Javítanám: árfolyam szempontból folytatódik zsugorodási sztori! Én elhiszem a kopasznak, hogy 3x ennyit ér, de nekem az időtáv azért nem mindegy. Amíg eldől, máshol próbálkoznék, úgyhogy a felét adtam bukóban 780-790 között. Kb -5%, ez a cél, hogy visszahozzam. Egyelőre kisebb app vételek 412,407.
Én meg este nyolckor majdnem leharmadoltam a US pozícióm ... de szerencsére elálmosodtam :-) Majdnem 1% húztak rajta zárásig ... az ilyenek nagyon fájni szoktak ha kimaradok. :-)
stayerke, dönts okosan ! nem féltelek, jól fogsz dönteni én meg kérek reggel egy bohócjelet, mert mindig előre belelkesedem, mint egy csörgősipkás , aki előre iszik a medve bőrére de ha a piros és zöld almát küldöd, annak is örülök majd :)
persze, csak viccelek:) de jó lenne egy nagy futam holnap az appeninnben, már annyit totyorgott az utóbbi időben , ha holnap lenne egy szép megerősítés a mai kitörésre, nagyon boldog lennék :)
Igen a fotód alapján :-) Ma a grafikonokat elnézve azt gondoltam minden broki bekokózott... Csak a nagyok grafikonját néztem.... Amúgy én jelentem, kipucoltam a csizmám már ma :-) Valamiért úgy érzem, hogy lesz benne egy kis zörgős mogyoró, a piros almát meg Te kell fel rakjad a posztra :-)
Abban igaza van, az Évának, hogy magadra hallgass, olvass utána cégeknek. Nézd meg a BVPS-et. P/E rátát. osztalék fizetési rátát, sztorit, aztán hozz döntést. Mennyire likvid a papír azt is nézd.
14.500-at hogyne érne meg, nem lesz világháború, jövőre bent van a pakliban, hogy nyer Trump. Ha nem nyer akkor is a háborúnak vége előbb-utóbb utána meg irány a 34.500. 4300 ft/rv. az éves eredmény. Fogok venni jövő héten is OTP-t.
stayerke, most is befolyásol a vágyam, hogy az appeninn 520 hamarosan meglesz DE ! egyet ne csinálj ! ne tegyél magadon erőszakot! egyébként randomly jól írja, hogy minuszban nem adok olyan papírt, amiben hiszek például mi lesz, ha váratlanul megindul a 4ig valamiért, és eladsz minuszban? rengeteg papír volt, amiben nem vettem részt csak az appeninn, a cig és egyszer a takarékjenő volt nyerő nekem és sok papír durrant, amiben nem vettem részt és akkor mi van? mindenhol nem tudok lenni , mert akkor nem éva lennék, hanem évák :) de most egy ötlet: van szabad pénzed?
Olvastam, hogy az USA-ban eltel egy darabig. Most, hogy kiderult egy honapban szulettunk es Eva pedig a druszam, elarulod melyik allamban? Nem veletlenul kerdezem😉
MHBJ fura.Én elkereszteltem a magyar kriptónak :)))) napon belül is akkorákat tud mozogni,hogy ihaj-csuhaj. DE. A tegnapi dojira ma megérkezett a zöld gyertya naposon,amit vártam,nagy valószínűséggel.Tehát ebben is lehet,óvatosan technikai mankókat használva mozogni. Minden ember aki 23-án született,csak jó ember lehet :DDD
Ehhez a szammisztikahoz nem tudok nem hozza szolni... elnezest ha tolakodasnak veszed. Szamomra fontos emberek szulettek ugyanazon a napon. Neha 3-as csoportom is van 😀 ilyen az elet ,,nincs okozat ok nelkul,, Mostmar az a gyanus ha valakit kedvelek es nem tudom kihez kotni... Amugy MHBJ eleg fura. Ot a nagymenok tenykednek....
Hát minden lefelé húztak, de fogom őket immár már két kézzel :-) nemadom, adom, nemadom, adom ... US úgy megy lefelé ebben a pillanatban hogy már óránként 1% ... már ott tart hogy ma nem adok el semmit. :-) Ha most eladnék akkor a PMÁP többet hozott volna ha abban lenne ...
Én inkább a topicgazda módján csinálnám ... veszteséggel nem adni ... annyit csavarva rajta hogy nem mindent adnám veszteséggel. Csak azokat amin kis a veszteség és minimum pakkal 80-90.000 ahogy bróker jutalék engedi ... nekem ugye 0,0045% ha neked kevesebb akkor lehet 70-80.000 is egy pakk ... nem ismerve hogy mekkora a pakk. A heti ki-be az iszonyat drága ...
Beragadva a 4igbe bámultam ki a fejemből! Annyi papírt meghúztak az elmúlt pár hétben, pont a 4ig kimaradt. Ciki. Palival egyetértek, dobni kell valószínűleg kis mínuszban és keresni valami életképesebbet, ez vakvágány!
már a múlt hétre vártam,de nehezen adta meg magát. MBHJB is jó volt ma hozzám. sikerült 2X-er is napon belül nyereséges tradet elérnem. OTP....ááááá. belevettem 14265-nél,de már 14370-en elkótyavetéltem.Pedig hónap utolsó kereskedési napján gondoltam,hogy felhúzzák ,rendeznek egy kis kirakatot :DDD Nektek hogy sikerült a novemberi zárás?
A 100 körüli opus is furcsa volt, meg a 10k alatti Otp is! Ne befolyásoljon a saját vágyad (pont én mondom?), attól hogy poziban vagy, próbálj meg objektív maradni! Ha már nekem nem sikerült... Zsuzsa a tkom rés kipipálva!
Nagyon mérges vagyok a 4igre! Pár napja írtam, hogy a héten talán szabadulhatok és akkor OTP, erre az elszaladt. Dec 13 előtt még appeninn, erre az is elszaladt. Hú de tele a tö...!
De nagyon sovány a forgalom. A pakkom nagy része biztos repülne 830-50 között, nálam nem így néz ki egy hosszabbra is biztonságos papír. Tippem (és vágyam) szerint max 840-50ig lesz felhúzás egy héten a belül, aztán magára hagyják. Ennek a részvénynek még több idő kell az igazi áttöréshez, emiatt nem lesz sláger a kövi hónapokban, majd talán jövő ilyenkor.
na? nutexbe és nord-ba beszorultak? szabadítsátok ki willit vagy magatokat :) tőzsdei ajánlásnak nem minősülő szöveg mindenki kínlódjon, ahol tud méghogy vége a nutex 17.5-ös és a nord 22-es csúcsnak egyikben sem volt igazi rali na gyerünk télapó , fagyasztott minik télapója:)
ebben a számmisztika annyi lehet ---tőzsdei szempontból ---- hogy rengeteg ember szorult be nutex-be 30 fölött és szerintem rengeteg ember nord-ba 30 fölött , akik várják a kiszabadulást, de az nem jön jöhetne, ha vennék ezeket el kéne kezdeni venni ezeket is éljenek a kicsik ! a két bors ökröcske ....hegyeket tudnak vinni a hátukon
nekem régebben :DDDD hiszen ahogy mondtam 23-án születtem.December.A legtöbb ember aki fontos ,vagy fontos volt szintén 23-án született.Fura Biztos valami számmisztikus dolog. :))))
leves