Mindegy mit írunk, a realitás és az ész érvek alapján jóideje nem szabad kereskedni ezen a mutyi tőzsdén!! Talán a bluek tükröznek némi értékalapú, reális eredményt. Többi más szinte totál lutri!!
hát ja est tényleg szépen áll a többihez képest.setet meg valakik küldik le már 650nnél gyanus volt hogy tömés.utána meg már folyamatos lenyomás van, volt egy visszateszt kicsi és egy fellángolás tán sortolták.pémteken,vettek vafy 170k részvényt 15 perc alatt
Nekem alig volt régebben is, most nincs és nem is lesz egy db se. Hali okosan adogatja már hosszú ideje, Sobadi bízik a csodában tovább. Az utolsó kapcsolja le a villanyt.
Én nagyrészt biztonságos estmédiámból adtam el hogy tudjak venni még a nyáron ezt a nyomorult setet. Így utólag öreg hiba volt, de hát ugye be harangozták az ezres tőkeemelést. Meg ugye reméltem hogy ezt a nagyszerű splitet legalább 800 ról indítják. (Hogy ennek is mi értelme volt??) Legalább én hülye ne vettem volna sokat belőle ,így nézhetem a több milliós virtuális bukómat ebbe a szarba is. Mert tuti hogy le kúrják 100 alá is nagyon úgy fest, addig nem nyugszanak!!! Én már nem vagyok hajlandó hígítani!! Ha vissza mászna beker áramíg (123) Valószínűleg kibaszom a francba, ha látok kecsegtetőbb lehetőséget. Bár legjobb lenne készpénzben ülni ,nem továbbra is ezt a posvány tőzsdét erőltetni😀
az a vicces, hogy most már olyan szintről vannak vételeim nem is egy papírban, hogy egyetlen huszárvágással ki tudnék hozni kb 17 milliót minimális veszteséggel de még megyek lefelé vételekkel , mert izgalmas és persze az üde kivétel ma /est/ mutatja, hogy amit reménytelennek gondolsz egyik nap, az másik nap elmegy
leves