engem még a kicsik közül nagyon foglalkoztat az appeninn amikor kijött a concorde /enyhén szólva nevetséges / célára 730-ra, kicsit meg is indult, de 460-tól visszaesett, és megint lent vegetál , pénteken 408.5ön kaptam ---- van belőle legmagasabban 454-ről is ---- folyamatosan veszem, jó lenne egy 500 forint elérése benne
csak azért volt a két ötlet topikcímekre, mert világosan látszik sokszor, ki tőzsdézik bátran és okosan és ki úgy, hogy nem is a saját kötéseit figyeli elsősorban, hanem másokat gúnyol, kritizál és rágalmaz a /még/ kék bolygónk miatt nekem is a kék a kedvenc színem
vevö beállt ,viszont elötte igencsak megtépték,és ez már többet is jelenthet.mint akkor.amugy kömmyü lenne beinditani ,mindenki a csodát várja ott ,csak pénz kérdése ls ha eleget megy akkor ráugranak a spekák is utána meg minden más
100k volt plusz elé álltak,szerintem 120 ig elmegy hétfön ,viszont ha komoly a dolog lehet huzzák valamiért. futur lehet csak tényleg a belsö vétel miatt volt.viszont ha seret valaki k nagyobbak eladták 650 körül lehet azok kezdték el venni vissza 110 körül aztán most visszaveszik 130 ig igy generálnak egy ralit.kiv vagyok
kis jövő heti előrenézés: futurtól nem várok sokat, valószínű csak visszahúzták 100 fölé, hogy ne menjen el mindenki kedve tőle set érdekesebb lehet: sok-sok hónapja volt, hogy beállt zárásra 70 000 vevő, akkor kb. lehetett is azonosítani, ki volt pénteken a 115 000 vevő 115 forinton okozott nekem egy kis deja vu-t ....
Aida, üdv újra:) nekem még két topik hiányzik a fórumról az egyik lenne a "boldogság kék madara" a másik : "a sárga irigység penészmadara" vannak ötleteim, ki hova való lenne, de én nem írnék egyikbe sem, nekem zellerként jó itt a levesben:)
hiába kicsikkel kereskedem főleg, a stílusom nem tudom elválasztani egymástól off a richterből, on a cig-be: nézem, jól felbolydult sok ember a cig miatt, a cig-ben "katasztrófatúristának " neveztek ki, pedig én igazán és a saját bőrömre vettem a papírt pénteken, 236-5-ös vételem után jöttek a hatalmas eladók, persze, hogy beálltam venni 233-tól 225-ig minden szintre, 232.5-ön kaptam legalul, azt a tételt el is adtam 242-n, a 236.5-össel kivárok úgy néz ki, jó időben "vernyákoltam" :) majd utólag kiderül
sajnos csak egy "törölt felhasználót" látok, de a beírásod megmaradt, de köszi a beírásod, már lett egy elképzelésem, hol adom, amit persze felülírhat bármi
Üzenet az űrből: Gyj valószínűleg nagyon jó lesz, mert ezen a szinten is veszik, mint a cukorkát. 5300 minimum elvárás - 5600 sem kizárható. Továbbiak szerdán, mert papagájtámadás érte a bázist. :-) Részletek a kevenc papír topicban. :D
nem szeretnék veled vitatkozni, sajnálom, hogy este fáradtan számot tévesztettem, kereskedés közben nem fordul elő és ez a fontos én gratulálhatok neked ma valamilyen kötésed miatt? szívesen megteszem, ha beírod
Hat azt benéztem sztem de nagyon.honapok óta kb 5-6 hozzászólásom volt a futur topikban.Vagy tedd meg azt a szívességet hog belinkeled ide az en ÁLLANDÓ Dunán ellened.
amikor 17-et írtam, javítottam 97-re, de a futur is járt a fejemben, de úgy látom, nem hagysz ki semmit, hogy kötözködj te vagy az, aki állandóan dumál ellenem a futur topikban, tudom, mert olvasom szóval ha jószándékkal jönnél, nem abba kötnél bele, hogy 97-et írtam
a direkt kötözködést nem csípem te állandóan kötözködsz, emlékszem rád remélem, a számtévesztésem miatt nem kérdőjelezed meg , amit írtam sokat nyertem ma futurban és set-ben
:))) micsoda hét volt:) hét elején azt hittem, megbolondultak a kicsik, illetve bolondítják őket lefelé persze vettem, vettem ,vettem mára beértek a dolgok, nem mindenben, de a futur és set remek lett :) set-ből gyűjtöttem be többet egyébként, mert volt egy 116-ig felívelése, és utána 112-től 17-ig vettem sokat futurból szinte nem lehetett gyűjteni, csak tegnap hirtelen dönteni a vétel mellett
tényleg lehet egy őrangyalom, és azon kívül van bátorságom is a harmadik dolog, hogy időben nem tolódott a nyűglődés, tegnapelőtt vettem 98-on, megfogadtam, hogy várok, tegnap , amikor rányitottam futurra, 85.9-en láttam eladót, na mondom, az anyád, megveszlek, de kikapták és csak 87-en kaptam szóval csak egy gyors szívszélhűdés és még gyorsabb döntés volt, hogy veszek
mondjuk tuti van fent egy őrangyalod, mert futurban tegnap 86 körül már biztos nem volt őszínte a mosolyod, de aztán mára nullszaldó körül lehet a pakkod.
leves