nem én voltam ma az emelkedés akadálya, vártam majdnem nap végéig de a könyvet nézve nekem az volt a megérzésem, hogy ha megveszik a 108.5-öst és a 109-est, hipp hopp 112-nél lehetett volna az árfolyam csak 112-nél állt sok eladó
ja, és nekem nagyon fáj a balfékségem miatt elmaradt nyereség nem az fáj, amit tegnap HoStrucc írt, hogy vannak elmaradt nyereségeim, mert az óhatatlan, hogy ha pattogtatok ki folyamatosan, akkor mondjuk csak fél-nyereségeim lesznek, bár én azért pattogtatok, mert fogalmam sincs, meddig viszik szóval a félig tele pohár nem fáj, de a teljesen üres --- a mai --- az igen
feel, nem indult meg a wallis, pedig vártam nagyon reggeli 108-as eladásom után beálltam venni 106.5-re és kaptam is: 2019.11.15 16:07:04AutoWallis Vétel 3000 db 106.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5743384 aztán vártam, vártam, és elkezdtek a makik beugrálni eladni 108-ra én is eladtam, mert ma alig kerestem mással : 2019.11.15 16:51:18AutoWallis Eladás 1001 db 108 Ft áron teljesült (szerződésszám: 574404 2019.11.15 16:56:00AutoWallis Eladás 1999 db 108 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5744046, ma a wallissal kerestem 9400 forintot, est-ben 2400-at és enefi-ben 3700-at, szóval ma összesen 15500 forint sikerült, mert balfék voltam de az vigasztal, hogy a hétvégi szülinapi ünnepség húsai és sütijei legalább meglesznek belőlük:)
ma sokat gondolkodtam, volt időm azon, amit műveltem, illetve nem műveltem est-ben megint igaz lett, a tötymörgés nem hoz nyereséget gondoltam, nem állok be szintekre nyitás előtt, hú, de okos asszony leszek hát oktondi tehetetlen idiótának éreztem magam és nem elég, hogy elszalasztottam a szintenkénti jó vételeket est-ben, még 129-nél sem kapcsoltam nem is értem, mi volt ma velem ellustított a tegnapi nagy nyereség, pedig nem szabadna ma egyetlen kötés sikerült est-ben , egy tegnapi vétel mai adása, nem vettem észre tegnap, hogy volt 1K-m 134.2-ről ezzel párosítottam ma: 2019.11.14 14:32:19ESTMEDIA Vétel 1000 db 134.2 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5741217 2019.11.15 15:39:48ESTMEDIA Eladás 1000 db 137 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5743680, "hatalmas nyereségem " is lett, 2400 forint:) "megérdemeltem" ezt a pocsék napot est-ben
idén már jóval kevesebb alsó/felső limites ármozgás volt a BÉT-en, illetve ha valami nagy gebasz volt egy papírral, és mondjuk 3 napon keresztül limittel esett, akkor se tudtál kiszállni, mert vevő oldalon nem volt senki, eladóin meg beállhattál x+ezrediknek, értelme nem volt, mert eladni nem tudtad. másnap ugyanez csak -15%-el lejebb stb. tehát csak időben húzta el a mostani rendszer hogy kialakuljon az új egyensúlyi árfolyam, a nagy buktától úgysem védett meg.
nem kaptam est-et lent, 125.2-re álltam , benéztem egyetlen mai nyereség eddig ezen az álmos pénteken wallis:) 2019.11.15 09:07:39AutoWallis Eladás 2500 db 108 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5742119 a 105.5-öst adtam
igen, próbamosásnál ugrált nagyon, lányom utánanézett , és kivette a csavarokat ő nagyon ügyes, megszerel mindent, de ezt a szintezést a lábakkal kell megoldani még köszi neked is
A szállításhoz használt rögzítéseket a hátsó részén a gépnek, kivették neked? Családunkban is volt már olyan, aki több hónapig is ugráltatta szegény gépét.
Jo reggelt,Eva most nezd meg az Estmedia konyvet a vevoi oldalt.Eltuntek a pufferok mintha sosem lettek volna.Ilyen akkor a konyv,ha nincsenek ott a fiuk.
holnapra: mivel olyan kavarások mennek, megint fogalmam sincs, mi lesz set megy tovább? est esik? cig esik tovább? wallis szokás szerint vissza? appeninn 397-402? opus 107? ott 1 érdekes, valami vevőféle mozgolódik benne HAVÁNYLILA GŐZ-öm sincs, mi lesz:) megyek halványlila gőzben aludni:)
zsoltee, az hülyeség, amit napközben írtam? mármint a "hali-városi-legenda"? szóval hogy hali jött vissza a set-be? csak azért kérdezem, mert ilyen nagy erővel felrántást mindig halitól láttam
eddig is off volt, de most bőven az lesz: az én kis öreg mosógépem nem ugrált, egy hatalmas vadvas volt, de úgy mosott 30 évig, mint az álom akár telepakoltam, akár nem megadta magát, már csak 1 programon futott, de azon is tökéletesen nesze neked fogyasztói társadalom lett egy bakkecske mosógépem helyette, ami csúszásgátló szőnyegen is vándorol:)
tudod, ez olyan szőnyeg, ami mosógép alá való, olyan szőrös izé, és pont rajta áll a gép, még kisebb is, mint a szőnyeg, mégis mindig vándorol szóval akkor a csúszásgátló szőnyeg alá csúszásgátló csíkot --- marha jó :)
A lejtést ellenőrizheted sima vízmértékkel.Ha az a gond ki lehet korrigálni.A mosógép centrizésnél nálunk is mászkál,mindig igazítani kell rajta,leginkább úgy, hogy tele pakoljuk,akkor marad helyben.Ha a vastag gumilap van alatta,elvileg nem mászkálhat.
az a gyanúm, hogy lejt a fürdőszoba padló közép felé, de hogy akadályozzam meg , hogy ne induljon el? tömjek papírt a szőnyeg alá, amíg mos a gép, vagy mit csináljak?
gyerekek, ha valaki ért a mosógépekhez: a költözésnél vettem egy új indesit gépet, nem azért, mert nagyon kellett volna, de a régi jó német vasmosógépem 30 év után kezdte megadni magát, már csak 1 programon futott, igaz, tisztára mosott az is ez is tisztára mos, de megőrülök tőle, minden centifugálásnál előrevándorol 3-4 centit , pedig az a szőnyeg is alatta van, ami ezt megakadályozza, na azzal együtt jön , és hiába mondom neki, hogy maradjál ott a helyeden, csak előretülekszik a mosás végére és mindig rángatnom kell vissza
lassan már idiótának érzem magam, hogy vettem tegnap 106-on és 105.5-ön na jó, felírom mindehova, hogy "majd holnap" tudod, mint az egyszeri ember, akit e miatt nem tud elvinni az ördög:)
116, 118-ról maradt még egy adagom, mert adok esélyt, hogy esetleg 130-ig is elmegy akár ---- ha nem, akkor ennyi volt ma 3 milliót hoztam ki vele szabd pénzként
de hogy lehet, hogy sosem indul meg? már nagyon sok kispapír kezdett emelkedésbe, ezen meg átok ül hogy is hívják a főnököt? Mr Átok? ki kell rúgni:) teljesen alkalmatlan cégvezetésre:) az érdekes az, hogy amikor "természetes" módon lendülne kicsit, akkor is visszaverik de miért? valaki eldöntötte ott, hogy 105-ön lopja szét a céget?
A Deltával kapcsolatos negatív hírek hetek óta terjednek a piacon, a NAV-vizsgálatról és a vagyonzárról pedig már napokkal ezelőtt hallani lehetett, ennek hatása az árfolyam-grafikonon is észrevehető. A részvények hétfőn meredek lejtőre kerültek, ráadásul jelentős forgalomban adták a papírokat. A Világgazdaság kedden megkereste az ügyben az adóhatóságot, ám mindössze annyit közöltek, hogy folyamatban lévő ügyekről nem hozhatnak nyilvánosságra részleteket. Tegnap az Est Media részvényesei újabb jelentős veszteségeket könyvelhettek el, napközben 121 forintig zuhant az árfolyam, a késő délutáni közlemény hatására azonban 132 forintig korrigált a jegyzés, ami 9 százalékos napon belüli mínusznak felel meg.
egyébként nekem minden nap "bejön" valami, mert aktív vagyok ma például kétszer is bejött az ott1 --- félkézről:) lejjebb bemásoltam a kötéseim benne persze nem minden nap 120 ezer a nyerőm, mint ma
nekem általában nem aznap jönnek be a nagy kiszabadulások, itt a set példa a split-nél 32000 darabom volt ezt növeltem szépen lefelé 65 ezer darabra és most 120-ig el tudtam adni 30K darabot, nem mind ma, tegnap is adtam szóval nagyon örülök a set-felmenetelnek , sokat kerestem vele és sok szabad pénzem is lett
épp tegnap, amikor a 147.8-on tudtam adni, megfordult a fejemben, hogy másfél forintra vagyok a végleges kiszabadulásból és mi lenne, ha hoznék vezéráldozatot, azaz kis minuszt, mert nagyon ijesztő volt a 125-ig nagy esés, de akkor meg arra gondoltam, csak 4K van, és mi van, ha holnap 152 lesz ááááá, utólag nem érdemes magyarázni
Mar latszott a kereskedesen,hogy elkezdtek adni szoval valakik hamarabb tudtak.Persze ezt a hirt a bennfentesek mar regota tudtak nem veletlenul volt a rally.
na visszatérve arra, hogy jól adtam-e amikor veszek, és megindul felfelé, és sorban pattogtatok ki, mert nem várok csodára és főleg nem tudom, meddig viszik fel ráadásul ma jól tettem, hogy amit tudtam, adtam, mert jött a második bezuhanás is így vettem megint és adtam megint de 136 fölött már nem volt lehetőség adni
mondjuk feel be is kérdezett a zuhanás előtt, hogy eladtam-e az est-et, és épp akartam benézni a topikba, miért a kérdés, de akkor már írtátok is a NAV-ügyet
egy húron pendülünk:) én is kb. így ragadtam be est-be, 136, 138, 139, 140 és ja, nap eleji 143as 2K-t nem adtam, és van még 4K beszorulás az egekből, 146-149 -ről:) de : ma nagyon sok set-et tudtam adni, 3 millióval több szabad pénz lett a számlámon
nem véletlenül olvastam el a világirodalom remekműveit, mit nekem az ilyen könyvek:) de azért ma lefáradtam, alig tudtam ellépni a géptől, és épp ebédeltem, amikor először bezuhant az est:)
leves