Egy gimibe sporttagozatra. Közben megszólított a férjem, hogy azonnal egy kis bujaságra vágyik, hát teljesítettem eme vágyát! Most kipattant a szemem egy időre!
lánykád hova felvételizik? igen, a hólopás vicces történet, a részletek: a fiúk összedumáltak, hogy a lányok hóemberépítését ellopják harc lett, hólopás, aztán a lányok az összes lopott hóval megágyúzták a fiúkat, mert azok menekülőre fogták , és a gyáva fiúk menekültek a hógolyók elől aztán összecsapott a "két hadsereg" és a fiúk menekülőre fogták , a lányok győztek tanulság: hófiúként soha ne kezdj egy hólánnyal:)
Egyetértek, tényleg gyanús a 4ig forgalom, de már nem forgolódok rajta, majd, egyszer. A hó lopás igen csak egyedi történet!😁 Nekem délután csak natúr húsra futotta, meg gerslire! Hétvégén felvételizik a lányom, fiam mindkét nap foci, nem fogunk unatkozni!
stayerke, valami átok ül a 4ig-n, nem is értem, mert tényleg látom az ide-oda tökfelesleges forgalmat a semmin drukkolok neked, hogy tényleg ki tudj szabadulni még azt is el tudom képzelni, hogy valami hirtelen őrület lesz benne, úgy értem, felfelé, mert szinte már gyanús ez a teszetoszaság
tegnap 09:51:04-kor eladtam az utolsó 50 darabom 1410-en, amit 1401-en tegnapelőtt vettem , tehát béke a részemről és mivel szupertolvajnak gondolom a papírt --- a legjobb mutatója a 802-ig lerántása volt --- szerencsére megúsztam, hogy a lerántásban 810-en, 912-n és 1200 -on kaptam, amikből sikeresen kijöttem, és az utolsó 90 darabom 1850-en tudtam eladni , és mivel tegnapelőtt kaptam 1401-en, de már meg is bántam tegnapra, visszaadtam 1410-en és szerintem nagyon jól tettem nézve a mai lerohadást nap nyrt tolvajpapír 2
drágáim, ma távol maradtam a tőzsdétől, nehogy eladási mánia törjön ki rajtam, a telekom már 20 forint/ rv pluszban nálam, az appeninn 67 forint/ rv pluszban ma 4 órán át főtt a marhahúsleves, aztán vadasmarha lett a levesből kiszedett húsból, esett a hó, gyönyörű havas minden, világít még este is a kert a kicsi szerint a suliban ma semmi nem történt, aztán elkezdett mesélni, és kiderült egy "indul a bakterház"-féle őrület, a gyerekek egymástól havat loptak---- sicc! nem vicc! ---- aztán hócsata, aztán a gyerekek egymást döntögették a hóba, nagyon jó történet :)
Olvasom az mtel topikban, hogy milyen ebitda növekedést várnak és az a 35% 2025re benne is van! Akkor a 4igben(ami kicsit visszább van az úton) mennyi van? Kicsit szélesebb a portfoliója, ők is emelték a díjakat, EU támogatott cég lett, stb.
4ig szenvedély? Inkább csak sima ostobaság, mert valóban ráérne még később beszállni! Viszont abban nem értek egyet Palival, hogy csak 25% van benne, ha kicsit jobban a mélyére nézne, valszeg ő is többet mondana, csak hát még nincs itt az ideje! Írjátok fel: április 30án rá kell nézni a hírekre és a 4igre!
Jelenleg tényleg dagonya, de idén lekerül a lepel, app és mtel is halott volt sokáig, aztán feltámadt. Egyébként futottam azokban is 1-2 kört, csak kiugrottam a száguldó vonatból! Ez van, van élet ezen túl is!
Kegyetlen ez a 4ig mánia..abból apénzből mtelbe appba szétkeresné magát az ember..a 4 ig meg megvárja..De egyébként is mennyi lenne 4 igbe max 25 százalék ? már tul ugrotta az app..pl... egy fillért nem tennék bele...
EZ jó : ) Csak beteg ne legyél! Hajat elveszthetsz másért is! Inkább nem emlegetem. 4 ig 760 ról van nekem is. Hatott rám a szenvedélyed! Vagy,hogy is mondják ezt? :)
Ahogy te elégedetlen vagy a vodával, úgy más meg a telekommal. Az Mtel pl tavaly is ilyen jó cég volt és az árfolyam? 4ignek sok hitele van, de milyen kamattal? Vicc. Ebitda? Majd csak figyelj...
Az mtel es 4ig 2 kulon focipalya... egy nagy nemzetkozi ceg kb vegtelen penzzel es egy hitelekben fuldoklo eppenhogy elfohadhato szolgaltatast nyujto (vodafone) ceget probalsz osszehasonlitani... van, hogy a voda honapokig nem tud szamlazni az ugyfeleknek, mert rendszert valltottak... en meg szolgaltatot
Nekem az a fura, hogy App, Mtel stb funda rendben, mi sem természetesebb manapság, hogy megy fel ezerrel! Akkor a 4ig miért szarozik 800 körül hónapok óta? Ötletem van: amiért az Mtel meg a többi manapság nagy sztár is tökölt odalennt évekig! Abban biztos vagyok, hogy idén, főleg a második félévben jöttök még az én utcámba! A kérdés hogy addig miről marad le, aki 4igben parkoltat pénzt? Nemrég az App is csak úgy megindult és dimenziót váltott, az Mtel is kilépett az árnyékból! Ami jó hírek megindították az Mtel-t, az mind jelen van 4igben is, meg még sok minden más is. Nem engedek ebből, de nem is akarok itt kampányolni, szóval lapozzunk!
ez a 4ig olyan lehet, mint az indul a bakterházban a nyanya: ---fogadjunk, hogy 3x szólítom és kijön az ágy alól ---nem megyek na, jöjjön ki ---nem megyek na, jöjjön ki nem megyek na, jöjjön ki nem megyek --akkor maradjon ott
Sportszemüvegnek "törhetetlen" lencséje van, a szára pedig részben vagy egészben olyan, mint az úszószemüvegnek. App funda rendben van, hihetetlen, hogy milyen mélységet megjárt az elmúlt években, opus szintén. Viszont ha az MTEL is eljutott az oázisba, akkor már csak egy papír van, ahol még nem kapcsolt a jó nép! Majd április 30.án rájönnek, ez pedig nem más, mint a ...
mondjuk ez így nem igaz, hogy a régi barátnőm traktoros lett, csak van egy birtokuk és nagyon szeret néha traktorozni kirázza a lelkedet? --kérdezem ---kiráz mindent, minden rosszat ---- mondja a dühegér, aki traktorozik:) nagyon kicsi termetű nő:) bejöhet a "nagy mercedes, kicsi farok" --mondás :)
randomly, írtad, hogy gépszerelő vagy ne haragudj, hogy leéváztalak nemrég bár egy éva is lehet gépszerelő egyik régi barátnőm traktoros lett és iszonyúan élvezi :)
gondolkodom ezen az appeninnen még a végén tényleg sztárpapír lesz a magyar tőzsdén a fundája alapján meglehet de még nem tudom, milyen kavarások lesznek ott annak örülök, és ezt komolyan írom, hogy nem láttam ma a nagy felszáguldást, mert hajlamos lettem volna adni a 497-es vételt
nem 1000, hanem 962 forint 1 liter spar uht tej ........ 209 forint 15 deka búzadara ..... 49 forint 10 deka cukor............ 36 forint 1 kiskanál instant kávé ...... kb 20 forint egy fél tábla fehér csoki ...... 150 forint /spar-os, 299 forintos, főzéshez jó / vaj , 1 kiskanál ...... kb 30 forint rum aroma néhány csepp .... vegyük 10 forint ez volt a grízpuding, kávés-fehércsokis a meggyszósz: múlt héten volt akciós a sparban a 450 grammos magozott meggy fagyasztva, ha két zacskóval veszel , 419 / zacskó a szószhoz egy zacskó kellett ...... 419 forint cukor 5 deka ..... 18 forint fahéj egy kiskanál ..... mondjuk 10 forint étkezési keményítő egy kiskanál, amivel kicsit behúztam a meggyet, hogy szószos legyen ............kb 10 forint csipet só a grízbe és a meggyszószba, mondjuk ..... 2 forint összesen 963 forint jött ki ................................. az egész kávés-fehércsokis grízpuding és a meggyszósz összesen több, mint másfél kiló lett, 12 pohárba osztottam el , és 963 forint osztva 12-vel = 80 forint / pudingadag a gyümölccsel együtt
nem adtam a 497-es appot, igaz, nem is láttam a délutáni futamot, talán adtam volna van ott valami, amit még tényleg nem tudhatunk mert a szit-et tudjuk, a 740-es könyvértéket tudjuk, de valakiknek elég sürgős a vásárlás ma csak a 468-on eladott telekom lett visszavéve , miután látszott, nem alázzák tovább ezek a szemüvegek ... nem olcsó mulatság ...
A gyerekeknek egyelőre csak a napközbeni szemüveg lett megrendelve, az viszont 140ből meg lett, sajnos a sportszemüveg úgy néz ki, hogy fejenként lesz majdnem ennyi...
Ma amikor délelőtt látszott, hogy otp megint nem fog lejönni értem, kivettem a megbízást és hasraütésszerűen 520ért appot vettem. Valamikor 546on el is kelt, de látom a záró is annyi lett. Nagyon erős a BÉT, kezd gyanús lenni! Kíváncsi vagyok, ha jönne a lejtmenet, a 4ig akkor is 800 lenne?
Én gépszerelő vagyok ... 2-3x-át kérem el egy órára mint amennyi az ebédem. Egyszerűen nem tudok nappal főzésre időt szakítani mert akkor nem marad időm dolgozni ... csak sötétben ... akkor meg már nem fogadnak az emberek. Van hogy ha kemény a meló 15.000 a napi kaja csak nekem ... :-) félelmetes ami itt folyik.
Szia! Az optikus a lenyeg. A jo optikus aranyat er. Sajnos tudom. En evek ota ugyanahhoz az optikushoz jarok, az egesz csalad 1920 ota ezzel foglalkozik. Nem oket reklamoznam, de fontosabb a jo szemvizsgalt es a a jo lencse mint a keret. Kell hozza a jo szakember! A vasarlokozpontokban ki van adva a napi min 5 szemuveg eladas bizonyos boltokban, es gatlastalanul soznanak rad minden vackot. Pl olvaso lencsenel vizlepergeto funkcios lencset.😄 No egyszer ekkor mondtam, koszonom erre nem lesz szuksegem, mert nem szoktam zuhanyzas kozben olvasni🤣😉 okosan!
igen, én csak sárgarépa dupla árakról írtam, szemüvegek tekintetében pedig tényleg hatalmas különbségek vannak, szerencsére a szemem még jó, csak 1-es olvasószemüveg kell a géphez, de szerintem csak azért, mert lusta vagyok mereszteni a szemem --- már ha időnként kell figyelni valamit --
Ha már különbségek! Holnap szemészetre viszem a két csemetém, fejenként két új szemüveg(mert a sportoláshoz speckó kell) azt hiszem egy vagyon lesz! Jól meg kell gondolni melyik optika legyen a befutó, mert simán 100.000-s különbség is lehet négy szemüvegnél!
például nagyon szeretem a sárgarépakrémet, hagyma, fokhagyma, só, bors, zöldségalaplé, petrezselyem, keményítő és kész is , vajas piritóson imádom csak nem mindegy, hogy 570-ért veszed a sárgarépát vagy 270-ért
stayerke, csak egyszerűen főzni és sütni kell és akkor harmadannyi minden, mintha készen veszed ezt a grízpuding receptet nem olvastam sehol, magam találtam ki, de azért megnéztem, mi ez és igen, én is érzékelem, hogy megint minden drágul, hihetetlen átverés megy nagyon kell figyelni, hol 570 a sárgarépa kilója , hol 270 elképesztő különbségek vannak, ha nem figyelünk
Nem akarnék politizálni, de amióta megmentett minket jó kormányunk az árstoppokkal, azóta valahogy minden extrém dráguláson ment át! A mai tőzsdei tevékenységem a nullával volt egyenlő! 4igtől már fuldoklok, Otp még nem jött le értem. Mtel és App egy kicsit megpihen, pedig már majdnem az égig nőttek...
aki a-t mond, mondjon b-t is a mai b: barátnőm mondja, hogy imádja a grízpudingot, az aldist utánanéztem, mi a franc az tejbegríz alap, dúsítva ezzel azzal, mellé gyümölcsszósz kis miniatür tégelyben na mondom, oké : 1 liter tej, + búzadara, pici só, cukor, vanilia, ez az alap aztán: nagyon erős feketekávé fél csésze + rum ez az ízesítés aztán: egy fél tábla fehércsoki + olvasztott vaj + kicsi tej :ez a dúsítás ezzel kész a grízpuding alap aztán: 450 gramm meggy kiolvasztva + cukor + rum + fahéj +pici só kész is a meggyszósz az egész12 pohárba fért bele, kb kiszámolva 1000 forintért, ----a meggyet fagyasztva 410-ért vettem , az a kis aldis grízpuding 290/ darab, én kiszámoltam, a 12 pohár csemege kb pohárra lebontva 80 forintból jött ki, friss, finom, tartósítószer nélküli ezek szerint az aldi több, mint háromszoros árat keres egy eladott grízpudingon
gondolom, azért nincs új short, hogy szivassanak ma szabadnapom volt a tőzsdétől, "kihevertem" a tegnapi appeninn nyerőt, a tegnapi 497-es visszavételt meg értelmetlennek tartottam ma adni benéztem dél körül, de semmi érdekeset nem láttam ja, enefit 184-es vételt eladtam 192-n, nem vettem vissza , nagyon pici nyereség lett , csak 400 darabom volt onnan --- tegnap kellett volna adni az egész cuccot, ma már megint dőlt be a szerencsétlen
megkósolta a tojáskrémet, azt mondta, nagyon finom az illata és az íze borsókirálykisasszony megevett egy toast kenyéren tojáskrémet nagy haladás ! :) de a hal és a rizs nyert nála nem baj az emberiség is apránként ment a holdra, az egér meg a marsra:)
:-) A certifikát ugye többet hoz ... és többet is visz. Most nagyon sokan kiléptek így 11 egész valamennyi szeres tőkeáttétel volt már a végén. Ha megfordult volna akkor 11x hozama lett volna, nem lett. Ez ilyen ez a tőzsde. De a neheze még hátra van, mi legyen a maradék MTEL -el ... Ugye nem adtam el, gyakorlatilag a short nyitás másnapján már dönteni kellett volna, de nem döntöttem se shortot nem zártam se long részvények nem lettek eladva. így igazából fogadtam fel is le is ... és a végén buktam , ez van amikor nem látod jól az irányt. Meg úgy valakitől olvastam bukóban nem adom el! :-)
leves