most olvasgatom, mit tippelnek, miért megy így a delta : ---hatalmas gazdag emberek csaptak le rá ---a cég már nem ugyanaz, teli vannak megrendelésekkel, az árfolyam ezt követi ---veszik magukat, mert megtehetik ---ellenséges kivásárlás áll a háttérben ---leköveti az opus-konzum őrületet lehet választani , de az biztos, hatalmas léptekkel tör fel , és egyelőre nincs jele bicsaklásnak, kivéve a múlt hetet, amikor valaki napon belül 68-tól 57-ig adta vissza , valami szánalomfickók lehettek a szánalomfickók vajon ma hogy érezhetik magukat 94-es zárásnál?
láttam, 89-es eladást így sikerült 85-ön visszavenni, korán adtam, korán vettem vissza, de nekem 69-től 89-ig jó volt az eladás, eddig csak 3,5,10 forintokat kerestem a napizással, ma sikerült 20 forint/rv, de visszavettem 85-ön, mert amit tegnap este írtam, nem gondolom, hogy itt a vége az emelkedésnek
tegnap éjfél előtt vizionáltam 120-170-270-et, de szerintem túl előrerohantam :) anno a konzumban is így csináltam, kezdtem a vérszemet kapni, ahogy az árfolyam igazolt:)
jó késón, de kész lett a lasagne-vacsi, trikolor lett, piros a darált marhás rétegtől, fehér a besameles-sok sajtos rétegtől és zöld a spenótos betéttől, amit még megszórtam sült bacon- kockákkal kovászos uborka és kígyóuborka-saláta lett hozzá a csokitorta még sül:)
igen, kevés, és megnyílt a shortosok paradicsoma ma reggel 09:05:15-kor már nem volt deltám, 98-on eladtam úgy adtam el, hogy ha átviszi a 100-at, visszaveszem, inkább magasabban aztán néztem, és már 11kor beírtam, nem kerek valami , tömés van sokan gondolták, a 94-es réstöltés miatt nem megy aztán megjött a 94 és ahogy vártam, jött a lebarmolás 13:33:04-kor visszavettem a 85-ös vételem 85-ön 15:18:05-kor kiment 93-on az a baj, hogy ez a napi 300K vétel most nem segít , mert a shortosok hatalmas szagot fogtak valószínű lesz egy olyan nap, amikor meglepetésképpen nagyon sokat vesznek, de azt nem tudjuk, mikor és hol tehát elintézték a papírt egyelőre de szép volt a futam benne 2 kis foshból ki tudtam jönni, még nem végleg, de sokkal akko-ban sikerült a 254-es vételem 270 fölött eladni, az is egy öröm
delta ma így nézett ki nálam:tegnapi 85-ös visszavétel eladva 98-on --- persze, 13forint/rv /tegnap jobb volt, a keddi 69-es vétellel 89-ig 20 forint/rv sikerült / aztán lofoval visszavéve 85-ön, persze, megint megkaptam , 82-ig barmolták le ---aztán ez kiküldve 93-on, újabb 8 forint / rv nyereség szerintem holnap visszakapom 85 alatt ha nem, egy ideig nem lesz deltám
most úgy gondolom, a majomeladóktól kell elszedni az eladásaikat 78 van kijelölve egyelőre a shortosoknál, réstöltés címen, szerintem holnap megnézzük . ezer éve nem volt mol-om:)
még mindig azt gondolom, a legérdekesebb kispapír most a bét-en a delta az összes többi esik-kel-esik, rángatnak ide-oda foshokat, a delta az, amiben van ráció miért? mert rengeteg eredmény beleépült, aminek eddig látszata sem volt szerintem figyeld tovább a mol-od mellett a deltát is:)
delta: szerintem szagot fogtak a shortosok, nem lesz gyors 100 fölötti árfolyam pénteken már világosan látszott --- csütörtökön is a 83-as lerántással, hogy két erő van : egy részről hatalmas shortok , másrészről néhány forintos felhúzás, amikor vesznek , de alapvetően lefelé tart az árfolyam már 100-tól ezt egyébként érdemes kihasználni persze nem mindegy, honnan lépsz be vételre a 78-at nehéz volt kivárni pénteken, de történt, sőt, 77-re is adtak a 89-et nem volt türelmem kivárni, szerintem a 86 is kis csoda volt lefelé tart , így kell belépni vételre vicc: ha egy nap úgy döntenének, hogy piacin vesznek 3 milliót, az felzavarná az árfolyamot 120-ig de nem fogják meglépni
ma a sült husi mellé sok sült tepsis zöldséget tálaltam és két mártogatós szószt, fokhagymás- tejfölös- petrezselymes az egyik és a másik sült paradicsomos-oregános alapú, benne darált magvak /főleg fenyőmag/ és zöldspárga sütve baconbe tekerve gyereknapra marshmellow-t pirítottunk, nagyon fincsi csemege az is :)
a bátor napizóknak azt üzenem , érdemes , nagy a forgalma, a 38-as tartók helyében már eladtam volna 100 közelében, a beszorultaknak magasabbról az üzenet: talán megéri nem ugrálni, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos ...
Nem azt írta, hogy adják el, hanem azt, hogy Ő már eladta volna, ha lett volna neki 38-ért vett papírja - amikor a napokban 100 közelében azt meg lehetett tenni.
szia old, tényleg azt írtam, hogy ha 38-as vételem lenne, már rég eladtam volna 100 közelében a mai 70 "fényében" nem is tűnik rossz ötletnek , ugye? ma a 70-es vétel nem tűnt rossznak, de ha holnap 62 lesz, az már beszorulást eredményez eső-kelő kispapírok jelige ...
Egyetértek! Még annyit írnék, hogy az ilyesmi papírok topikjába megnyilvánulni mozgás idején életveszélyes. Bármit írsz, valamelyik tábor a legkülönfélébb marhaságokkal betámad! Hol voltál eddig, nincs is papírod, azért beszélsz, mert eladtad savanyú a szőlő, rosszindulatú vagy, egész más topikban is miket írtál valamikor, olcsón akarsz venni és még a legváltozatosabb marhaságok. Szóval jobb csendesen olvasgatni és kerülni a vélemény nyilvánítást!
nem érzem, hogy életveszélyes lenne megnyilvánulni a delta miatt, de azt éreztem , hogy 78-as vételből 86-on kimenekülni jó volt. ma már "rövidre zárás" volt 70-nél, nemhogy több forintot emelkedett volna, hanem semmit. le fogják küldeni, de nem tudom, meddig 70 után 67? 61? most nehéz eltalálni
tegnapi 70-es vétel eladva 79-en, nekem ez így is tökéletes volt pár perc alatt 9 forint/ rv seperc alatt ezer éve nem csináltam rántott padlizsánt, az érdekessége az volt, hogy a tojáshoz ugyanannyi joghurtot is kevertem, szóval liszt, joghurtos sós tojás és utána zsemlemorzsa, ugyanolyan finom lágy lett a bundája, mint a "karácsonyi rántott hús"-nak petrezselymes krumplival nagyon finom és egyszerű kaja édesség kakaós-kókuszos keksztekercs lett, az is hamar elkészül, csak várni kellett , hogy a fóliában kicsit megdermedjen és szeletelhetővé váljon
ja, és eldöntöttem, hogy nem maradok bent a deltában napon túlra, ha tudok adni értelmes nyereséggel mert honnan tudjam, hogy nem újabb shortot készítenek elő a vicces fiúk ? ráadásul nem tudok figyelni egész nap
a telekom ma a 990-nel őrület volt:) a dunahouse 700-as vételt 800-ig érdemes tartani , legalábbis szerintem megemelhetné a "fenekét" a bif reménytelen lett, de szerintem nem sokáig
tegnapi 998-as eladás után lapítottam a telekom miatt, mert megígértem, hogy 1020-ig rá sem nézek ránéztem:) már visszakaptam 985-ön, mielőtt apocca a fejemet venné :)
kaptam deltát 71-en, de a 74-es zárás még nem nyugtat meg, szerintem lehet, most leszek balek, ennyiért venni de egy "sétálós bébi " azt írta, majd lesz 120 is:)
fehér liliom nyílik a ház előtti kertben, tegnap behoztam egy pompás példányt, 4 virág rajta és két bimbózó, ma ki is vittem a kerti asztalra, olyan émelyítő az "illata" érdekes, mert gyönyörűség beleszagolni, de olyan agresszív, hogy inkább kint a helye gyönyörű virág, de borzalom hosszan szagolni
a liliom illatáról jut eszembe, nagyon sokáig gyöngyvirág illatú parfümöt használtam fiatal koromban, aztán madame roshard-ot, aztán 35 éves koromtól "opium"-ot, de nem sokáig, mert kiájultam a magamból áradó opium illattól, pedig tényleg finom volt ez olyan volt, mint most a fehér liliom ezek szerint nem diszkrét az opium és a fehér liliom illat de legalább tanultam valamit
sör helyett kevés vörös borral készült, a fűszerek nagyjából egyeznek, a köret a pirított toast kenyér mustárral és vajjal megkenve , tunkolni lábszár, 3 óra kellett hozzá nagyon finom lett:)
szia apocca, néha eladom, visszaveszem alacsonyabban, de tartom:) és tényleg igaz, bukni nem lehet vele kíváncsi vagyok, majd 1500-nál mit gondolunk:) esetleg azt, végre felfedezték a nagy alapok és veszik, veszik, veszik ...:)
apocca, egy gyerekvers elferdítve: "gyerekek, gyerekek, szeretik a tékemet sósan, sósan, jó ropogósan aki vesz, annak lesz aki nem vesz, éhes lesz " :)
erre emlékeztem, hogy ezt írtad régebben de 1000 felettre emlékeztem, de mindegy is, mert szépen halad a megérdemelt helyére és köszi, hogy néha idekacsintasz:)
igen 1000 felett, de emellett a forgalom is fontos (még az usd/huf is, de nem érdemes belemenni). Igy ezért írtam, hogy 1100 felé haladva, mert vélhetőleg ahhoz forgalom is kell, hogy odáig jusson:) Benézek szívesen ide is, sőt írni ( a telekom topikon kívül) már csak ide szoktam néha. Kevesen vagyunk, akik régóta itt vannak a pf topikokon és közben valóban és aktívan tőzsdéznek is. ( tőzsdén 10-15 évet aktivan eltölteni az nagy rosta, kevesen maradnak talpon)
2010-es nyári regisztráció mindkettőnké:) ma nem értem rá, gondolkodtam 700-as DH eladáson, de aztán gondoltam, nem sürgős amcsik jelenleg 570 pont pluszban, szép lesz talán a jövő hét ....
a sült rakott csirkemellszeletek tökéletes szalonnával és sajttal, felesleges bele a rommá sütött csirkemáj mustáros-joghurtos uborkasalátával és petrezselymes krumplival csináltam a csirkemáj egy külön kaja lesz de tényleg finom így a csirkemellszelet https://www.nosalty.hu/recept/sult-rakott-csirkemell
ebben az rv-ben bőven van le is út, fel is út le is út: ---a múltja fel is út: ---a jövője most a telekom lesz nálam a fő csapás, végre ! a 2 forint lépésköz miatt hatalmas napi kereskedési lehetőség nyílt meg előtte, napi 20 forint is benne lehet mától fogva, hurrá ! :)
apocca, telekom desszert:) cukros-fahéjas /és kevés citromlé, citromhéj reszelve/ görög joghurt a tál aljára, rá egy réteg babapiskóta, rá egy réteg meggy, és ezt ismételni, a teteje is a görög joghurtos réteg legyen, holnapra érik meg, de már belekóstoltam, mennyei lesz :) barátnőm tejföllel és málnával csinálta, azt mondta, az is nagyon finom ...
az új isten a fiával és a szentlélekkel együtt a telekom:) hívő lettem végleg:) készül az ebéd, rántott padlizsán és hozzá ez a jó kis krumplisaláta, de petrezselyem helyett oregánoval és bazsalikommal: https://www.nosalty.hu/recept/aszalt-paradicsomos-burgonyasalata
szerintem eddig jó, amit csináltam 985-ös tkom ma eladva 1030-on, 700-as dunahouse vétel tegnap eladva 770-en és abból véve 1000-en telekom , dunahouse roggyant most, tkom mögött hatalmas felhajtóerőket érzek , a blue, az blue
only all in:) néztem napközben, találgattátok, mitől megy, volt ma egy hír is, de szerintem veszik az alapok, azért a hatalmas megugrás, múlt héten az 1070-et úgy gondoltam, pár hét, mire meglesz 1000-től, és hipp-hopp, már közeleg 1000-es vétel 1050-en ma eladva, 1018-as tartva csodarészvény:)
leves