, és az ma kiment 111.5-ön és aztán visszaálltam 107.5-re, de ne kérdezzétek, miért, csak úgy, ahogy est-be is 119.2-re álltam, mert ott azt gondoltam, le fogják adni ---- persze nem gondoltam, hogy 119-ig, de ha nem kapok, nem baj szóval a wallis: most van 111-ről és 107.5-ról várom feel hozzászólását is, Aida, van vélemény?
449-en kiszabadultam belőle erre megint kezdtem venni , 425.5 eddig a legalacsonyabb vétel ha megint lemegy 400-ig, mint a múltkor, akkor nagyon korán kezdtem visszavenni
Végre egy iztató szó. Sajnos, van egy pakkom 440-nel. Bizton számítottam rá, hogy megint lesz egy 500 fölé húzás. Talán, most hogy Tiborcz lesz a nagytulaj, mehetnek jól a dolgok.
megyek át mazochista vételekbe :) takarék, nyenyefi:) na, ezek nem szoktak sikerülni, mert ezeknek nincs aljuk , pedig az ember azt gondolná, van ugyanez appeninn nem is értem, miért nyúlkálok ilyen vacak papírokba
Barack, szerinted is nagy marhaság volt 600-on venni takarékjenőt? annyira rohadt papír, úgy utáltam régen is, erre belevettem tegnap 600-on hülye vagyok, nem?
leves