Se angyal, se jó kislány nem voltam, az biztos! Visszatérve a tőzsdéhez, az MTEL célár hihetetlen, fura hogy tavaly még 300 közelében is vergődött, most meg már 1100at is érhet? Ezek a szakértők a bolondját járatják a jó néppel? Otp egy éven belül megjárta célár ügyben a 12k és 20k is! Komolyan lehet ezt venni?
Igazából csak azt akartam kihozni, hogy milyen könnyen változik a szakértők véleménye, meg hogy 300nál még nem dobálóztak 1000+al! 760ról már bárki el tudja képzelni.
stayerke az otp-t splitelték , a richert splitelték, a 4ig-t splitelték, a telekomot még sosem szerintem ezt figyelte ki az enefi-rókafi- társaság is, hogy a telekom annyi, amennyi igazából és marhára értékes így
szerintem lekötötte a népek zöme állampapírban de ez lehet, jó is, mert gyorsabb mozgások vannak bizonyos papírokban a tőzsdén, mintha sok szabadabb pénzes lenne
valószínű, ami továbblendíti az appeninnt az lesz, hogy behoznak vagyonelemeket, amik még nem nyílvánosak erre tippelek hogy ez lesz az igazi "őrület" majd, ha nyílvánosságra hozzák
kezd ez az appeninn-történet a 2017-es konzumra hajazni ott is nehezen indult, aztán amikor mindenki azt mondta, ez már hülyeség, itt a vége, mert 180-ról 600-ig ment, utána lett 3600 ---idővel --- nem sok idővel, fél év alatt
4ig régóta 800 körül dagonyázik lesz a közeljövőben kb.1000 felkör benne csupán speka rántással, vagy kedvező hír esetén . Szerintem ettől nagyobbat fog szólni delta, nord rövidesen.
sok tolvajpapír mozog a bét-en barátnőm kérdeztem, mit csináljak 80 deka darált marhából azt mondta, nem kell nagyon gondolkodni, főzzek ki 6 tojást és csináljak egy jól ízesített stefánia vagdaltot, hozzá zelleres krumplipürét vagy zöldborsós rizst, ami rizibizi más néven a stefánia vagdalt : 80 deka darált marha, hagyma, fokhagyma, só, bors, egy tojás , friss zellerzöld apróra vágva, belegöngyölve a 6 főtt tojás sorba rakva, a köret a krumplipüré lett
megint csináltam egy adag kávés-rumos- grízpudingot és hozzá fahéjas meggyes szószt bejön mindenkinek a családban a kicsi annyit kért, hogy csináljak feketecsokiból szószt rá, amit még ráönthet na mondom, kisasszony, gyerünk, csináld meg , nézem , és segítek szóban, ha elakadsz csak 70%-os csoki, vaj, és kicsi tej kell hozzá megcsinálta:)
kint a kertben a lámpafénytől a hóban gyémántkristályok csillognak nagyon szépek látok 3 gyémántkristályt, amik különösen fénylenek kettőt beazonosítottam, a telekom és az appeninn a harmadik rejtély vágyálmok indulnak
Ma a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett városi ünnepség után a fogadáson olyan mennyiségű (és ezer féle) kaja volt, amennyit még egyben nem láttam! Döbbenetes, miközben mi mindenre meg nincs pénz, a városvezetés szemérmetlenül dőzsől! MTEL szerintem átmenetileg megpihen, App vagy pihen vagy nem, Otp talán korrigál pár százast. 4iget hagyjuk, ma is rendes forgalom és természetesen 800as záró. No comment.
stayerke, nincs magyar kultúra egy főizé néni benyögte, hogy a magyar kultúra egy ház, ami ránkborul nagyon nem szeretnék egy rámboruló házban lenni , aminek inognak a falai ja, a kaja, az fontos:) ünneplik a magyar kultúrát, és zabálnak :) "hurka, kolbász, szalonna, ez a magyar kultúra --böff böff, böff " szemérmetlen dőzsölés? nem ez a megszokott? a nép pénzén?
Hát nekem jól elment ez az utóbbi jó pár nap. US-t elengedtem ... szépen visszahúzták nélkülem ... ma már vettem Én is TKOM-ot ... de nem Short-ot az továbbra sincs ... persze már sírok is miatta. :-)
Na ez nehéz kérdés! Amiben biztos vagyok, hogy fél éven belül a mai árfolyamról bőven lekörözi a PMÁPot hozamban! Sajnos nem bluechip, szóval nagyobb kilengés is lehet, de ez csak annak gáz, aki napokban gondolkozik! Szerintem érdemes megvárni az osztalék bejelentést.
tegnapi 790-es eladás után ma nem hittem a szememnek :) 751-en kaptam 13:25:29-kor és azt hittem, nagyon rosszul döntöttem, mert utána még lejjebb küldték de aztán megnyugodtam és eladtam 765-ön:) appeninnben ma nem csináltam semmit, pedig lehetett volna abban is :) nem árt egy kis éberség ott, kezdik letekerni , ma még nem esett látványosan
ma zellerzöldes rakott krumplit csináltam vajas-tejszínesen sok fokhagymával, sajttal és sima sült csirke lett mellé, a kicsinek reszelt sajtos rizibizi lett a köret és elfogadta a sült céklát ! nagy haladás a sült cékla, de nem savanyítottam semmit rajta, ízlett neki:)
sok sikert holnapra mindenkinek, nem leszek, de azért beteszek vételeket és eladásokat, de nem jó vakon kereskedni, lehet, semmi nem sikerül, de nem baj
ja, és most olvasom a mai appeninn topikot, látom, hogy majdnem mindenkinek 320-ról és 370-ről van, nekem sajnos rosszabb a helyzetem, mert az 520-as eladás után 497-ről van, ma nem örültem, hogy láttam, 544-ig leadták, stopom nincs betéve, de remélem, nem adják le 500-ig , mert akkor nekem hiábavaló volt a 497-es vétel 558-on végzett, nem túl jó, de amcsik csak kicsit bicsaklanak , nasdaq pluszban
azt hiszem, a telekomra érdemesebb figyelni, hatalmas kilengés volt ma a reggeli 798-tól a 745-ig, de ez azt is jelenti, hogy aránylag biztonságosan lehet benne napi kereskedni , ami eddig nem volt jellemző
ja, egy kis összeesküvés-elmélet: bejelentette az enefi társaság, hogy 1,7 millió darabot vettek telekomból 550-en az nem kevés ma másodszorra fordult elő, hogy 790-től 750-ig leadták előtte 780-tól 750-ig nem lehet, hogy ez az enefi-társaság adta mind a kétszer? azért kérdezem, mert ezek képesek a saját papírjukat is sz@rrá shortolni
app lehet holnap újra 590:) de mit tudom én 460-ig lemehet? miért? nincs előtte 520? nem tudom nézni holnap, de beteszek vételt 510-re hátha hülyét csinálok magamból
Otp ma számomra váratlanul szépen néz ki, persze nem bánom, de azt már inkább, hogy 17100nál nem adtam. Most egyelőre nem kapkodok. 4ig meg csak a szokásos.
na és mennyi lett tegnap az appeninn? 590 :) jó hülyét csináltam magamból, hogy 510-re tettem be vételt:) nem igazán tudom figyelni a tőzsdét pár napig "láttam, nem fértél a bőrödbe felszedtelek téged elsőre " megjegyzés: egy kicsi úgy hallotta a dalt: láttam, nem fértél a bőröndbe aztán folytatta fantáziából: "szétvágtalak téged elsőre " :)
egy komikus előadóestjéből: éjszaka, suttogásra ébredek ---apa, egy kislány van az ágyam alatt ---milyen színű volt a haja? ---fekete tehát ha szőke hajú kislány van az ágy alatt, akkor nem őt keressük
elvetemültség: krumplis derelye kicsit sósan, megforgatva fahéjas porcukros-vajas zsemlemorzsában leöntve csokiszósszal nem az én ötletem volt, de isteni! :)
azon gondolkodom, ez a magyar tőzsde is olyan, mint a krumplis derelye nyakonöntve csokiszósszal és tojásfehérjehabbal a telekom holnap lezuhan vagy megy fel? remélem, fel amcsik jelenleg: dow: +192 nasdaq: + 162 sp: +34
Az a kis kaporszakállú Balin törpe kitiltatott 3 napra! Ma 790 alatti 4igeket becseréltem 16540es Otpre, meglátjuk. Azért még maradt bőven 4ig, de most már Otp is van látható mennyiségben. MTEL még pihenős szerintem, kb 720 körül vennék, de nehezen tudom elképzelni, hogy oda lemegy.
ma semmit nem tudtam kezdeni appeninn trotty trotty telekom trotty trotty kispapírjaimban az egyiken kívül semmi érdekes marhapörköltet csináltam nokedlivel és uborkasalátával, semmi kísérlet, csak nagyon finom lett
Otp alj kerestetik! Azt hiszem hamarosan még egy kevés 4iget becserélek otpre, aztán ez később fordítva is meg fog történni! MTELnél is érett már ez a kis pihenő, de komoly zutty tuti nem lesz.
leves